Dermaceutic Peel & Botulinetoxine

Krijg een frisse en jeugdige uitstraling met de populaire combinatie van Dermaceutic peel en Botox, ook wel bekend als GlowTox. Deze combinatie is ideaal om je huid te vernieuwen én tegelijkertijd effectief en rimpels en fijne lijntjes aan te pakken. De Dermaceutic peel zorgt voor een zijdezachte en gladde huid wat de absorptie. Dit zorgt op zijn beurt voor een betere absorptie en daarmee effectiviteit van de Botoxbehandeling. Beide behandelingen voeren we tijdens dezelfde sessie uit.

Boek direct een afspraak of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over deze behandeling. En heb je de resultaten van onze eerdere Botoxbehandelingen al gezien?

Prijs

vanaf € 225,-

Afspraakduur

60 minuten

Hersteltijd

1 – 3 dagen

Resultaat

vanaf 6 weken

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Wat houdt de combinatie in?

Een Botox behandeling werkt uitstekend samen met een Dermaceutic peel, maar het is belangrijk om de juiste soort peel te kiezen. Voor de beste resultaten combineren we Botox met een oppervlakkige peel. Deze aanpak is vooral effectief voor huiden die wat ruwer aanvoelen of waar de huid wat dikker is. De peel helpt om de huid te verzachten en voor te bereiden, waardoor de Botox behandeling nog effectiever is.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Prima

Zorgvuldig, duidelijk, prima advies en uitleg, vooral als je voor het eerst komt toch spannend, je voelt je op je gemak!

9.8
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 24 januari, 2023

Uitstekend

Een hele fijne ontspannen sfeer, vriendelijk, uitstekende service goed uitgelegd en begeleid. Er word goed geluisterd en gekeken naar je wensen.

9.9
Naam: Audrey
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 5 januari, 2023

Perfect

Goed, snel geholpen. Aardige mensen. Goede service. Perfect! Zou het zeker aanraden aan vrienden en familie.

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 22 oktober, 2022

Zeer tevreden

Tobias is vriendelijk, rustig en straalt zelfvertrouwen uit. Hij zorgt ervoor dat ik me op mijn gemak voel. Tobias geeft deskundig advies en is eerlijk. De resultaten zijn mooi en lang zichtbaar. Ik kom graag terug.

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 14 oktober, 2022

Er wordt goed naar je geluisterd

Altijd fijn om hier te zijn. Er wordt goed naar je geluisterd en stap voor stap verteld wat er gedaan wordt.

9.9
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 3 juli, 2022

Uitstekend

Goede service klantvriendelijk,ontspannen sfeer!uitstekende Gespecialiseerde behandelaars wat erg belangrijk is in deze branche! Kortom: klasse kliniek en medewerkers!

10
Naam: H
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 3 september, 2022

Tobias is deskundig, professioneel & vriendelijk

Tobias weet waar hij over praat, stelt gerust en is heel vriendelijk en netjes. Even gezellig kletsen tussendoor. Ik zou door niemand anders geholpen willen worden. Topper!

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 11 augustus, 2022

Goed gevoel

Ik werd op de afgesproken tijd behandeld op de mooie, nieuwe lokatie.Het was een vriendelijk en relaxt bezoek aan de kiniek.Rustig alles doorgenomen en (nagenoeg pijnloos en goed begeleid) de prikjes gehad.Nu, de volgende dag voor het eerst geen blauwe plekjes,ik ben zeer tevreden!!

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 13 mei, 2022

Uitstekend

Fijne ontvangst bij de receptie. Geen wachttijd en een professioneel en vriendelijke behandeling. Ik kom zeker terug.

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 26 maart, 2022

Bekijk alle reviews

Dermaceutic Peel & Botulinetoxine

Hoe werkt deze combinatie?

De Dermaceutic peel begint met het zachtjes verwijderen van dode huidcellen, wat je huid niet alleen een gezonde glow geeft, maar het ook zijdezacht maakt. Deze voorbereiding is ideaal voor de Botox, omdat een gladdere huid zorgt voor een gemakkelijkere toepassing en betere absorptie van de Botox.

Vervolgens wordt de Botox zorgvuldig toegepast op gebieden met fijne lijntjes en rimpels. Botox helpt om spieren te ontspannen, wat resulteert in een gladdere en strakkere huid. Deze combinatie stimuleert ook de aanmaak van nieuwe cellen, wat bijdraagt aan huidverjonging en regeneratie.

Dermaceutic Peel & Botulinetoxine

Direct na de behandeling

Na de behandeling kun je meteen een meer stralende en zachte huid verwachten. Hoewel er minimale roodheid of gevoeligheid kan optreden, zijn deze effecten meestal kortstondig. De Botox behandeling heeft geen hersteltijd nodig, dus je kunt je dagelijkse activiteiten voortzetten met een verfriste uitstraling.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?


Na een Dermaceutic Peel & Botox behandeling zie je meteen veranderingen, je huid voelt gladder aan en ziet er frisser uit. Deze effecten blijven meestal enkele maanden zichtbaar, maar het kan variëren. Om je huid mooi te houden, adviseren we regelmatig onderhoudsbehandelingen. Zo blijft je huid er stralend uitzien, lang nadat de behandeling is uitgevoerd!

Dermaceutic Peel & Botulinetoxine

De nazorg

Na deze behandelingen is het belangrijk om je huid goed te verzorgen. Vermijd direct zonlicht en gebruik dagelijks een hoge SPF om je huid te beschermen. Volg alle nazorginstructies op die we je geven om de beste resultaten te garanderen.

Doen en niet doen na de behandeling

Vermijd druk op het behandelde gebied

Direct na de behandeling is het belangrijk om geen druk uit te oefenen op de behandelde gebieden. Dit helpt om de verspreiding van Botox naar niet-beoogde spieren te voorkomen​.

Hoofd en torso omhoog houden

Na de behandeling wordt aangeraden om je hoofd en torso gedurende 4-5 uur rechtop te houden. Dit betekent dat je moet vermijden om te gaan liggen of voorover te buigen, wat kan leiden tot verplaatsing van de Botox

Vermijd intensieve activiteiten

Vermijd ten minste 24 uur het uitvoeren van zware lichamelijke inspanningen.

Huid schoon en gehydrateerd houden

Het is belangrijk om je huid schoon te houden om infecties te voorkomen. Zorg er daarnaast voor dat je veel water drinkt om de elasticiteit van de huid te helpen.

Gebruik geen irriterende stoffen

Vermijd het gebruik van producten met harde ingrediënten zoals retinolen, exfoliërende middelen en alcoholhoudende toners tot de huid volledig is hersteld​.

Zorgvuldige huidverzorging

Het belangrijk om zonnebrandcrème ter bescherming van de huid tegen UV-stralen. Vermijd daarnaast het gebruik van make-up of andere huidverzorgingsproducten die de huid kunnen irriteren.

Ervaringen

Zeer tevreden met het resultaat!

Ik kreeg vaak de opmerking of ik moe was terwijl ik goed geslapen had en me fit voelde. Ik baalde hier enorm van en had zo’n beetje alles al geprobeerd qua crèmes en massages. Helaas zonder succes. Een vriendin raadde me Kliniek voor Jou aan. Na grondige research heb ik de afspraak gemaakt. Ik was erg zenuwachtig voor de behandeling en eventuele pijn. Dit bleek achteraf voor niets te zijn geweest. De behandeling zelf deed helemaal geen pijn en ben echt blij met het resultaat!

– Emma

Behandeling: Emma kreeg een traangoot behandeling gericht op het verminderen van de vermoeide uitstraling. Er is met 1 mL Teosyal Redensity II gewerkt. Een speciaal ontworpen traangoot filler. Middels canule is de filler aangebracht. Een veilige methode waardoor het risico op een blauwe plek geminimaliseerd wordt. Meer weten?

Bekijk traangoot fillers
Het resultaat spreekt voor zich!

Ik was altijd erg onzeker over mijn kin. Met name op foto’s vond ik mijzelf niet mooi uitkomen. Ik heb best wat afspraken bij klinieken gemaakt maar de stap nooit durven nemen. Uiteindelijk kwam ik bij Kliniek voor Jou. Hier voelde het voor mij deskundig en er werd echt de tijd voor me genomen. Het resultaat spreekt voor zich. Ik heb echt vele complimenten mogen ontvangen.

– Romy

Behandeling: Romy’s behandeling was gericht op het perfectioneren van de verhoudingen van de kin in het gelaat. Er is gewerkt met Juvederm Volux. Deze filler is speciaal ontworpen om botstructuren, zoals de kin, te kunnen nabootsen. Meer weten?

Bekijk kin fillers

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken