Restylane

Wanneer je een filler behandeling overweegt kan het lastig zijn om te bepalen welke filler nu het beste bij jou past. Er zijn veel verschillende fillers op de markt en soms kun je door de bomen het bos niet meer zien.

Om je te helpen met je keuze leggen we hier uit wat je kunt verwachten van de Restylane fillers. De arts helpt je tijdens het consult met het bepalen welke filler het beste bij jouw wensen past. Restylane fillers staan vooral bekend om:

NASHA technologie (volledig afbreekbaar door jouw lichaam)

Veiligheid (meest onderzochte filler op de markt)

Waar bestaan de fillers van Restylane uit en hoe werken ze?

Restylane fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur (HA), een natuurlijke in het lichaam voorkomende stof die helpt de huid gehydrateerd, vol en jeugdig te houden. HA helpt je huid vocht vast te houden, zodat ze er langer gezond uitziet. Naarmate je ouder wordt, neemt de productie van HA door je lichaam af, wat leidt tot huidverslapping, rimpels en lijntjes in je gezicht. Door het HA in je huid terug te brengen met behulp van Restylane fillers kun je deze tekenen van veroudering helpen verminderen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Restylane fillers?

Wat Restylane onderscheidt van andere merken dermale fillers is het gebruik van de gepatenteerde NASHA-technologie (Non Animal Stabilized Hyaluronic Acid). Dit betekent dat alle Restylane producten biologisch afbreekbaar zijn, zodat ze na verloop van tijd afbreken zonder sporen in je lichaam achter te laten.

Dit maakt ze ook veilig voor gebruik met weinig risico op bijwerkingen of bijwerkingen op lange termijn, zoals littekenvorming of klonterigheid, die kunnen optreden bij sommige andere niet biologisch afbreekbare fillers die tegenwoordig op de markt zijn.

Een ander belangrijk verschil tussen Restylane fillers en andere merken is dat ze standaard lidocaïne gebruiken als verdovingsmiddel in hun fillers, waardoor de behandelingen comfortabeler zijn voor patiënten. De combinatie van deze eigenschappen maakt Restylane tot een ideale keuze voor iedereen die wil genieten van langdurige anti-aging voordelen zonder in te leveren aan comfort of veiligheid tijdens de behandelingen.

Welk bedrijf zit er achter de fillers van Restylane?

Het bedrijf achter Restylane is Galderma; een samenwerking tussen Nestlé Skin Health en L’Oréal, twee internationale leiders op het gebied van huidverzorging innovaties die hun krachten hebben gebundeld om deze krachtige lijn van esthetische oplossingen te creëren, gesteund door tientallen jaren ervaring in medisch onderzoek wereldwijd.

Door voortdurende investeringen in wetenschap en klinisch onderzoek is Galderma in staat geweest geavanceerde technologieën te ontwikkelen, zoals hun eerder genoemde gepatenteerde NASHA-technologie, waardoor ze voorop kunnen blijven lopen door injectables van beste kwaliteit te leveren met een vooruitstrevend veiligheidsprofiel in vergelijking met andere producten die momenteel op de markt zijn. 

Voor wie zijn de Restylane fillers geschikt?

Voor iedereen die tekenen van veroudering wil verminderen of de gezichtscontouren wil verbeteren zijn de fillers geschikt, of je nu man of vrouw bent. Veel behandelde gebieden zijn:

Overtuigd dat Restylane bij jouw wensen past? Maak dan een afspraak bij een van onze cosmetisch artsen.

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken