Advanced Micro-Needling

Met Advanced Microneedling activeren we de natuurlijke wondgenezingsprocessen van het lichaam. Dit zorgt voor celvernieuwing en een verhoogde productie van collageen en elastine. Het resultaat is een verbetering van de algehele textuur en toon van de huid, vermindering van (acne) littekens, fijne lijnen en rimpels.

Bij Advanced Microneelding maken we gebruik van speciale serums die dankzij de microneedling dieper in de huid doordringen. Het is geschikt voor alle huidtypen en een veilige en effectieve methode om de huid te verbeteren. Over het algemeen zijn meerdere sessies nodig om optimaal resultaat te bereiken.

Ga voor een zichtbaar jonger uitziende, stevige huid en boek vandaag nog een Advanced Microneedlingbehandeling!

Prijs

vanaf € 265,-

Afspraakduur

60 minuten

Hersteltijd

< 24 uur

Resultaat

6 WEKEN

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Advanced Micro-Needling

Bij deze ‘advanced’ behandeling beginnen we met Micro-Needling, een techniek waarbij fijne naaldjes kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit proces stimuleert de huid om zelf collageen en elastine te produceren. Dit zorgt voor een jong uitziende stevige en elastische huid. Het unieke van deze behandeling is dat we het effect versterken door direct na de Micro-Needling speciale serums aan te brengen. Deze serums, zoals die van Renophase, SRS, en Emmagen, zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van jouw specifieke huidbehoeften en dringen dieper door in de huid dankzij de Micro-Needling. Dit resulteert in een effectievere behandeling met zichtbaar verbeterde huidtextuur en -elasticiteit.

Lees verder: Hoe het werkt | Na de behandeling | Resultaat duratie | De nazorg | Doen en niet doen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Prima

Zorgvuldig, duidelijk, prima advies en uitleg, vooral als je voor het eerst komt toch spannend, je voelt je op je gemak!

9.8
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 24 januari, 2023

Uitstekend

Een hele fijne ontspannen sfeer, vriendelijk, uitstekende service goed uitgelegd en begeleid. Er word goed geluisterd en gekeken naar je wensen.

9.9
Naam: Audrey
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 5 januari, 2023

Perfect

Goed, snel geholpen. Aardige mensen. Goede service. Perfect! Zou het zeker aanraden aan vrienden en familie.

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 22 oktober, 2022

Zeer tevreden

Tobias is vriendelijk, rustig en straalt zelfvertrouwen uit. Hij zorgt ervoor dat ik me op mijn gemak voel. Tobias geeft deskundig advies en is eerlijk. De resultaten zijn mooi en lang zichtbaar. Ik kom graag terug.

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 14 oktober, 2022

Er wordt goed naar je geluisterd

Altijd fijn om hier te zijn. Er wordt goed naar je geluisterd en stap voor stap verteld wat er gedaan wordt.

9.9
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 3 juli, 2022

Uitstekend

Goede service klantvriendelijk,ontspannen sfeer!uitstekende Gespecialiseerde behandelaars wat erg belangrijk is in deze branche! Kortom: klasse kliniek en medewerkers!

10
Naam: H
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 3 september, 2022

Tobias is deskundig, professioneel & vriendelijk

Tobias weet waar hij over praat, stelt gerust en is heel vriendelijk en netjes. Even gezellig kletsen tussendoor. Ik zou door niemand anders geholpen willen worden. Topper!

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 11 augustus, 2022

Goed gevoel

Ik werd op de afgesproken tijd behandeld op de mooie, nieuwe lokatie.Het was een vriendelijk en relaxt bezoek aan de kiniek.Rustig alles doorgenomen en (nagenoeg pijnloos en goed begeleid) de prikjes gehad.Nu, de volgende dag voor het eerst geen blauwe plekjes,ik ben zeer tevreden!!

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 13 mei, 2022

Uitstekend

Fijne ontvangst bij de receptie. Geen wachttijd en een professioneel en vriendelijke behandeling. Ik kom zeker terug.

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 26 maart, 2022

Bekijk alle reviews

Advanced Micro-Needling

Wat zijn Renophase, SRS en Emmagen serums?

Deze serums zijn ontworpen om specifieke huidproblemen aan te pakken, waaronder veroudering, pigmentatie, en hydratatie. Ze bevatten een krachtige mix van actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur, vitamine C, en antioxidanten die de huid diepgaand voeden en beschermen.

Advanced Micro-Needling

Direct na jouw behandeling

Na de behandeling is het normaal dat de huid enigszins rood en gevoelig is. Wij zorgen voor gedetailleerde nazorginstructies om het herstel te bevorderen en te zorgen dat je optimaal profiteert van de behandeling. Het beschermen van de huid tegen zonlicht en het volgen van een aangepaste huidverzorgingsroutine zijn belangrijk voor het behouden van de resultaten.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Verbeteringen in de huidtextuur en -elasticiteit zijn snel na de Advanced Micro-Needling behandeling zichtbaar, met verdere verbeteringen in de weken daarna. De stimulatie van collageen- en elastineproductie leidt tot langdurige resultaten, die tot 6 maanden of langer kunnen aanhouden. Voor het beste resultaat en continu verbetering is het mogelijk dat meerdere sessies nodig zijn.

Advanced Micro-Needling

De nazorg

Direct na de Advanced Micro-Needling behandeling is het essentieel om de huid te beschermen en te verzorgen om het herstelproces te ondersteunen. Vermijd blootstelling aan direct zonlicht en breng consequent een zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor aan. Het is ook aan te raden om ruwe fysieke activiteiten of andere behandelingen die de huid kunnen irriteren, te vermijden tot de huid volledig genezen is. Een zachte, hydraterende crème kan helpen om de huid te kalmeren en hydratatie te bieden tijdens het herstelproces. Het consequent volgen van deze nazorginstructies is cruciaal om het maximale uit je behandeling te halen en de gezondheid en schoonheid van je huid te behouden.

Doen en niet doen na de behandeling

Hydrateren

Houd je huid goed gehydrateerd na een peel. Gebruik een zachte, voedende moisturizer die geschikt is voor jouw huidtype.

Zonnebescherming

De huid is gevoeliger voor UV-stralen na een peel, dus gebruik een breedspectrum zonnebrandcrème met minimaal SPF30.

Zachte reiniging

Was je gezicht met koel tot lauw water en gebruik een zachte, zeepvrije reiniger om irritatie te voorkomen.

Raak de huid niet aan

Vermijd het aanraken, krabben of schilferen van de huid. Dit kan infecties of littekens kan veroorzaken.

Gebruik geen irriterende stoffen

Vermijd het gebruik van producten met harde ingrediënten zoals retinolen, exfoliërende middelen en alcoholhoudende toners tot de huid volledig is hersteld​.

Vermijd zware lichamelijk inspanning

Dit kan de eerste dagen de gevoeligheid en roodheid van de huid verergeren.

Ervaringen

Zeer tevreden met het resultaat!

Ik kreeg vaak de opmerking of ik moe was terwijl ik goed geslapen had en me fit voelde. Ik baalde hier enorm van en had zo’n beetje alles al geprobeerd qua crèmes en massages. Helaas zonder succes. Een vriendin raadde me Kliniek voor Jou aan. Na grondige research heb ik de afspraak gemaakt. Ik was erg zenuwachtig voor de behandeling en eventuele pijn. Dit bleek achteraf voor niets te zijn geweest. De behandeling zelf deed helemaal geen pijn en ben echt blij met het resultaat!

– Emma

Behandeling: Emma kreeg een traangoot behandeling gericht op het verminderen van de vermoeide uitstraling. Er is met 1 mL Teosyal Redensity II gewerkt. Een speciaal ontworpen traangoot filler. Middels canule is de filler aangebracht. Een veilige methode waardoor het risico op een blauwe plek geminimaliseerd wordt. Meer weten?

Bekijk traangoot fillers
Het resultaat spreekt voor zich!

Ik was altijd erg onzeker over mijn kin. Met name op foto’s vond ik mijzelf niet mooi uitkomen. Ik heb best wat afspraken bij klinieken gemaakt maar de stap nooit durven nemen. Uiteindelijk kwam ik bij Kliniek voor Jou. Hier voelde het voor mij deskundig en er werd echt de tijd voor me genomen. Het resultaat spreekt voor zich. Ik heb echt vele complimenten mogen ontvangen.

– Romy

Behandeling: Romy’s behandeling was gericht op het perfectioneren van de verhoudingen van de kin in het gelaat. Er is gewerkt met Juvederm Volux. Deze filler is speciaal ontworpen om botstructuren, zoals de kin, te kunnen nabootsen. Meer weten?

Bekijk kin fillers

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken