Harmonyca

Harmonyca is een geavanceerde behandeling die opmerkelijke resultaten biedt voor de huid, door collageen te stimuleren met minimale downtime en zonder chemische toevoegingen. In tegenstelling tot traditionele injectables, zoals botox of fillers, bevat Harmonyca een combinatie van hyaluronzuur (HA) met specifieke concentraties.

Er worden typisch 1 tot 3 injectiepunten per zijde van het gezicht gebruikt. De geïnjecteerde combinatie van hyaluronzuur en calciumhydroxyapatiet stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, wat de huid lift, verstevigt en voorziet van een verbeterde textuur en teint. Harmonyca biedt een veilige en comfortabele ervaring met minimale pijn en hersteltijd. De methode is vooral effectief voor het verbeteren van de huidstructuur en het verminderen van tekenen van veroudering.

Behoud op een natuurlijke manier langdurig een jonge uitstraling met de volume- en stevigheid verbeterende resultaten van Harmonyca. Plan direct een afspraak of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over deze behandeling!

Prijs

vanaf € 550,-

Afspraakduur

30 minuten

Hersteltijd

< 48 uur

Resultaat

12 maanden

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Wat is Harmonyca?

Harmonyca is een geavanceerde behandeling bekend staat om zijn vermogen om de huid te verstevigen en te hydrateren door collageenproductie te stimuleren. Deze behandeling combineert hyaluronzuur (HA) met calciumhydroxyapatiet (CaHA). Deze stoffen werken samen om een langdurig liftend effect en continue collageenstimulatie te bieden. Harmonyca wordt toegepast via een cannula, wat resulteert in meestal 1 tot 3 injectiepunten per zijde van het gezicht. Dit zorgt voor een veilige en comfortabele ervaring met minimale pijn en hersteltijd. Deze methode is vooral effectief voor het verbeteren van de huidstructuur en het verminderen van tekenen van veroudering.

Lees verder: Hoe het werkt | Na de behandeling | Resultaat duratie | De nazorg | Doen en niet doen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Uitermate tevreden

Arts kijkt mee met je geeft je professioneel advies. Arts kijkt goed naar je gezichtscontouren en adviseert adequaat. Arts stelt je gerust. Mooi en natuurlijk resultaat.

10
Behandeling: Fillers
Datum: 12 december, 2022

Fijne ervaring

Tobias luistert goed naar je wensen en is eerlijk in zijn advies. Een kundige arts die vertrouwen uitstraalt en de tijd neemt. Super blij met het resultaat!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 5 augustus, 2022

Nog mooier dan verwacht!

Super fijn/duidelijk geholpen door Tobias. Resultaat is boven verwachting mooi. Tobias wordt zonder twijfel mijn vaste arts!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 28 april, 2022

Super ervaring

Tobias geeft deskundig èn eerlijk advies. Prettig in omgang. Hij begrijpt precies wat je bedoeld. De resultaten zijn top!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 15 juli, 2022

Super ervaring met Tobias

Ik heb na lang wikken en wegen de stap gezet een traangootbehandeling aan te gaan. Super blij dat ik het heb gedaan! Tobias is een erg fijne, eerlijke en kundige behandelaar. Omdat dit de eerste keer was voor mij, vond ik het erg spannend. Hij stelde me goed op mijn gemak. Ik heb geen blauwe plekken en het resultaat is super mooi en natuurlijk. Ik zou zeker aanraden om naar Tobias te gaan voor je behandeling!

9.9
Behandeling: Fillers
Datum: 1 juli, 2022

Erg tevreden!

Fijn consult gesprek en de behandeling is goed verlopen. Kundige arts die weet wat hij doet.

9.3
Behandeling: Fillers
Datum: 12 mei, 2022

Bekijk alle reviews

Harmonyca

Hoe gaat het in zijn werk?

Een Harmonyca behandeling duurt gemiddeld 30 minuten, afhankelijk van het behandelgebied. Een medisch professional reinigt eerst de huid met een speciaal reinigingsmiddel en brengt vervolgens een plaatselijke verdoving aan voor comfort tijdens de behandeling. Er worden typisch 1 tot 3 injectiepunten per zijde van het gezicht gebruikt. De geïnjecteerde combinatie van hyaluronzuur en calciumhydroxyapatiet stimuleert de aanmaak van collageen, wat de huid lift en verstevigt.

De resultaten zijn direct zichtbaar en het effect verbetert na verloop van tijd. De resultaten blijven 9-24 maanden zichtbaar.

Harmonyca

Direct na de behandeling

Na de Harmonycabehandeling kan je jouw normale dagelijkse activiteiten direct hervatten. Er kan lichte roodheid of zwelling optreden, maar dit neemt gewoonlijk snel af. Om het beste resultaat te kunnen garanderen, adviseren we om de eerste 24 uur zware inspanningen en hitte te vermijden.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

De resultaten van de behandeling zijn direct zichtbaar. Dankzij de stimulatie van collageenproductie in de huid, zal dit resultaat gedurende de tijd verder verbeteren. De zichtbare effecten van de verbetering van de huidstructuur, zoals een stevigere en gladdere huid, kunnen tot wel 24 maanden aanhouden.

De doorlopende verbetering wordt mogelijk gemaakt door de unieke samenwerking van de actieve stoffen hyaluronzuur en calciumhydroxyapatiet. Hyaluronzuur biedt direct een liftend effect, terwijl calciumhydroxyapatiet de natuurlijke collageenproductie stimuleert. De aanhoudende verbeteringen in volheid en elasticiteit van de huid komt doordat de stoffen geleidelijk oplossen. Regelmatige opvolgbehandelingen kunnen helpen om de voordelen te onderhouden.

Harmonyca

De nazorg

Na een Harmonyca behandeling is het belangrijk om de nazorginstructies zorgvuldig te volgen om optimale resultaten te garanderen. Vermijd gedurende de eerste 24 uur na de behandeling zware lichamelijke inspanning, saunabezoek, en blootstelling aan intense hitte of zonlicht om zwelling en roodheid te minimaliseren.

Het is ook aan te raden om direct zonlicht te vermijden en een zonnebrandcrème met hoge SPF te gebruiken om de behandelde huid te beschermen. Andere esthetische behandelingen zoals chemische peelings of lasertherapieën moeten uitgesteld worden tot de huid volledig hersteld is, wat enkele weken kan duren. Dit helpt bij het voorkomen van irritatie en zorgt voor de beste genezing en resultaten

Doen en niet doen na de behandeling

Hydrateren

Houd de huid goed gehydrateerd met een door de behandelaar aanbevolen zachte, parfumvrije vochtinbrengende crème.

Reinigen

Reinig de huid voorzichtig met een milde, zeepvrije reiniger. Vermijd wrijven of masseren van de injectieplaatsen om iritatie te voorkomen.

Koelen

Als je last hebt van een zwelling, kan een koud kopres (niet direct op de huid) helpen om de zwelling te verminderen.

Vermijden van bepaalde producten

Vermijd het gebruik van make-up of andere huidverzorgingsproducten met irriterende stoffen of sterke chemicaliën tot de hid volledig genezen is (meestal na 24 uur).

Ervaringen

Zeer tevreden met het resultaat!

Ik kreeg vaak de opmerking of ik moe was terwijl ik goed geslapen had en me fit voelde. Ik baalde hier enorm van en had zo’n beetje alles al geprobeerd qua crèmes en massages. Helaas zonder succes. Een vriendin raadde me Kliniek voor Jou aan. Na grondige research heb ik de afspraak gemaakt. Ik was erg zenuwachtig voor de behandeling en eventuele pijn. Dit bleek achteraf voor niets te zijn geweest. De behandeling zelf deed helemaal geen pijn en ben echt blij met het resultaat!

– Emma

Behandeling: Emma kreeg een traangoot behandeling gericht op het verminderen van de vermoeide uitstraling. Er is met 1 mL Teosyal Redensity II gewerkt. Een speciaal ontworpen traangoot filler. Middels canule is de filler aangebracht. Een veilige methode waardoor het risico op een blauwe plek geminimaliseerd wordt. Meer weten?

Bekijk traangoot fillers
Het resultaat spreekt voor zich!

Ik was altijd erg onzeker over mijn kin. Met name op foto’s vond ik mijzelf niet mooi uitkomen. Ik heb best wat afspraken bij klinieken gemaakt maar de stap nooit durven nemen. Uiteindelijk kwam ik bij Kliniek voor Jou. Hier voelde het voor mij deskundig en er werd echt de tijd voor me genomen. Het resultaat spreekt voor zich. Ik heb echt vele complimenten mogen ontvangen.

– Romy

Behandeling: Romy’s behandeling was gericht op het perfectioneren van de verhoudingen van de kin in het gelaat. Er is gewerkt met Juvederm Volux. Deze filler is speciaal ontworpen om botstructuren, zoals de kin, te kunnen nabootsen. Meer weten?

Bekijk kin fillers

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken