Radiesse

Radiesse is een behandeling die gericht is op het langdurig herstellen van volume en het verminderen van rimpels. In tegenstelling tot sommige andere fillers, stimuleert Radiesse niet alleen onmiddellijk de collageenproductie, maar biedt het ook directe verbetering van volume. Het kan worden gebruikt om verschillende gebieden van het gezicht te behandelen, waaronder de wangen, de kaaklijn en de neus-lippenplooi. Radiesse biedt een natuurlijke uitstraling en zorgt voor een jeugdiger ogende huid zonder chirurgie.

Beïnvloedt volumeverlies van de huid en rimpels jouw uiterlijk? Binnen een uur loop jij weer naar buiten met een zichtbaar verbeterde uitstraling. Laten we samen je natuurlijke schoonheid verbeteren. Vraag ons naar alle mogelijkheden of plan direct je eerste consult in.

Prijs

vanaf € 450,- (1,5ml)

Afspraakduur

30 minuten

Hersteltijd

< 48 uur

Resultaat

12 maanden

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Wat is Radiesse?

Radiesse is een geavanceerde behandeling die gericht is op het herstellen van volume en het verminderen van rimpels, met langdurige resultaten. In tegenstelling tot sommige andere fillers, stimuleert Radiesse niet alleen onmiddellijk de collageenproductie, maar biedt het ook directe verbetering van volume. Het kan worden gebruikt om verschillende gebieden van het gezicht te behandelen, waaronder de wangen, de kaaklijn en de neus-lippenplooi. Radiesse biedt een natuurlijke uitstraling en zorgt voor een jeugdiger ogende huid zonder chirurgie.

Lees verder: Hoe het werkt | Na de behandeling | Resultaat duratie | De nazorg | Doen en niet doen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Uitermate tevreden

Arts kijkt mee met je geeft je professioneel advies. Arts kijkt goed naar je gezichtscontouren en adviseert adequaat. Arts stelt je gerust. Mooi en natuurlijk resultaat.

10
Behandeling: Fillers
Datum: 12 december, 2022

Fijne ervaring

Tobias luistert goed naar je wensen en is eerlijk in zijn advies. Een kundige arts die vertrouwen uitstraalt en de tijd neemt. Super blij met het resultaat!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 5 augustus, 2022

Nog mooier dan verwacht!

Super fijn/duidelijk geholpen door Tobias. Resultaat is boven verwachting mooi. Tobias wordt zonder twijfel mijn vaste arts!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 28 april, 2022

Super ervaring

Tobias geeft deskundig èn eerlijk advies. Prettig in omgang. Hij begrijpt precies wat je bedoeld. De resultaten zijn top!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 15 juli, 2022

Super ervaring met Tobias

Ik heb na lang wikken en wegen de stap gezet een traangootbehandeling aan te gaan. Super blij dat ik het heb gedaan! Tobias is een erg fijne, eerlijke en kundige behandelaar. Omdat dit de eerste keer was voor mij, vond ik het erg spannend. Hij stelde me goed op mijn gemak. Ik heb geen blauwe plekken en het resultaat is super mooi en natuurlijk. Ik zou zeker aanraden om naar Tobias te gaan voor je behandeling!

9.9
Behandeling: Fillers
Datum: 1 juli, 2022

Erg tevreden!

Fijn consult gesprek en de behandeling is goed verlopen. Kundige arts die weet wat hij doet.

9.3
Behandeling: Fillers
Datum: 12 mei, 2022

Bekijk alle reviews

Radiesse

Hoe werkt het?

Een Radiesse-behandeling duurt meestal minder dan een uur, afhankelijk van het aantal te behandelen gebieden. Een medisch professional brengt eerst een verdovende crème aan om het comfort van de patiënt te vergroten. Vervolgens wordt Radiesse geïnjecteerd op de gewenste locaties met behulp van een fijne naald. Het product werkt onmiddellijk om volume toe te voegen en rimpels te verminderen, terwijl het ook de natuurlijke collageenproductie stimuleert voor langdurige verbetering van de huidtextuur.

Resultaten zijn direct na de behandeling zichtbaar en kunnen tot 12 maanden aanhouden.

Radiesse

Direct na jouw behandeling

Kort na de behandeling kan er wat roodheid, zwelling of lichte blauwe plekken optreden op de injectieplaatsen, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele dagen. Patiënten kunnen direct na de behandeling hun dagelijkse activiteiten hervatten, met minimale downtime.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

De resultaten van een Radiesse-behandeling zijn direct na de sessie zichtbaar en kunnen tot 12 maanden aanhouden. Radiesse stimuleert de natuurlijke collageenproductie van de huid, waardoor de verbetering van volume en huidtextuur geleidelijk aanhoudt.

Radiesse

De nazorg

Nazorg na een Radiesse-behandeling is eenvoudig en vereist geen speciale maatregelen. Patiënten kunnen hun normale dagelijkse activiteiten hervatten en hoeven geen strenge beperkingen in acht te nemen. Het wordt echter aanbevolen om direct zonlicht te vermijden en zonnebrandcrème te gebruiken om de huid te beschermen tegen schade.

Doen en niet doen na de behandeling

Koel en verzorg de behandelde plekken

Gebruik verzorgende crème of een koude kompres om een zwelling of blauwe plek te behandelen.

tot 14 dagen na behandeling geen zonnebank

We raden af om gebruik te maken van de zonnebank tot twee weken na de filler behandeling.

tot 4 uur na behandeling geen make-up

Het maskeren van lichte zwellingen en blauwe plekken is oké, maar wacht hiermee wel tot 4 uur na de filler behandeling.

tot 14 dagen na behandeling geen sauna

We raden af om gebruik te maken van de sauna tot 2 weken na de filler behandeling.

Ervaringen

Zeer tevreden met het resultaat!

Ik kreeg vaak de opmerking of ik moe was terwijl ik goed geslapen had en me fit voelde. Ik baalde hier enorm van en had zo’n beetje alles al geprobeerd qua crèmes en massages. Helaas zonder succes. Een vriendin raadde me Kliniek voor Jou aan. Na grondige research heb ik de afspraak gemaakt. Ik was erg zenuwachtig voor de behandeling en eventuele pijn. Dit bleek achteraf voor niets te zijn geweest. De behandeling zelf deed helemaal geen pijn en ben echt blij met het resultaat!

– Emma

Behandeling: Emma kreeg een traangoot behandeling gericht op het verminderen van de vermoeide uitstraling. Er is met 1 mL Teosyal Redensity II gewerkt. Een speciaal ontworpen traangoot filler. Middels canule is de filler aangebracht. Een veilige methode waardoor het risico op een blauwe plek geminimaliseerd wordt. Meer weten?

Bekijk traangoot fillers
Het resultaat spreekt voor zich!

Ik was altijd erg onzeker over mijn kin. Met name op foto’s vond ik mijzelf niet mooi uitkomen. Ik heb best wat afspraken bij klinieken gemaakt maar de stap nooit durven nemen. Uiteindelijk kwam ik bij Kliniek voor Jou. Hier voelde het voor mij deskundig en er werd echt de tijd voor me genomen. Het resultaat spreekt voor zich. Ik heb echt vele complimenten mogen ontvangen.

– Romy

Behandeling: Romy’s behandeling was gericht op het perfectioneren van de verhoudingen van de kin in het gelaat. Er is gewerkt met Juvederm Volux. Deze filler is speciaal ontworpen om botstructuren, zoals de kin, te kunnen nabootsen. Meer weten?

Bekijk kin fillers

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken