Juvéderm

Overweeg je fillers om de tekenen van veroudering te minimaliseren en je uiterlijk te verjongen? Dan heb je vast al eens gehoord van het populaire merk Juvéderm. De filler wordt gemaakt door Allergan, wereldmarktleider op het gebied van hyaluronzuur fillers. De filler wordt door veel klinieken omschreven als de beste op de markt vanwege zijn positieve eigenschappen:

Lang resultaat door de gepatenteerde Vycross technologie

Goede integratie ( niet voelbaar na behandeling)

Waar bestaan de fillers van Juvéderm uit?

De fillers bestaan uit Hyaluronzuur (HA). HA is een gel achtige stof die van nature in ons lichaam voorkomt en onze huid gehydrateerd en soepel houdt. Naarmate we ouder worden, produceert ons lichaam minder HA, wat kan leiden tot rimpels en huidverslapping. De injectie van HA-vullers helpt het verloren volume te herstellen voor een jonger uitziende huid met minder rimpels. De fillers van Juvéderm bevatten ook lidocaïne, een verdovend middel wat het ongemak tijdens de behandeling vermindert.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Juvéderm?

Direct zichtbare resultaten

Zodat je direct je dagelijkse leven weer kunt oppakken zonder lange hersteltijden of wachten op resultaten.

Langdurig resultaat

Dit zorgt ervoor dat je lang kunt genieten van het resultaat en kosten uiteindelijk bespaart kunnen worden op herhaal behandelingen.

Natuurlijk ogende resultaten

Door het gebruik van kleine hoeveelheden op gerichte plaatsen in plaats van grote hoeveelheden over het hele gezicht, zoals bij sommige cosmetische procedures zoals facelifts, worden natuurlijk ogende resultaten verkregen.

Geringe bijwerkingen

In vergelijking met chirurgische procedures zoals facelifts die grotere risico’s met zich meebrengen zoals littekens en infectie; zijn er minder bijwerkingen geassocieerd met filler behandelingen.

Natuurlijk product

Omdat hyaluronzuur een natuurlijk product is wat al in het menselijke lichaam is er ook nauwelijks tot geen risico op een allergische reactie.

Voor wie zijn de Juvéderm fillers geschikt?

Voor iedereen die tekenen van veroudering wil verminderen of de gezichtscontouren wil verbeteren zijn de fillers geschikt, of je nu man of vrouw bent. Veel behandelde gebieden zijn:

Klaar om de voordelen van Juvéderm fillers uit te proberen? Als je op zoek bent naar manieren om de veroudering te vertragen of simpelweg om je schoonheid een boost te geven dan zit je met de fillers van Juvéderm altijd goed.

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken