fronsrimpel

Fronsrimpel

Door het fijnknijpen van je ogen of fronsen kunnen zogenaamde fronsrimpels ontstaan. Door deze verticale lijnen tussen de wenkbrauwen kan het net lijken of je boos kijkt. Wanneer je af wilt van deze onbedoelde boze blik of strenge uitstraling kan een fronsrimpel behandeling uitkomst bieden.

Wil je weten wat het ondergaan van een fronsrimpel behandeling voor jou kan betekenen? We geven je graag eerlijk advies over onze behandelingen in een gratis consult door een cosmetisch arts.

Prijs

vanaf € 130,-

Afspraakduur

15 minuten

Hersteltijd

< 24 uur

Resultaat

3 – 6 maanden

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Fronsrimpel tussen de wenkbrauw

Een fronsrimpel ontstaat door het samentrekken van de spieren in je wenkbrauwen. Deze verticale lijnen tussen de wenkbrauwen ontstaan door herhaalde spierbewegingen. Naarmate we ouder worden en de huid zijn elasticiteit verliest zal al dit samentrekken van de spieren tot steeds meer fronsrimpels leiden. Spierontspanners zijn zeer effectief voor de behandeling van de fronsrimpel. Spierontspanners zoals botulinetoxine zorgen er namelijk voor dat de spieren ontspannen waardoor zich geen nieuwe fronsrimpels vormen en bestaande fronsrimpels verzacht worden. We kunnen een fronsrimpel verwijderen door een Botulinetoxine behandeling.

Zelfs de meest diepe fronsrimpel kan zo behandeld worden zonder dat een bezoek aan de plastisch chirurg noodzakelijk is. Een fronsrimpel behandeling is een snelle en veilige behandeling die doorgaans zo’n half uur in beslag neemt.

Meer weten over een fronsrimpel verwijderen?

Lees verder: Hoe het werkt | Na de behandeling | Resultaat duratie | De nazorg | Doen en niet doen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Prima

Zorgvuldig, duidelijk, prima advies en uitleg, vooral als je voor het eerst komt toch spannend, je voelt je op je gemak!

9.8
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 24 januari, 2023

Uitstekend

Een hele fijne ontspannen sfeer, vriendelijk, uitstekende service goed uitgelegd en begeleid. Er word goed geluisterd en gekeken naar je wensen.

9.9
Naam: Audrey
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 5 januari, 2023

Perfect

Goed, snel geholpen. Aardige mensen. Goede service. Perfect! Zou het zeker aanraden aan vrienden en familie.

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 22 oktober, 2022

Zeer tevreden

Tobias is vriendelijk, rustig en straalt zelfvertrouwen uit. Hij zorgt ervoor dat ik me op mijn gemak voel. Tobias geeft deskundig advies en is eerlijk. De resultaten zijn mooi en lang zichtbaar. Ik kom graag terug.

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 14 oktober, 2022

Er wordt goed naar je geluisterd

Altijd fijn om hier te zijn. Er wordt goed naar je geluisterd en stap voor stap verteld wat er gedaan wordt.

9.9
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 3 juli, 2022

Uitstekend

Goede service klantvriendelijk,ontspannen sfeer!uitstekende Gespecialiseerde behandelaars wat erg belangrijk is in deze branche! Kortom: klasse kliniek en medewerkers!

10
Naam: H
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 3 september, 2022

Tobias is deskundig, professioneel & vriendelijk

Tobias weet waar hij over praat, stelt gerust en is heel vriendelijk en netjes. Even gezellig kletsen tussendoor. Ik zou door niemand anders geholpen willen worden. Topper!

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 11 augustus, 2022

Goed gevoel

Ik werd op de afgesproken tijd behandeld op de mooie, nieuwe lokatie.Het was een vriendelijk en relaxt bezoek aan de kiniek.Rustig alles doorgenomen en (nagenoeg pijnloos en goed begeleid) de prikjes gehad.Nu, de volgende dag voor het eerst geen blauwe plekjes,ik ben zeer tevreden!!

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 13 mei, 2022

Uitstekend

Fijne ontvangst bij de receptie. Geen wachttijd en een professioneel en vriendelijke behandeling. Ik kom zeker terug.

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 26 maart, 2022

Bekijk alle reviews

Fronsrimpel

Hoe gaat het in zijn werk?

Zelfs de meest diepe fronsrimpel kan zo behandeld worden zonder dat een bezoek aan de plastisch chirurg noodzakelijk is. Een fronsrimpel behandeling is een snelle en veilige behandeling door middel van een Botulinetoxine behandeling waardoor de fronsrimpel opgevuld wordt.

Wanneer de cosmetisch arts te werk gaat met de behandeling van jouw fronsrimpels, zal ten eerste de gebied gedesinfincerteerd worden. Daarna worden er een aantal plekken gemarkeerd tussen je wenkbrauwen om zo de juiste locaties voor het aanbrengen van de injecties aan te geven. Vervolgens zullen de spierontspanners onder de huid geïnjecteerd worden om de fronsrimpels tussen de wenkbrauwen te doen verminderen. Ook zal door de spierontspanners geen nieuwe, diepe fronsrimpel meer vormen in de huid tussen de wenkbrauwen. De uiteindelijke behandeling van je fronsrimpel duurt maar enkele seconden en kan doorgaans zonder verdoving plaatsvinden.

Meer weten over fronsrimpels behandelen tussen de wenkbrauwen?

Fronsrimpel

Direct na jouw behandeling

Direct nadat je fronsrimpel behandeld is kan het zo zijn dat het voorhoofd rond het geïnjecteerde gebied tussen de wenkbrauwen een klein beetje gevoelig is en de huid roodheid vertoont. Dit komt bij een dergelijke behandeling regelmatig voor en zal vanzelf na enkele dagen helemaal verdwijnen. Alhoewel je direct nadat je behandeld bent een eerste effect zal zien, zal het optimale resultaat na twee weken volledig zichtbaar zijn.

Het behandelen van je fronsrimpels zal leiden tot een mooi natuurlijk resultaat en je een frisse uitstraling geven. Twee tot vier weken na jouw behandeling kun je indien nodig een controle afspraak inplannen indien de behandeling van jouw rimpels niet geheel voldoet aan je verwachtingen.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Bij het behandelen van jouw rimpels wordt een spierontspanner zoals botulinetoxine gebruikt. De effecten van deze spierontspanner zijn tijdelijk en trekken na ongeveer 3 maanden weg. Na deze periode kun je je opnieuw naar onze kliniek komen om nieuwe injecties te laten zetten voor de behandeling van jouw fronsrimpel.

Fronsrimpel

De nazorg

Tenzij de behandelend arts specifieke aanwijzingen voor je heeft meegegeven, kun je na de behandeling van jouw rimpels je gezichtsspieren in alle rust gebruiken. Probeer wel te vermijden het behandelde gebied teveel aan te raken of te masseren. Het kan zo zijn dat je op je huid rondom je wenkbrauwen wat lichte pijn, zwelling of blauwe plekken gaat ervaren. In dat geval is het verstandig om met een koud compres wat verkoeling aan te brengen op desbetreffende plekken op het voorhoofd. Indien nodig kun je blauwe plekjes maskeren met behulp van make-up. Let er wel op dat de gaatjes van het aanbrengen van de spierontspanners dicht zijn.

Het is aan te raden niet intensief te sporten tot 48 uur na je behandeling en enkele weken te wachten met het gebruiken van een sauna of zonnebank. Na behandeling is de huid gevoeliger dan normaal voor blootstelling aan uv-straling.

Doen en niet doen na de behandeling

We zetten alles nog even handig voor je op een rijtje:

Koel en verzorg de behandelde plekken op de kin

Gebruik verzorgende crème of een koude kompres om zwellingen en blauwe plekken te behandelen.

tot 24 uur na behandeling niet sporten

We raden af om tot 24 uur na een behandeling met spierontspanners te sporten.

tot 24 uur na behandeling niet roken

We raden af om tot 24 uur na de behandeling te roken.

tot 14 dagen na behandeling geen sauna

We raden af om tot twee weken na de behandeling met spierontspanner gebruik te maken van de sauna.

tot 48 uur na behandeling niet masseren

We raden af om tot 48 uur na de injectie met spierontspanners de behandelde gebieden te masseren.

tot 48 uur na behandeling geen alcohol

We raden af om tot 48 uur na de behandeling met spierontspanners alcohol te drinken.

tot 14 dagen na behandeling geen zonnebank

We raden af om tot twee weken na de behandeling met spierontspanners gebruik te maken van de zonnebank.

tot 4 uur na behandeling geen make-up

Het maskeren van lichte zwelling en blauwe plekken is prima, maar wacht hiermee wel tot 4 uur na de behandeling met spierontspanners.

Ervaringen

Zeer tevreden met het resultaat!

Ik kreeg vaak de opmerking of ik moe was terwijl ik goed geslapen had en me fit voelde. Ik baalde hier enorm van en had zo’n beetje alles al geprobeerd qua crèmes en massages. Helaas zonder succes. Een vriendin raadde me Kliniek voor Jou aan. Na grondige research heb ik de afspraak gemaakt. Ik was erg zenuwachtig voor de behandeling en eventuele pijn. Dit bleek achteraf voor niets te zijn geweest. De behandeling zelf deed helemaal geen pijn en ben echt blij met het resultaat!

– Emma

Behandeling: Emma kreeg een traangoot behandeling gericht op het verminderen van de vermoeide uitstraling. Er is met 1 mL Teosyal Redensity II gewerkt. Een speciaal ontworpen traangoot filler. Middels canule is de filler aangebracht. Een veilige methode waardoor het risico op een blauwe plek geminimaliseerd wordt. Meer weten?

Bekijk traangoot fillers
Het resultaat spreekt voor zich!

Ik was altijd erg onzeker over mijn kin. Met name op foto’s vond ik mijzelf niet mooi uitkomen. Ik heb best wat afspraken bij klinieken gemaakt maar de stap nooit durven nemen. Uiteindelijk kwam ik bij Kliniek voor Jou. Hier voelde het voor mij deskundig en er werd echt de tijd voor me genomen. Het resultaat spreekt voor zich. Ik heb echt vele complimenten mogen ontvangen.

– Romy

Behandeling: Romy’s behandeling was gericht op het perfectioneren van de verhoudingen van de kin in het gelaat. Er is gewerkt met Juvederm Volux. Deze filler is speciaal ontworpen om botstructuren, zoals de kin, te kunnen nabootsen. Meer weten?

Bekijk kin fillers

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken