Profhilo

Profhilo

Een Profhilo-behandeling is een injectable die gericht is op huidverjonging en hydratatie. De behandeling biedt belangrijke huidverbeteringen met minimale downtime en zonder chemische toevoegingen. In tegenstelling tot andere injectables zoals botox of fillers, bevat Profhilo twee verschillende concentraties hyaluronzuur (HA), die op vijf punten aan elke kant van het gezicht in de dermale en onderhuidse lagen van de huid worden geïnjecteerd, waardoor een “flow-effect” ontstaat dat de huid onmiddellijk hydrateert en lift. Een profhilo behandeling wordt vaak gebruikt als anti-aging behandeling waardoor verbeteringen lang zichtbaar blijven. Deze behandeling stimuleert na verloop van tijd ook de collageen- en elastineproductie, wat leidt tot een vollere en elastischere huid met een verbeterde textuur en teint.

Wordt jouw huid beïnvloedt door rimpels of het verlies van het volume? Binnen korte tijd verlaat je onze praktijk met een zichtbaar verbeterde uitstraling. Samen kijken we naar de beste oplossing voor jou. Boek hieronder een afspraak of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Prijs

vanaf € 275,-

Afspraakduur

15 minuten

Hersteltijd

24 uur

Resultaat

vanaf 6 maanden

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Wat is Profhilo

Profhilo is een behandeling waarbij door middel van injectables hyaluronzuur rechtstreeks in je huid wordt geïnjecteerd. Door deze injectie kunnen huidproblemen zoals huidverslapping, rimpels, ongelijkmatige textuur, ouderdomsvlekken, droogte, dofheid, gebrek aan stevigheid en een slecht hydratatieniveau worden verholpen. De behandeling is geschikt voor alle leeftijden en huidtypes en kan gebruikt worden om meerdere van de bovengenoemde problemen te behandelen.

Dit maakt Profhilo tot een ideale optie voor wie op zoek is naar een snelwerkende maar langdurige gezichtsverjonging zonder een operatie te hoeven ondergaan.

Lees verder: Hoe het werkt | Na de behandeling | Resultaat duratie | De nazorg | Doen en niet doen

Profhilo

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Uitermate tevreden

Arts kijkt mee met je geeft je professioneel advies. Arts kijkt goed naar je gezichtscontouren en adviseert adequaat. Arts stelt je gerust. Mooi en natuurlijk resultaat.

10
Behandeling: Fillers
Datum: 12 december, 2022

Fijne ervaring

Tobias luistert goed naar je wensen en is eerlijk in zijn advies. Een kundige arts die vertrouwen uitstraalt en de tijd neemt. Super blij met het resultaat!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 5 augustus, 2022

Nog mooier dan verwacht!

Super fijn/duidelijk geholpen door Tobias. Resultaat is boven verwachting mooi. Tobias wordt zonder twijfel mijn vaste arts!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 28 april, 2022

Super ervaring

Tobias geeft deskundig èn eerlijk advies. Prettig in omgang. Hij begrijpt precies wat je bedoeld. De resultaten zijn top!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 15 juli, 2022

Super ervaring met Tobias

Ik heb na lang wikken en wegen de stap gezet een traangootbehandeling aan te gaan. Super blij dat ik het heb gedaan! Tobias is een erg fijne, eerlijke en kundige behandelaar. Omdat dit de eerste keer was voor mij, vond ik het erg spannend. Hij stelde me goed op mijn gemak. Ik heb geen blauwe plekken en het resultaat is super mooi en natuurlijk. Ik zou zeker aanraden om naar Tobias te gaan voor je behandeling!

9.9
Behandeling: Fillers
Datum: 1 juli, 2022

Erg tevreden!

Fijn consult gesprek en de behandeling is goed verlopen. Kundige arts die weet wat hij doet.

9.3
Behandeling: Fillers
Datum: 12 mei, 2022

Bekijk alle reviews

Profhilo

Profhilo

Hoe werkt het?

Een Profhilo behandeling duurt gemiddeld 30 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied. Voor de behandeling zullen we eerst je huid goed reinigen. Omdat we werken met injecties kan de behandeling gevoelig zijn, om deze reden brengen we een plaatselijk verdovingsmiddel aan om de behandeling comfortabeler te maken. Hierna zullen de injecties worden toegediend met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur, dit wordt ook wel de Profhilo injectie genoemd. De injectie wordt op vijf plaatsen aan elke kant van het gezicht geïnjecteerd in twee verschillende concentraties hyaluronzuur (HA). De HA-moleculen worden na verloop van tijd langzaam vrijgegeven en zorgen voor een onmiddellijk hydraterend effect en stimuleren de collageenproductie voor langdurige resultaten.

De resultaten kunnen tot 6 maanden duren na slechts één sessie en vereisen geen downtime.

Profhilo

Direct na jouw behandeling

Direct na de behandeling kun je gewoon je dagelijkse activiteiten hervatten. Soms kan de huid wat gevoelig zijn, kunnen er wat blauwe plekken optreden op de geïnjecteerde plekken, ook kan er een kleine zwelling ontstaan. Geen zorgen, dit verdwijnt binnen enkele dagen vanzelf weer.

Profhilo

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Het resultaat van een Profhilo behandeling is zichtbaar binnen 2 weken en blijft zichtbaar tot 9 maanden na de behandeling. Omdat Profhilo de huid diepgaand hydrateert, kan het resultaat langer aanhouden dan bij andere behandelingen met fillers.

Profhilo

Profhilo

De nazorg

De nazorg na een behandeling met Profhilo behandelingen is eenvoudig. Je kunt gewoon je dagelijkse activiteiten weer hervatten. We raden je wel aan de eerste 48 uur geen fysieke activiteiten in te plannen zoals sporten of zware dingen tillen. Het is belangrijk om blootstelling aan de zon zo veel mogelijk te vermijden en indien je toch de zon in moet, veel zonnebrandcrème te dragen. Ook raden we je af om de eerste twee weken na een behandeling niet naar de sauna te gaan.

Na een Profhilo behandeling kan er wat roodheid of een lichte zwelling ontstaan, dit zal vanzelf binnen enkele dagen wegtrekken. Mocht je er toch last van hebben, dan kun je klachten verminderen met een cortisonecrème.

Doen en niet doen na de behandeling

Koel en verzorg de behandelde plekken

Gebruik verzorgende crème of een koude kompres om een zwelling of blauwe plek te behandelen.

tot 14 dagen na behandeling geen zonnebank

We raden af om gebruik te maken van de zonnebank tot twee weken na de filler behandeling.

tot 4 uur na behandeling geen make-up

Het maskeren van lichte zwellingen en blauwe plekken is oké, maar wacht hiermee wel tot 4 uur na de filler behandeling.

tot 14 dagen na behandeling geen sauna

We raden af om gebruik te maken van de sauna tot 2 weken na de filler behandeling.

Ervaringen

Zeer tevreden met het resultaat!

Ik kreeg vaak de opmerking of ik moe was terwijl ik goed geslapen had en me fit voelde. Ik baalde hier enorm van en had zo’n beetje alles al geprobeerd qua crèmes en massages. Helaas zonder succes. Een vriendin raadde me Kliniek voor Jou aan. Na grondige research heb ik de afspraak gemaakt. Ik was erg zenuwachtig voor de behandeling en eventuele pijn. Dit bleek achteraf voor niets te zijn geweest. De behandeling zelf deed helemaal geen pijn en ben echt blij met het resultaat!

– Emma

Behandeling: Emma kreeg een traangoot behandeling gericht op het verminderen van de vermoeide uitstraling. Er is met 1 mL Teosyal Redensity II gewerkt. Een speciaal ontworpen traangoot filler. Middels canule is de filler aangebracht. Een veilige methode waardoor het risico op een blauwe plek geminimaliseerd wordt. Meer weten?

Bekijk traangoot fillers
Het resultaat spreekt voor zich!

Ik was altijd erg onzeker over mijn kin. Met name op foto’s vond ik mijzelf niet mooi uitkomen. Ik heb best wat afspraken bij klinieken gemaakt maar de stap nooit durven nemen. Uiteindelijk kwam ik bij Kliniek voor Jou. Hier voelde het voor mij deskundig en er werd echt de tijd voor me genomen. Het resultaat spreekt voor zich. Ik heb echt vele complimenten mogen ontvangen.

– Romy

Behandeling: Romy’s behandeling was gericht op het perfectioneren van de verhoudingen van de kin in het gelaat. Er is gewerkt met Juvederm Volux. Deze filler is speciaal ontworpen om botstructuren, zoals de kin, te kunnen nabootsen. Meer weten?

Bekijk kin fillers

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken