Botox

Botox is een spierontspanner die de activiteit van spiertjes tijdelijk verlaagd. Hiermee kan de zichtbaarheid van bestaande rimpels worden verminderd terwijl tegelijkertijd de vorming van nieuwe rimpels wordt voorkomen.

Dit veilige en veelzijdige middel kan ook ingezet worden om andere klachten aan te pakken, zoals migraine, overmatige transpiratie en tandenknarsen.

Bekijk hieronder onze Botoxbehandelingen.

botox

Fronsrimpel

De fronsrimpel vormt zich door het samentrekken van spiertjes in de wenkbrauwen. Botox helpt deze spiertjes te ontspannen worden jouw fronsrimpel minder zichtbaar wordt en zich geen nieuwe rimpels vormen.

Lees verder

Rimpels voorhoofd

Rimpels op het voorhoofd kunnen zorgen voor een vermoeide uitstraling. Een behandeling met Botox helpt de spiertjes in het voorhoofd ontspannen, waardoor bestaande rimpels minder zichtbaar worden en zich geen nieuwe rimpels vormen.

Lees verder

Kraaienpootjes

Lachrimpels rondom de ogen worden ook wel kraaienpootjes genoemd. Deze rimpels zijn het gevolg van het vele samentrekken van kleine spiertjes. Met een Botox behandeling helpen we deze spiertjes ontspannen en gaan we rimpels effectief tegen.

Lees verder

Wenkbrauwlift

Een wenkbrauwlift met Botox is een effectieve manier om hangende wenkbrauwen en oogleden te bestrijden. Door de spiertjes te ontspannen die jouw wenkbrauwen en oogleden naar beneden trekken ben jij zonder operatieve ingreep van je vermoeide uitstraling af.

Lees verder

Hangende mondhoeken

Hangende mondhoeken zijn het gevolg van spiertjes die onze mondhoeken naar beneden trekken. Het gericht ontspannen van deze spiertjes met behulp van Botox, helpt jouw natuurlijke en vrolijke uitstraling naar voren te komen.

Lees verder

Gummy smile

Bij het overmatig zichtbaar zijn van tandvlees, ook wel gummy smile, helpt een behandeling met Botox zeer gericht om de bovenlip te ontspannen. Zo zorgen we voor een natuurlijke glimlach waarbij niet teveel tandvlees zichtbaar is.

Lees verder

Hyperhidrose

Hyperhidrose, ook wel bekend als overmatige transpiratie, kan zeer effectief behandeld worden met Botox. Met een korte en simpele behandeling helpen we jou van de problemen met overmatige transpiratie af.

Lees verder

Migraine behandeling

Migraine aanvallen kunnen een verregaande impact hebben op je dagelijks leven. Aangezien migraine vaak grotendeels veroorzaakt wordt door overmatige spierspanningen kan deze aandoening zeer goed behandeld worden met een spierontspanner zoals Botox.

Lees verder

Tandenknarsen Botox

Met een tandenknarsen Botox behandeling kan zeer gericht ingegrepen worden tegen tandenknarsen, ook wel bruxisme genoemd. Botox helpt de kaakspieren te ontspannen waardoor tandenknarsen en slijtage van tanden en kiezen wordt tegengegaan.

Lees verder

Liplift Botox

Bij een lipflip of liplift zetten we Botox in om bepaalde spieren die van invloed zijn op de bovenlip minder actief te maken. Zo helpen we de bovenlip ontspannen en ontvouwen, met een natuurlijke en volle bovenlip als resultaat.

Lees verder

Bunny lines

Bunny lines zijn de lijntjes of rimpels naast de neus, veroorzaakt door het optrekken van de neus. Door de spiertjes rondom de neus gericht te behandelen met Botox gaan we de zichtbaarheid en vorming van bunny lines tegen.

Lees verder

Neuslift

Een hangende neuspunt is het gevolg van verouderende huid en het trekken van een spiertje in onze neus. Met Botox ontspannen we de werking van dit spiertje waardoor jouw neuspunt stopt met hangen en je jouw opgewekte uitstraling terugkrijgt.

Lees verder

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken