Profhilo

Profhilo is een revolutionaire behandeling die ontworpen is om jou te helpen een gladdere, jonger uitziende huid te krijgen. Het is het eerste injecteerbare middel in zijn soort dat de huid van binnenuit op natuurlijke wijze hydrateert en de collageenproductie stimuleert voor langdurige resultaten.

Profhilo kan zowel in het gezicht als op het lichaam worden gebruikt en is geschikt voor alle leeftijden onder de 60 jaar, zowel mannen als vrouwen en voor alle huidtypes. De behandeling duurt slechts enkele minuten en vereist geen downtime achteraf. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen die hun jeugdige uitstraling op een natuurlijke wijze willen behouden zonder al te veel tijd van hun dag te vragen.

Hoe werkt Profhilo?

Bij een behandeling met Profhilo injecteert de arts hyaluronzuur in de huid om het vochtgehalte te verhogen en de collageenproductie te stimuleren. Hyaluronzuur (HA) is een natuurlijke, door ons lichaam geproduceerde stof die onze huid elastisch, stevig en vol houdt. Naarmate we ouder worden daalt ons HA-niveau echter aanzienlijk, wat leidt tot rimpels en huidverslapping.

Door deze essentiële moleculen aan te vullen met Profhilo injecties zal je lichaam meer collageen gaan produceren, wat na verloop van tijd zal resulteren in een gladdere en jeugdiger uitziende huid.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wat zijn de voordelen van Profhilo?

Het belangrijkste doel van Profhilo is de algehele huidkwaliteit te verbeteren. Dit wordt behaald door van binnenuit te hydrateren en de collageenproductie te stimuleren voor langdurige resultaten.

Verbetering van textuur. Door het hydratatieniveau in de dermis laag van je huid te verhogen, zul je een verbeterde textuur opmerken doordat rimpels na verloop van tijd minder uitgesproken worden.

Vermindering van verslapping. Profhilo stimuleert de aanmkaan van meer collageen, hierdoor zul je ook een zichtbare vermindering van verslapping ervaren rond gebieden als je kaaklijn of halslijn.

Geen downtime. Omdat deze behandeling slechts een paar minuten duurt zonder downtime achteraf, past hij in elke drukke agenda.

Wie zou profhilo moeten proberen?

Profhilo is geschikt voor iedereen die een gladdere, jonger uitziende huid wil, maar niet het ongemak of de risico’s van chirurgische ingrepen zoals facelifts of wenkbrauwliften wil.

Het is perfect als je rimpels wilt verminderen zonder dramatische veranderingen en tegelijkertijd de algehele textuur wilt verbeteren. Deze behandelmethode is ook ideaal als je een gevoelige huid hebt, omdat er geen chemicaliën aan te pas komen bij het injecteren, waardoor het zelfs voor de gevoelige huid heel veilig is.

Kortom Profhilo biedt jou een gemakkelijke maar effectieve manier om een gladdere, jonger uitziende huid te krijgen zonder dat je weken uit hun agenda hoeft te trekken of de risico’s van een operatie hoeft te nemen. Spreekt jou dit aan? Maak dan vandaag nog afspraak.

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken