Neuslift

Naarmate we ouder worden kan het voorkomen dat het puntje van je neus gaat hangen. Door middel van een simpele behandeling met een spierontspannner zoals Botox, kan je neuspunt gelift worden zonder dat een neuscorrectie door middel van een chirurgische ingreep noodzakelijk is. Zo heb jij binnen de kortste keren geen last meer van een hangende neuspunt en heb je je vrolijke en jeugdige uitstraling weer terug!

Ben je benieuwd wat een lift van de neuspunt voor jou kan betekenen? We geven je graag eerlijk advies over onze behandelingen in een gratis consult.

Prijs

vanaf € 80,-

Afspraakduur

15 minuten

Hersteltijd

< 24 uur

Resultaat

3 – 6 maanden

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Wat is een neuslift?

Een hangende neuspunt wordt veroorzaakt door verouderende huid en het trekken van een spiertje onder de neus. Door dit spiertje te injecteren met Botox ontspant het, waardoor het stopt de neuspunt naar beneden te trekken. De vermoeide uitstraling die het gevolg kan zijn van een hangende neus wordt hiermee ook verholpen.

Doordat een tijdelijke spierontspanner zoals botuline toxine geïnjecteerd wordt, kunnen we de activiteit van bepaalde de spiertjes in de neus verminderen met een klein prikje. Een neuslift behandeling duurt doorgaans 15 minuten.

Meer weten over een neuslift?

Lees verder: Hoe het werkt | Na de behandeling | Resultaat duratie | De nazorg | Doen en niet doen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Prima

Zorgvuldig, duidelijk, prima advies en uitleg, vooral als je voor het eerst komt toch spannend, je voelt je op je gemak!

9.8
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 24 januari, 2023

Uitstekend

Een hele fijne ontspannen sfeer, vriendelijk, uitstekende service goed uitgelegd en begeleid. Er word goed geluisterd en gekeken naar je wensen.

9.9
Naam: Audrey
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 5 januari, 2023

Perfect

Goed, snel geholpen. Aardige mensen. Goede service. Perfect! Zou het zeker aanraden aan vrienden en familie.

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 22 oktober, 2022

Zeer tevreden

Tobias is vriendelijk, rustig en straalt zelfvertrouwen uit. Hij zorgt ervoor dat ik me op mijn gemak voel. Tobias geeft deskundig advies en is eerlijk. De resultaten zijn mooi en lang zichtbaar. Ik kom graag terug.

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 14 oktober, 2022

Er wordt goed naar je geluisterd

Altijd fijn om hier te zijn. Er wordt goed naar je geluisterd en stap voor stap verteld wat er gedaan wordt.

9.9
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 3 juli, 2022

Uitstekend

Goede service klantvriendelijk,ontspannen sfeer!uitstekende Gespecialiseerde behandelaars wat erg belangrijk is in deze branche! Kortom: klasse kliniek en medewerkers!

10
Naam: H
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 3 september, 2022

Tobias is deskundig, professioneel & vriendelijk

Tobias weet waar hij over praat, stelt gerust en is heel vriendelijk en netjes. Even gezellig kletsen tussendoor. Ik zou door niemand anders geholpen willen worden. Topper!

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 11 augustus, 2022

Goed gevoel

Ik werd op de afgesproken tijd behandeld op de mooie, nieuwe lokatie.Het was een vriendelijk en relaxt bezoek aan de kiniek.Rustig alles doorgenomen en (nagenoeg pijnloos en goed begeleid) de prikjes gehad.Nu, de volgende dag voor het eerst geen blauwe plekjes,ik ben zeer tevreden!!

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 13 mei, 2022

Uitstekend

Fijne ontvangst bij de receptie. Geen wachttijd en een professioneel en vriendelijke behandeling. Ik kom zeker terug.

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 26 maart, 2022

Bekijk alle reviews

Neuslift

Hoe gaat het in zijn werk?

Allereerst zal een vrijblijvend consult plaatsvinden met de cosmetisch arts. Tijdens dit consult bekijkt de arts je neus en bespreekt met je wat je wensen zijn. Samen nemen jullie een persoonlijk behandelplan door waarmee het door jou gewenste resultaat bereikt kan worden. Na dit eerste consult ben jij goed geïnformeerd en weet je precies wat onze kliniek voor je kan betekenen wanneer je je neuspunt laat behandelen.

Wanneer de arts jouw neuslift gaat uitvoeren, zal er een klein prikje met een kleine hoeveelheid Botox gezet worden in het spiertje onder de neus dat de neuspunt naar beneden trekt. Door dit spiertje te ontspannen, blijft de neus rechtop staan. Er is slechts één klein prikje nodig waardoor een verdoving uit kan blijven en je voor je het weet weer buiten staat, met gelift uiterlijk en een neus waar je trots op kan zijn!

Meer weten over een behandeling van een hangende neus?

Neuslift

Direct na jouw behandeling

Het kan na het liften van je neus zo zijn dat je neus wat gevoeliger is dan je gewend bent. Alhoewel je direct een eerste effect zal zien na de behandeling, zal het uiteindelijke resultaat na twee weken optimaal zichtbaar zijn. Een neuscorrectie met Botox zal het hangen van je neus verhelpen en leiden tot een natuurlijk resultaat.

Twee tot vier weken nadat je behandeld bent kun je indien nodig een controle afspraak inplannen indien je toch nog niet helemaal tevreden bent of complicaties ondervindt nadat jouw neuspunt behandeld is.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Bij het behandelen van jouw hangende neuspunt wordt een tijdelijke spierontspanner zoals Botox gebruikt. De effecten van deze tijdelijke spierontspanner trekken na ongeveer 3 maanden weg. Hierna kom je opnieuw naar onze kliniek voor de behandeling van jouw neuspunt.

Neuslift

De nazorg

Tenzij de behandelend arts specifieke aanwijzingen voor je heeft meegegeven, kun je na jouw neuslift je gezicht in alle rust gewoon gebruiken. Probeer wel te vermijden het behandelde gebied teveel aan te raken of te masseren. Het kan zo zijn dat je op je huid rondom het behandelde gebied wat zwelling of blauwe plekken gaat zien. In dat geval is het een goed idee om met een koud compres wat verkoeling aan te brengen op desbetreffende plekken.

De kleine blauwe plekjes en zwellingen zullen niet langer dan een paar dagen aanhouden. Indien nodig kun je blauwe plekjes maskeren met behulp van make-up. Let er wel op dat de gaatjes van het aanbrengen van de spierontspanners dicht zijn. Het is aan te raden niet intensief te sporten tot 48 uur na je behandeling en enkele weken te wachten met het gebruiken van een sauna of zonnebank.

Doen en niet doen na de behandeling

We zetten alles nog even handig voor je op een rijtje:

Koel en verzorg de behandelde plekken op de kin

Gebruik verzorgende crème of een koude kompres om zwellingen en blauwe plekken te behandelen.

tot 24 uur na behandeling niet sporten

We raden af om tot 24 uur na een behandeling met spierontspanners te sporten.

tot 24 uur na behandeling niet roken

We raden af om tot 24 uur na de behandeling te roken.

tot 14 dagen na behandeling geen sauna

We raden af om tot twee weken na de behandeling met spierontspanner gebruik te maken van de sauna.

tot 48 uur na behandeling niet masseren

We raden af om tot 48 uur na de injectie met spierontspanners de behandelde gebieden te masseren.

tot 48 uur na behandeling geen alcohol

We raden af om tot 48 uur na de behandeling met spierontspanners alcohol te drinken.

tot 14 dagen na behandeling geen zonnebank

We raden af om tot twee weken na de behandeling met spierontspanners gebruik te maken van de zonnebank.

tot 4 uur na behandeling geen make-up

Het maskeren van lichte zwelling en blauwe plekken is prima, maar wacht hiermee wel tot 4 uur na de behandeling met spierontspanners.

Ervaringen

Zeer tevreden met het resultaat!

Ik kreeg vaak de opmerking of ik moe was terwijl ik goed geslapen had en me fit voelde. Ik baalde hier enorm van en had zo’n beetje alles al geprobeerd qua crèmes en massages. Helaas zonder succes. Een vriendin raadde me Kliniek voor Jou aan. Na grondige research heb ik de afspraak gemaakt. Ik was erg zenuwachtig voor de behandeling en eventuele pijn. Dit bleek achteraf voor niets te zijn geweest. De behandeling zelf deed helemaal geen pijn en ben echt blij met het resultaat!

– Emma

Behandeling: Emma kreeg een traangoot behandeling gericht op het verminderen van de vermoeide uitstraling. Er is met 1 mL Teosyal Redensity II gewerkt. Een speciaal ontworpen traangoot filler. Middels canule is de filler aangebracht. Een veilige methode waardoor het risico op een blauwe plek geminimaliseerd wordt. Meer weten?

Bekijk traangoot fillers
Het resultaat spreekt voor zich!

Ik was altijd erg onzeker over mijn kin. Met name op foto’s vond ik mijzelf niet mooi uitkomen. Ik heb best wat afspraken bij klinieken gemaakt maar de stap nooit durven nemen. Uiteindelijk kwam ik bij Kliniek voor Jou. Hier voelde het voor mij deskundig en er werd echt de tijd voor me genomen. Het resultaat spreekt voor zich. Ik heb echt vele complimenten mogen ontvangen.

– Romy

Behandeling: Romy’s behandeling was gericht op het perfectioneren van de verhoudingen van de kin in het gelaat. Er is gewerkt met Juvederm Volux. Deze filler is speciaal ontworpen om botstructuren, zoals de kin, te kunnen nabootsen. Meer weten?

Bekijk kin fillers

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken