Rimpels voorhoofd

Rimpels op het voorhoofd , ofwel mimische rimpels, worden voornamelijk veroorzaakt door het optrekken van de wenkbrauwen, zoals wanneer je verbaasd kijkt. Door het samentrekken van de spieren in je voorhoofd ontstaan rimpels of fijne lijntjes. Een Botox behandeling met spierontspanners kan uitkomst bieden indien je van deze voorhoofdsrimpels af wilt.

Overweeg jij je voorhoofdsrimpels te laten behandelen? We geven je graag eerlijk advies over onze behandelingen in een gratis consult.

Prijs

vanaf € 130,-

Afspraakduur

15 minuten

Hersteltijd

< 24 uur

Resultaat

3 – 6 maanden

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Rimpels op het voorhoofd verminderen

Voorhoofdsrimpels zijn misschien wel de meest bekende rimpels van allemaal. Doordat veel gebruik gemaakt wordt van de spieren in ons voorhoofd bij het uitdrukken van onze emoties, ontstaan voorhoofdsrimpels na verloop van tijd bij iedereen. Deze rimpels zijn een natuurlijk onderdeel van het ouder worden, maar vele mensen storen zich desondanks aan deze rimpels die op het voorhoofd verschijnen en de vermoeide uitstraling die zij kunnen veroorzaken.

Of het nu gaat om diepe rimpels op het voorhoofd of fijne lijntjes, met een Botox behandeling kunnen we de zichtbaarheid van de rimpels op jouw voorhoofd verminderen. Voorhoofdsrimpels verwijderen met een dergelijke behandeling is een simpel en snel proces met een natuurlijk resultaat dat vrijwel direct zichtbaar is. De behandeling duurt doorgaans 15 tot 30 minuten.

Meer weten over het verminderen van de rimpels op het voorhoofd?

Lees verder: Hoe het werkt | Na de behandeling | Resultaat duratie | De nazorg | Doen en niet doen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Prima

Zorgvuldig, duidelijk, prima advies en uitleg, vooral als je voor het eerst komt toch spannend, je voelt je op je gemak!

9.8
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 24 januari, 2023

Uitstekend

Een hele fijne ontspannen sfeer, vriendelijk, uitstekende service goed uitgelegd en begeleid. Er word goed geluisterd en gekeken naar je wensen.

9.9
Naam: Audrey
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 5 januari, 2023

Perfect

Goed, snel geholpen. Aardige mensen. Goede service. Perfect! Zou het zeker aanraden aan vrienden en familie.

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 22 oktober, 2022

Zeer tevreden

Tobias is vriendelijk, rustig en straalt zelfvertrouwen uit. Hij zorgt ervoor dat ik me op mijn gemak voel. Tobias geeft deskundig advies en is eerlijk. De resultaten zijn mooi en lang zichtbaar. Ik kom graag terug.

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 14 oktober, 2022

Er wordt goed naar je geluisterd

Altijd fijn om hier te zijn. Er wordt goed naar je geluisterd en stap voor stap verteld wat er gedaan wordt.

9.9
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 3 juli, 2022

Uitstekend

Goede service klantvriendelijk,ontspannen sfeer!uitstekende Gespecialiseerde behandelaars wat erg belangrijk is in deze branche! Kortom: klasse kliniek en medewerkers!

10
Naam: H
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 3 september, 2022

Tobias is deskundig, professioneel & vriendelijk

Tobias weet waar hij over praat, stelt gerust en is heel vriendelijk en netjes. Even gezellig kletsen tussendoor. Ik zou door niemand anders geholpen willen worden. Topper!

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 11 augustus, 2022

Goed gevoel

Ik werd op de afgesproken tijd behandeld op de mooie, nieuwe lokatie.Het was een vriendelijk en relaxt bezoek aan de kiniek.Rustig alles doorgenomen en (nagenoeg pijnloos en goed begeleid) de prikjes gehad.Nu, de volgende dag voor het eerst geen blauwe plekjes,ik ben zeer tevreden!!

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 13 mei, 2022

Uitstekend

Fijne ontvangst bij de receptie. Geen wachttijd en een professioneel en vriendelijke behandeling. Ik kom zeker terug.

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 26 maart, 2022

Bekijk alle reviews

Rimpels voorhoofd

Hoe gaat het in zijn werk?

Allereerst zal een vrijblijvend consult plaatsvinden met een van de cosmetisch artsen. Tijdens dit consult bekijkt de arts je voorhoofdsrimpels en bespreekt met je wat je wensen zijn. Samen nemen jullie een persoonlijk behandelplan door waarmee het door jou gewenste resultaat bereikt kan worden. Na dit eerste consult ben jij goed geïnformeerd en weet je precies wat onze kliniek voor je kan betekenen wanneer je je voorhoofdsrimpels laat behandelen.

Wanneer de arts aan de slag gaat met het verminderen van de fijne lijntjes en diepe rimpels op jouw voorhoofd, zal er indien nodig een aantal plekken gemarkeerd worden tussen je wenkbrauwen en de haargrens om zo de juiste locaties voor het aanbrengen van de injecties aan te geven. Vervolgens zal de arts door het aanbrengen van de spierontspanners onder de huid de rimpels op het voorhoofd doen verminderen of verdwijnen.

Ook zullen zich door de spierontspanners geen nieuwe rimpels meer vormen in de huid van het voorhoofd. De uiteindelijke behandeling duurt meestal niet langer dan een half uur.

Rimpels voorhoofd

Direct na jouw behandeling

Direct nadat je rimpels behandeld zijn, kan het zo zijn dat het voorhoofd rond het geïnjecteerde gebied een klein beetje gevoelig is en de huid roodheid vertoont. Dit komt bij een dergelijke behandeling regelmatig voor en zal vanzelf na enkele dagen helemaal verdwijnen. Alhoewel je direct nadat je behandeld bent een eerste effect zal zien, zal het eindresultaat na twee weken zichtbaar zijn. Het behandelen van je rimpels zal leiden tot een mooi resultaat en je een frisse uitstraling geven en het vormen van nieuwe diepe voorhoofdsrimpels voorkomen.

Twee tot vier weken na jouw behandeling kun je indien nodig een controle afspraak inplannen indien je toch nog niet helemaal tevreden bent over de behandeling van jouw rimpels.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Bij het behandelen van jouw rimpels wordt een tijdelijke spierontspanner zoals Botox gebruikt. De effecten van deze spierontspanner zijn tijdelijk en trekken na ongeveer 3 maanden weg. Na deze periode kun je opnieuw naar onze kliniek komen om nieuwe injecties te laten zetten voor de behandeling van jouw rimpels.

Rimpels voorhoofd

De nazorg

Tenzij de behandelend arts specifieke aanwijzingen voor je heeft meegegeven, kun je na de behandeling van jouw rimpels je gezicht in alle rust gebruiken. Probeer wel te vermijden het behandelde gebied teveel aan te raken of te masseren. Het kan zo zijn dat je op je huid boven je wenkbrauwen wat zwelling of blauwe plekken gaat zien. In dat geval is het altijd een goed idee om met een koud compres wat verkoeling aan te brengen op desbetreffende plekken op het voorhoofd. Indien nodig kun je blauwe plekjes maskeren met behulp van make up. Let er wel op dat de gaatjes van het aanbrengen van de spierontspanners dicht zijn.

Het is aan te raden niet intensief te sporten tot 48 uur na je behandeling en enkele weken te wachten met het gebruiken van een sauna of zonnebank. Na behandeling is de huid gevoeliger dan normaal voor blootstelling aan uv-straling.

Doen en niet doen na de behandeling

We zetten alles nog even handig voor je op een rijtje:

Koel en verzorg de behandelde plekken op de kin

Gebruik verzorgende crème of een koude kompres om zwellingen en blauwe plekken te behandelen.

tot 24 uur na behandeling niet sporten

We raden af om tot 24 uur na een behandeling met spierontspanners te sporten.

tot 24 uur na behandeling niet roken

We raden af om tot 24 uur na de behandeling te roken.

tot 14 dagen na behandeling geen sauna

We raden af om tot twee weken na de behandeling met spierontspanner gebruik te maken van de sauna.

tot 48 uur na behandeling niet masseren

We raden af om tot 48 uur na de injectie met spierontspanners de behandelde gebieden te masseren.

tot 48 uur na behandeling geen alcohol

We raden af om tot 48 uur na de behandeling met spierontspanners alcohol te drinken.

tot 14 dagen na behandeling geen zonnebank

We raden af om tot twee weken na de behandeling met spierontspanners gebruik te maken van de zonnebank.

tot 4 uur na behandeling geen make-up

Het maskeren van lichte zwelling en blauwe plekken is prima, maar wacht hiermee wel tot 4 uur na de behandeling met spierontspanners.

Ervaringen

Zeer tevreden met het resultaat!

Ik kreeg vaak de opmerking of ik moe was terwijl ik goed geslapen had en me fit voelde. Ik baalde hier enorm van en had zo’n beetje alles al geprobeerd qua crèmes en massages. Helaas zonder succes. Een vriendin raadde me Kliniek voor Jou aan. Na grondige research heb ik de afspraak gemaakt. Ik was erg zenuwachtig voor de behandeling en eventuele pijn. Dit bleek achteraf voor niets te zijn geweest. De behandeling zelf deed helemaal geen pijn en ben echt blij met het resultaat!

– Emma

Behandeling: Emma kreeg een traangoot behandeling gericht op het verminderen van de vermoeide uitstraling. Er is met 1 mL Teosyal Redensity II gewerkt. Een speciaal ontworpen traangoot filler. Middels canule is de filler aangebracht. Een veilige methode waardoor het risico op een blauwe plek geminimaliseerd wordt. Meer weten?

Bekijk traangoot fillers
Het resultaat spreekt voor zich!

Ik was altijd erg onzeker over mijn kin. Met name op foto’s vond ik mijzelf niet mooi uitkomen. Ik heb best wat afspraken bij klinieken gemaakt maar de stap nooit durven nemen. Uiteindelijk kwam ik bij Kliniek voor Jou. Hier voelde het voor mij deskundig en er werd echt de tijd voor me genomen. Het resultaat spreekt voor zich. Ik heb echt vele complimenten mogen ontvangen.

– Romy

Behandeling: Romy’s behandeling was gericht op het perfectioneren van de verhoudingen van de kin in het gelaat. Er is gewerkt met Juvederm Volux. Deze filler is speciaal ontworpen om botstructuren, zoals de kin, te kunnen nabootsen. Meer weten?

Bekijk kin fillers

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken