Klachten en suggesties

Niet tevreden? Laat het ons weten!

Bij Kliniek voor Jou doen onze medewerkers, cosmetisch artsen en medisch specialisten meer dan hun uiterste best om je met alle zorg te omringen, vanaf het eerste telefoontje tot aan de nazorg. Wij werken enkel met bevoegde en bekwame BIG-geregistreerde artsen die aangesloten zijn bij verschillende wetenschappelijke beroepsverenigingen en vakgroepen.

Soms kan het voorkomen dat cliënten niet helemaal tevreden zijn. In dat geval adviseren wij je dit te bespreken met je behandelend arts of plastisch chirurg. Die zal er alles aan doen om tot een bevredigende oplossing te komen. Bovendien kan jouw klacht bijdragen aan het verbeteren van onze kwaliteit van zorg en dienstverlening. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen via telefoonnummer 024 70 09 763 of u stuurt een mail naar klachten@kliniekvoorjou.nl.

Levert ook dat onvoldoende resultaat op, dan kun je richten op de onafhankelijke klacht- en geschillencommissie van de Geschillencommissie Zorg Algemeen, bij wie wij zijn aangesloten in het kader van de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg). Kliniek voor Jou is hiervoor aangesloten bij DokH.

Afspraak maken