PrP

PRP-haarverbetering is een slimme lichaamseigen behandeling die haarverlies tegengaat en de haargroei bevordert door gebruik te maken van de natuurlijke groeifactoren in het bloed van de patiënt. Deze behandeling is erg populair vanwege haar effectiviteit en het minimale aantal benodigde ingrepen.

PRP staat voor Platelet Rich Plasma en wordt verkregen door bloed te centrifugeren. De groeifactoren in het PRP stimuleren de haargroeicyclus, verbeteren de bloedtoevoer naar de haarzakjes en versterken de haarwortels, wat resulteert in dikker, sterker haar en een verminderde haaruitval. De resultaten kunnen na enkele maanden zichtbaar worden. Herhaalbehandelingen verzekeren een aanhoudend effect.

Heb je last van haarverlies en dunner wordend haar? Met onze PRP-haarverbetering behandeling stimuleren we de haargroei. Boek vandaag nog een afspraak en verkrijg weer een gezonde en volumineuze bos haren.

Prijs

vanaf € 350,-

Afspraakduur

45 minuten

Hersteltijd

< 48 uur

Resultaat

6 maanden

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Wat is PRP Haarverbetering?

PRP Haarverbetering is een innovatieve behandeling die gericht is op het verbeteren van haargroei en het verminderen van haaruitval door gebruik te maken van het bloed van de patiënt. Het proces begint met het afnemen van een kleine hoeveelheid bloed van de patiënt, meestal uit de arm. Dit bloed wordt vervolgens gecentrifugeerd om de bloedplaatjes te scheiden van andere bloedcomponenten, waardoor een concentraat van Platelet Rich Plasma (PRP) ontstaat.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Uitermate tevreden

Arts kijkt mee met je geeft je professioneel advies. Arts kijkt goed naar je gezichtscontouren en adviseert adequaat. Arts stelt je gerust. Mooi en natuurlijk resultaat.

10
Behandeling: Fillers
Datum: 12 december, 2022

Fijne ervaring

Tobias luistert goed naar je wensen en is eerlijk in zijn advies. Een kundige arts die vertrouwen uitstraalt en de tijd neemt. Super blij met het resultaat!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 5 augustus, 2022

Nog mooier dan verwacht!

Super fijn/duidelijk geholpen door Tobias. Resultaat is boven verwachting mooi. Tobias wordt zonder twijfel mijn vaste arts!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 28 april, 2022

Super ervaring

Tobias geeft deskundig èn eerlijk advies. Prettig in omgang. Hij begrijpt precies wat je bedoeld. De resultaten zijn top!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 15 juli, 2022

Super ervaring met Tobias

Ik heb na lang wikken en wegen de stap gezet een traangootbehandeling aan te gaan. Super blij dat ik het heb gedaan! Tobias is een erg fijne, eerlijke en kundige behandelaar. Omdat dit de eerste keer was voor mij, vond ik het erg spannend. Hij stelde me goed op mijn gemak. Ik heb geen blauwe plekken en het resultaat is super mooi en natuurlijk. Ik zou zeker aanraden om naar Tobias te gaan voor je behandeling!

9.9
Behandeling: Fillers
Datum: 1 juli, 2022

Erg tevreden!

Fijn consult gesprek en de behandeling is goed verlopen. Kundige arts die weet wat hij doet.

9.3
Behandeling: Fillers
Datum: 12 mei, 2022

Bekijk alle reviews

PrP

Hoe werkt het?

Een PRP-behandeling voor haarverbetering begint met het afnemen van een kleine hoeveelheid bloed van de patiënt. Dit bloed wordt vervolgens gecentrifugeerd om de bloedplaatjes te scheiden, die rijk zijn aan groeifactoren. Het resulterende PRP wordt vervolgens geïnjecteerd in de hoofdhuid op de gebieden waar haarverbetering gewenst is.

De groeifactoren in het PRP stimuleren de haargroeicyclus, verbeteren de bloedtoevoer naar de haarzakjes en versterken de haarwortels, wat resulteert in dikker, sterker haar en een verminderde haaruitval.

Resultaten kunnen na enkele maanden zichtbaar worden en aanhouden bij regelmatige behandelingen.

PrP

Direct na de behandeling

Direct na de PRP-behandeling kan er wat roodheid of lichte zwelling optreden op de injectieplaatsen, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele uren tot dagen. Patiënten kunnen direct na de behandeling hun normale activiteiten hervatten, zonder downtime.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

De resultaten van PRP haarverbetering kunnen variëren, maar verbetering van haargroei en verminderde haaruitval kunnen na enkele maanden zichtbaar worden en aanhouden bij regelmatige behandelingen. Onderhoudsbehandelingen kunnen nodig zijn om de resultaten te behouden.

PrP

De nazorg

Nazorg na een PRP-behandeling voor haarverbetering is minimaal. Patiënten kunnen hun normale haarverzorgingsroutine voortzetten en hoeven geen speciale maatregelen te nemen. Het wordt echter aanbevolen om direct zonlicht op de hoofdhuid te vermijden en zonnebrandcrème te gebruiken indien nodig.

Doen en niet doen na de behandeling

Hydrateren

Het is belangrijk om goed gehydrateerd te blijven na de behandeling. Dit ondersteunt het genezingsproces en de effectiviteit van de behandeling.

Zonne- en warmteblootstelling

Vermijd overmatige blootstelling aan zon en hitte, inclusief sauna’s en stoomkamers, gedurende ten minste twee dagen na de behandeling. Dit helpt zwelling en ongemak te verminderen.

Medicatie

Vermijd het gebruik van bloedverdunnende medicatie zoals aspirine en ibuprofen voor en na de behandeling, omdat deze het genezingsproces kunnen beïnvloeden. Gebruik indien nodig acetaminophen (Tylenol) voor pijnverlichting.

Haarverzorging

Vermijd het nat maken van je haar gedurende de eerste drie uur na de behandeling. Gebruik in de eerste dagen een pH-neutrale shampoo om irritatie te voorkomen en vermijd het gebruik van harde haarproducten zoals gels en sprays gedurende ten minste drie dagen.

Voeding

Het volgen van een gezond dieet rijk aan vitamines en mineralen kan het genezingsproces ondersteunen en helpen bij de haargroei.

Vermijd zware lichamelijk inspanning

Vermijd zware lichamelijke inspanning voor ten minste twee dagen na de behandeling om de bloeddruk laag te houden, wat helpt bij het verminderen van zwelling en ongemak.

Ervaringen

Zeer tevreden met het resultaat!

Ik kreeg vaak de opmerking of ik moe was terwijl ik goed geslapen had en me fit voelde. Ik baalde hier enorm van en had zo’n beetje alles al geprobeerd qua crèmes en massages. Helaas zonder succes. Een vriendin raadde me Kliniek voor Jou aan. Na grondige research heb ik de afspraak gemaakt. Ik was erg zenuwachtig voor de behandeling en eventuele pijn. Dit bleek achteraf voor niets te zijn geweest. De behandeling zelf deed helemaal geen pijn en ben echt blij met het resultaat!

– Emma

Behandeling: Emma kreeg een traangoot behandeling gericht op het verminderen van de vermoeide uitstraling. Er is met 1 mL Teosyal Redensity II gewerkt. Een speciaal ontworpen traangoot filler. Middels canule is de filler aangebracht. Een veilige methode waardoor het risico op een blauwe plek geminimaliseerd wordt. Meer weten?

Bekijk traangoot fillers
Het resultaat spreekt voor zich!

Ik was altijd erg onzeker over mijn kin. Met name op foto’s vond ik mijzelf niet mooi uitkomen. Ik heb best wat afspraken bij klinieken gemaakt maar de stap nooit durven nemen. Uiteindelijk kwam ik bij Kliniek voor Jou. Hier voelde het voor mij deskundig en er werd echt de tijd voor me genomen. Het resultaat spreekt voor zich. Ik heb echt vele complimenten mogen ontvangen.

– Romy

Behandeling: Romy’s behandeling was gericht op het perfectioneren van de verhoudingen van de kin in het gelaat. Er is gewerkt met Juvederm Volux. Deze filler is speciaal ontworpen om botstructuren, zoals de kin, te kunnen nabootsen. Meer weten?

Bekijk kin fillers

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken