Zorgafbakening Kliniek voor Jou

Locatie van de kliniek

Kliniek voor Jou is een gespecialiseerde privé kliniek voor injectables en huidverbetering. Kliniek voor Jou beschikt over 3 vestigingen (Nijmegen, Deurne en Uden). In de klinieken zijn verschillende behandelkamers waar consulten, behandelingen en na-controles worden uitgevoerd. In de behandelkamers worden dagelijks behandelingen met Botox, fillers, Skinboosters en Profhilo uitgevoerd en vinden consulten en na-controles plaats door cosmetisch artsen.

De cosmetische behandelingen die binnen Kliniek voor Jou worden uitgevoerd zijn:

  • Behandelingen met injectables
  • Behandelingen met skinboosters
  • Behandelingen met profhilo

Belangrijke uitgangspunten hierbij zijn:

  1. Alleen cliënten ouder dan 18 jaar worden behandeld;
  2. Alleen cliënten met een ASA klasse 1 of 2 klasse worden behandeld. Alleen behandeling van patiënten ASA 3 onder voorwaarden, te weten een gedegen risico-inventarisatie uitgevoerd door de arts op de behandeling client;
  3. Cliënten ouder dan 70 jaar worden gescreend op een verhoogd risico voor het optreden van delirium.

Samenwerking Kliniek voor Jou met andere professionals en zorgverleners

Voor liposuctie, lipofilling en plastisch chirurgische ingrepen die (onder narcose) in een operatiekamer klasse 1 of 2 uitgevoerd moeten worden is bij Kliniek voor Jou vooralsnog geen adequate ruimte beschikbaar. Er zal in geval van vragen/wensen een beoordeling worden gemaakt en naar aanleiding daarvan worden verwezen naar een geschikte collega arts/chirurg.

Klik hier voor onze missie, visie en kernwaarden.

Afspraak maken