Fillers

Een filler behandeling is zeer effectief voor het opvullen van rimpels, plooien en andere oneffenheden. Ook het natuurlijke volume verlies dat optreedt naarmate we ouder worden, kan tegengegaan worden met behulp van fillers.

Door te werken met natuurlijke en lichaamseigen stoffen verzekeren we jou van een veilig en natuurlijk resultaat.

Bekijk hieronder onze fillerbehandelingen.

Liquid facelift

Een liquid facelift is een niet-chirurgische gezichtsverjongingsbehandeling die bijvoorbeeld rimpels, een verslapte huid en andere tekenen van veroudering kan verbeteren.

Lees verder

Jukbeenderen

Wanneer de jukbeenderen na verloop van tijd hun volume beginnen te verliezen kan dit grote gevolgen hebben voor de jeugdige vorm en contour van je gezicht. Met fillers geven we jouw jukbeenderen hun jeugdige volume weer terug.

Lees verder

Lipfillers

Met Lipfillers geven we jouw lippen met een simpele behandeling het gewenste volume. We werken met fillers op basis van lichaamseigen stoffen waarmee we een natuurlijk resultaat bereiken.

Lees verder

Kaaklijn fillers

Met een kaaklijn filler behandeling kunnen we oneffenheden in de kaaklijn verhelpen en zorgen voor een mooie, symmetrische contour van de kaak. We werken met fillers op basis van lichaamseigen stoffen die zorgen voor een natuurlijk resultaat.

Lees verder

Neuslippenplooi

De neuslippenplooi is een rimpel of plooi die loopt tussen mondhoek en neus. Met een filler behandeling op basis van lichaamseigen stoffen maken we deze plooi minder diep. Zo verdwijnen jouw rimpels evenals je vermoeide uitstraling.

Lees verder

Marionetlijnen

De marionetlijn is de rimpel die loopt van de mondhoek naar beneden. Aangezien deze rimpels veroorzaakt worden door volumeverlies kunnen we dit zeer effectief bestrijden door middel van fillers.

Lees verder

Ingevallen slapen

Naarmate we ouder worden kan volumeverlies in het gezicht leiden tot ingevallen slapen. Met een filler behandeling kunnen we het volumeverlies herstellen en je vermoeide uitstraling vervangen door een energieke en jeugdige uitstraling!

Lees verder

Traangoot filler

Een traangoot filler behandeling is een zeer goede manier om wallen te bestrijden. Door de traangoot op te vullen gaan we het volumeverlies dat het ontstaan van wallen veroorzaakt tegen en geven we jou je uitgeruste uitstraling terug.

Lees verder

Neus fillers

Met een neus filler behandeling voeren we een neuscorrectie uit zonder operatieve ingreep. Zo kunnen we oneffenheden aan de neus corrigeren en de neuspunt liften om het gezicht een jeugdige en uitgeruste uitstraling te geven.

Lees verder

Neusbrug

Met behulp van een filler behandeling kunnen we de neus rechter maken en kan een hoge neusbrug verholpen worden. Voor deze ingreep is een operatie niet nodig. Het gebruik van fillers op basis van lichaamseigen stoffen zorgt voor een veilig en natuurlijk resultaat.

Lees verder

Ingevallen wangen

Het invallen van de wangen geeft ons een wat vermoeide uitstraling. Door het opvullen van de wangen met fillers gaan we het ingevallen gezicht tegen en krijg je je jeugdige en frisse uitstraling terug.

Lees verder

Rokerslijntjes

Rokerslijntjes zijn de verticale rimpels rondom de mond die ontstaan naarmate we ouder worden. Met fillers behandelen we deze rimpels gericht zodat jij je jeugdige uitstraling weer terug krijgt.

Lees verder

Kin fillers

Bij een korte kin of vervormde kin kunnen we met behulp van fillers volume terug brengen en oneffenheden verminderen. Met een filler behandeling kies je voor een niet-operatieve ingreep en een natuurlijk resultaat.

Lees verder

Hyalase (fillers oplossen)

Een Hyalase behandeling versnelt het oplossen van de natuurlijke fillers die we gebruiken bij een filler behandeling. Hyalase is een snelle en veilige manier om de effecten van een filler behandeling terug te draaien.

Lees verder

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken