Huidtherapie


Onze huidtherapiebehandelingen zijn effectieve oplossingen voor diverse huidproblemen, zoals fijne lijntjes, rimpels, pigmentvlekken en littekens.

We gebruiken geavanceerde technieken en hoogwaardige producten om uw huid veilig en natuurlijk te verbeteren. Met persoonlijke aandacht helpen we u om uw huidproblemen aan te pakken en een gezonde, stralende huid te bereiken.

Onze behandelingen zijn ontworpen om verschillende huidproblemen aan te pakken en jouw huid te laten stralen.

Bekijk hieronder onze huidtherapie behandelingen

Anti-Ageing

Rimpels, fijne lijntjes en een verminderde huidelasticiteit zijn dingen waar we allemaal mee te maken kunnen krijgen naarmate we ouder worden.Veel mensen zoeken naar effectieve methoden om deze tekenen aan te pakken en hun huid een frissere, jongere uitstraling te geven. De Anti-Ageing behandeling biedt hier een oplossing voor.

Lees verder

Advanced Micro-Needling

Door de tijd heen ervaren we dat onze huid tekenen van veroudering vertoont, zoals rimpels en een afname in stevigheid. Deze veranderingen hoeven we echter niet zomaar te accepteren. Met de juiste behandeling kunnen we deze tekenen effectief verminderen en de huid weer laten stralen.

Lees verder

Verstrakkende anti ageing behandeling

Naarmate we ouder worden, krijgt onze huid te maken met verschillende problemen, zoals rimpels, verlies van stevigheid, acne littekens, een grovere huidstructuur, en pigmentvlekken. Deze veranderingen zijn een natuurlijk deel van het ouder worden, maar we hoeven ons er niet bij neer te leggen.

Lees verder

Cosmo Peel

Op zoek naar een manier om jouw huid een grondige opfrisbeurt te geven? De Cosmo Peel biedt een krachtige behandeling voor diepgaande huidvernieuwing, ideaal voor het aanpakken van uitgesproken huidproblemen zoals diepe rimpels en aanzienlijke zonneschade. Deze behandeling is ontworpen om een verjongend effect te bieden, waarbij de huid niet alleen gladder en steviger wordt, maar ook een jeugdige uitstraling krijgt.

Lees verder

Cosmo Peel Forte

Cosmo Peel Forte is dé oplossing voor wie serieuze huidproblemen wil aanpakken. Deze krachtige behandeling richt zich op diepe rimpels, ernstige zonneschade en opvallende pigmentvlekken. Ideaal voor wie grote verbeteringen wil zien en bereid is een uitgebreidere herstelperiode te ondergaan voor zichtbare resultaten.

Lees verder

Dermaceutic Peel

Ben je op zoek naar een effectieve manier om je huid frisser en helderder te maken zonder een langdurig herstel? Onze Dermaceutic Peel is speciaal ontworpen om je huid te vernieuwen en een gezonde gloed te geven. Deze behandeling is ideaal voor mensen die snel merkbare resultaten willen zien, zonder de complexiteit en het ongemak van intensievere procedures.

Lees verder

Dermaceutic Peel & Botulinetoxine

Wil je een frisse, jeugdige uitstraling? Combineer een Dermaceutic peel met een Botox behandeling voor het beste resultaat. Deze combinatie is ideaal om je huid te vernieuwen en tegelijkertijd fijne lijntjes en rimpels aan te pakken.

Lees verder

Seizoens- behandeling Glow

Wil je het hele jaar door een stralende huid? Onze Seizoensbehandeling Glow past zich aan het seizoen aan om je huid precies te geven wat het nodig heeft. Deze behandeling helpt je huid te stralen, ongeacht het weer buiten.

Lees verder

Huidtherapie

In onze praktijk voor huidtherapie in Nijmegen bieden we behandelingen aan voor een verschillende huidproblemen, of u nu last heeft van fijne lijntjes en rimpels, littekens, pigmentvlekken of grove poriën. We bieden verschillende behandelingen aan die gericht zijn op specifieke huidbehoeften. Onze verstrakkende anti-aging behandeling helpt de huid te verstevigen en tekenen van veroudering te verminderen. De anti-pigmentbehandeling is ontworpen om pigmentvlekken te verminderen en een egale huidskleur te bevorderen. Advanced micro needling stimuleert de natuurlijke productie van collageen en elastine, wat resulteert in een verbeterde huidtextuur en vermindering van onzuiverheden van de huid. De Dermaceutic Peel behandelt een breed scala aan huidproblemen, waaronder acne en pigmentvlekken, door de huidtextuur te vernieuwen. Voor een uitgebreide aanpak combineren we Dermaceutic Peel met Botox om zowel de huidtextuur te verbeteren als rimpels te verminderen. Daarnaast is onze Seizoensbehandeling Glow ontworpen om de huid het hele jaar door in optimale conditie te houden, rekening houdend met de veranderende seizoensbehoeften. In elke behandeling krijgt u persoonlijke aandacht voor uw huidproblemen.

Om de behandeling te kiezen die het beste bij uw huid past, nodigen we u uit voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek analyseren we uw huid grondig en bespreken we uw wensen en verwachtingen. Op basis hiervan stellen we een persoonlijk behandelplan op. Neem vandaag nog contact met ons om een afspraak in te plannen.

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Gespecialiseerde Behandelingen

Bij ons in de praktijk bieden we verschillende gespecialiseerde behandelingen aan zoals ‘advanced’ microneedling. Deze methode helpt goed tegen fijne lijntjes, rimpels, pigmentatie en verbetert de huidtextuur. Ook is het zeer effectief voor het behandelen van (acne)littekens. Tijdens de behandeling gebruiken we fijne naaldjes die kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit stimuleert de natuurlijke productie van collageen en elastine, wat resulteert in een stevigere en meer elastische huid. Wat onze methode bijzonder maakt, is dat er na de behandeling speciale serums aangebracht worden die diep in de huid doordringen. Deze serums zijn zorgvuldig gekozen om de resultaten nog meer te verbeteren en dragen bij aan een betere huidconditie. Met deze geavanceerde aanpak streven we ernaar onze cliënten optimale resultaten te bieden en hun huid te helpen herstellen en vernieuwen. Voor mensen die specifiek met tekenen van huidveroudering kampen, hebben we verstrakkende anti-aging behandelingen en opties zoals Dermaceutic Peel & Botox, die zowel de huidtextuur verbeteren als rimpels verminderen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Uitermate tevreden

Arts kijkt mee met je geeft je professioneel advies. Arts kijkt goed naar je gezichtscontouren en adviseert adequaat. Arts stelt je gerust. Mooi en natuurlijk resultaat.

10
Behandeling: Fillers
Datum: 12 december, 2022

Fijne ervaring

Tobias luistert goed naar je wensen en is eerlijk in zijn advies. Een kundige arts die vertrouwen uitstraalt en de tijd neemt. Super blij met het resultaat!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 5 augustus, 2022

Nog mooier dan verwacht!

Super fijn/duidelijk geholpen door Tobias. Resultaat is boven verwachting mooi. Tobias wordt zonder twijfel mijn vaste arts!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 28 april, 2022

Super ervaring

Tobias geeft deskundig èn eerlijk advies. Prettig in omgang. Hij begrijpt precies wat je bedoeld. De resultaten zijn top!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 15 juli, 2022

Super ervaring met Tobias

Ik heb na lang wikken en wegen de stap gezet een traangootbehandeling aan te gaan. Super blij dat ik het heb gedaan! Tobias is een erg fijne, eerlijke en kundige behandelaar. Omdat dit de eerste keer was voor mij, vond ik het erg spannend. Hij stelde me goed op mijn gemak. Ik heb geen blauwe plekken en het resultaat is super mooi en natuurlijk. Ik zou zeker aanraden om naar Tobias te gaan voor je behandeling!

9.9
Behandeling: Fillers
Datum: 1 juli, 2022

Erg tevreden!

Fijn consult gesprek en de behandeling is goed verlopen. Kundige arts die weet wat hij doet.

9.3
Behandeling: Fillers
Datum: 12 mei, 2022

Bekijk alle reviews

Huidtherapie

Huidverjonging

Voor diegenen die op zoek zijn naar een grondige vernieuwing van de huid, bieden we de Dermaceutic Peel aan. Deze chemische peeling verbetert de huidtextuur door het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleren van celvernieuwing. We bieden ook een combinatiebehandeling van Dermaceutic Peel & Botox aan voor een alomvattende benadering van huidverjonging, waarbij zowel de textuur als spierspanningsgerelateerde rimpels worden aangepakt.

Huidtherapie

Chemische peelings

Wij kiezen ervoor om chemische peelings te gebruiken en geen gebruik te maken van lasertherapie, omdat deze peelings een veiligere en effectievere manier zijn om verschillende huidproblemen te behandelen, zonder de lange herstelperiode van laserbehandelingen. Chemische peelings passen we toe om een breed scala aan huidaandoeningen aan te pakken, zoals fijne lijntjes, rimpels, acne, acnelittekens, pigmentvlekken, en een doffe huid.

Huidtherapie Nijmegen

Onze praktijk ligt net buiten het centrum van Nijmegen en op 15 minuten rijden van het bekende Canisius Wilhelmina Ziekenhuis. Hierdoor zijn we makkelijk bereikbaar voor iedereen uit de regio. Met een breed aanbod aan behandelingen en een team van deskundige huidtherapeuten, zetten we ons in om elke cliënt te voorzien van de zorg die ze nodig hebben om hun huidproblemen effectief te behandelen en hun huidgezondheid te verbeteren. Voor de totale Nijmegen ervaring, bezoek onze praktijk.

Ervaringen

Zeer tevreden met het resultaat!

Ik kreeg vaak de opmerking of ik moe was terwijl ik goed geslapen had en me fit voelde. Ik baalde hier enorm van en had zo’n beetje alles al geprobeerd qua crèmes en massages. Helaas zonder succes. Een vriendin raadde me Kliniek voor Jou aan. Na grondige research heb ik de afspraak gemaakt. Ik was erg zenuwachtig voor de behandeling en eventuele pijn. Dit bleek achteraf voor niets te zijn geweest. De behandeling zelf deed helemaal geen pijn en ben echt blij met het resultaat!

– Emma

Behandeling: Emma kreeg een traangoot behandeling gericht op het verminderen van de vermoeide uitstraling. Er is met 1 mL Teosyal Redensity II gewerkt. Een speciaal ontworpen traangoot filler. Middels canule is de filler aangebracht. Een veilige methode waardoor het risico op een blauwe plek geminimaliseerd wordt. Meer weten?

Bekijk traangoot fillers
Het resultaat spreekt voor zich!

Ik was altijd erg onzeker over mijn kin. Met name op foto’s vond ik mijzelf niet mooi uitkomen. Ik heb best wat afspraken bij klinieken gemaakt maar de stap nooit durven nemen. Uiteindelijk kwam ik bij Kliniek voor Jou. Hier voelde het voor mij deskundig en er werd echt de tijd voor me genomen. Het resultaat spreekt voor zich. Ik heb echt vele complimenten mogen ontvangen.

– Romy

Behandeling: Romy’s behandeling was gericht op het perfectioneren van de verhoudingen van de kin in het gelaat. Er is gewerkt met Juvederm Volux. Deze filler is speciaal ontworpen om botstructuren, zoals de kin, te kunnen nabootsen. Meer weten?

Bekijk kin fillers

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken