Over ons

Kliniek voor Jou is opgericht door drs. Jelle Claassen en drs. Tobias van Genderen.

Kliniek voor Jou focust op hoogwaardige zorg en een persoonlijk, klantgerichte benadering. We streven ernaar om natuurlijke schoonheid te verbeteren en het zelfvertrouwen van klanten te versterken met als credo ‘mooi natuurlijk, nátuurlijk mooi’.

De missie van Kliniek voor Jou is om betaalbare, hoogwaardige cosmetische behandelingen aan te bieden die bijdragen aan het welzijn en het zelfbeeld van klanten. De visie is om een vertrouwd high-end merk te worden dat bekendstaat om zijn deskundigheid, eerlijkheid en effectieve, natuurlijke resultaten. Een behandeling is pas geslaagd als JIJ met een tevreden en zelfverzekerd gevoel de kliniek uitloopt.

Over ons

Drs. Jelle Claassen

Drs. Jelle Claassen

Als arts en als mens vind ik het belangrijk om de wens boven tafel te krijgen en met een realistische blik naar de mogelijkheden te kijken. Om teleurstelling te voorkomen wordt tijdens mijn spreekuur ook een “nee” verkocht. Dit om ervoor te zorgen dat de verwachtingen overeenkomen met de resultaten.

Drs. Tobias van Genderen

Als persoon en arts ben ik invoelend, open, kritisch en toegankelijk. Je kunt van mij een eenduidig, persoonsgericht en vooral ook eerlijk advies verwachten. Ik zorg voor het maken van een persoonlijk behandelplan waarin jouw wens centraal staat.

Drs. Tobias van Genderen

Kernwaarden

Kernwaarden

Kwaliteit: Kliniek voor Jou staat voor uitmuntende zorg en behandelingen van topkwaliteit door gebruik te maken van gerenommeerde A-merken.

Klantgericht en persoonlijk: De kliniek (h)erkent de unieke behoeften van klanten en biedt op maat gemaakte behandelingen en advies. De klant staat onder behandeling van de eigenaren en kunnen hier voor een lange termijn op rekenen.

Transparantie en vertrouwen: Openheid en eerlijkheid in prijzen, behandelingen en verwachtingen vormen de basis van de relatie met klanten.

Deskundigheid: De kliniek wordt geleid door ervaren artsen die zich inzetten voor veiligheid, deskundigheid en continu ontwikkeling.

“We werken graag met fillers en Botox omdat hiermee natuurlijke resultaten bereikt kunnen worden zonder ingrijpende operaties met permanente gevolgen. Dit stelt ons in staat precies te doen wat nodig is om de natuurlijke schoonheid naar voren te halen.”

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Bij Kliniek voor Jou zijn we gespecialiseerd in behandelingen met Botox en fillers. Door te werken met deze bewezen effectieve en veilige behandelmethoden kunnen we jouw wensen verwezenlijken zonder de noodzaak voor een ingrijpende chirurgische ingreep.

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken