Wat kosten fillers?

Wanneer je overweegt om een cosmetische behandeling te ondergaan om rimpels te verminderen of volume terug te brengen in bepaalde gezichtsgebieden, is een van de eerste vragen die opkomt: “Wat kosten fillers?” Deze vraag is niet direct eenvoudig te beantwoorden, omdat de fillers prijzen variabel zijn en afhangen van meerdere factoren.

Wat zijn fillers

Fillers zijn stoffen die door een cosmetisch arts in de huid geïnjecteerd worden om volumeverlies tegen te gaan, de huid te verstevigen en verschillende soorten rimpels van oppervlakkige rimpels tot diepe rimpels, aan te pakken. De behandeling met fillers is zeer populair geworden, omdat deze niet-invasief is en direct resultaat kan bieden. Daarnaast zijn fillers een effectieve manier om de natuurlijke schoonheid te accentueren en het verouderingsproces subtiel te vertragen. Ze kunnen specifiek aangepast worden aan jouw unieke gezichtsstructuur, waardoor een natuurlijk en verjongend effect ontstaat. Onze deskundige artsen zorgen voor een veilige en gepersonaliseerde behandeling.

Filler behandeling

Het injecteren van fillers is een delicate procedure waarbij een dunne naald wordt gebruikt om de filler gelijkmatig in de huid te verspreiden. Afhankelijk van de regio kunnen de lippen, wangen, jukbeenderen, kaaklijn, neuslippenplooi, mondhoeken en zelfs de neus met fillers behandeld worden. Deze techniek maakt het mogelijk om zeer nauwkeurig te werken, waardoor de natuurlijke uitstraling van het gezicht behouden blijft. De resultaten zijn vaak onmiddellijk zichtbaar en kunnen een verfrissende boost geven aan uw uiterlijk. Onze specialisten zorgen voor een zorgvuldige benadering en een behandeling op maat, rekening houdend met uw specifieke wensen en verwachtingen.

Voor en na een fillerbehandeling

Kosten fillers

De kosten van een filler behandeling worden bepaald door een aantal factoren:

  1. Hoeveelheid filler nodig: De hoeveelheid filler die nodig is voor je behandeling hangt af van het te behandelen gebied en de diepte van de rimpels. De hoeveelheid wordt vaak aangegeven in milliliters (ml). Bijvoorbeeld voor het opvullen van lippen kan 1 ml filler al voldoende zijn, terwijl voor het herstel van volume in de wangen mogelijk meer nodig is. De keuze van de hoeveelheid is essentieel voor het bereiken van een natuurlijk resultaat, dus een zorgvuldige evaluatie door de arts is essentieel.
  2. Merk filler: Er zijn verschillende merken fillers op de markt, elk met hun eigen prijskaartje. Merken als Juvederm, Restylane en Teosyal zijn bekende namen die vaak gebruikt worden. Het type filler kan afhankelijk zijn van de voorkeur van de behandelend arts en de specifieke eigenschappen die voor jouw situatie nodig zijn. Sommige merken staan bekend om hun langdurige resultaten of specifieke voordelen, wat de prijs kan beïnvloeden.
  3. Ervaring van de cosmetisch arts: De ervaring en de expertise van de cosmetisch arts spelen een belangrijke rol bij het bepalen van de filler prijzen. Ervaren artsen kunnen hogere tarieven hanteren, maar bieden vaak meer deskundigheid en een grotere kans op een optimaal resultaat. De prijs reflecteert vaak de kwaliteit van de behandeling en de nazorg die je kunt verwachten.
  4. Marge van de kliniek: Sommige klinieken hanteren simpelweg hogere prijzen. Het is daarom verstandig om goed te informeren wat je kunt verwachten. Grote prijsverschillen komen namelijk vaak voor.

De vraag “wat kosten fillers per behandeling?” kan dus uiteenlopen. Gemiddeld kunnen de kosten voor een filler behandeling variëren van enkele honderden tot zelfs duizenden euro’s. Het is ook belangrijk om te beseffen dat een behandeling vergoeden door de zorgverzekeraar vaak niet mogelijk is, omdat het als een cosmetische behandeling wordt beschouwd. Het is daarom belangrijk om alle factoren zorgvuldig af te wegen en te kiezen voor een kliniek die kwaliteit en betrouwbaarheid waarborgt.

Voor en na een kin en kaak fillerbehandeling

Let niet alleen op prijs

De kosten van een filler behandeling worden bepaald door een aantal factoren: Let niet alleen op prijs. De prijs niet de enige overweging moet zijn bij het kiezen van een kliniek of cosmetisch arts voor je behandeling. Kwaliteit, veiligheid en een persoonlijke benadering zijn net zo belangrijk. Een grondige beoordeling van de ervaring en de expertise van de arts, evenals de reputatie van de kliniek, wordt zeer aanbevolen.

Het is raadzaam om bij verschillende klinieken te informeren naar de filler prijzen en wat deze inhouden. Let op dat goedkopere opties niet altijd beter zijn, aangezien dit soms kan leiden tot compromissen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Controleer daarom altijd of de fillers geplaatst worden door een cosmetisch arts en welk merk fillers er gebruikt wordt. Het is daarnaast ook verstandig om recensies en ervaringen van eerdere cliënten te onderzoeken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Kliniek voor Jou

Wij bij Kliniek voor Jou willen de hoogste kwaliteit bieden tegen betaalbare prijzen. Daarom worden bij ons de fillers enkel door cosmetisch artsen geplaatst en werken wij alleen met de beste merken. Ook maken we gebruik van de kleinste naalden beschikbaar om te zorgen dat de procedure zo pijnloos en effectief mogelijk verloopt. Onze tarieven en merken zijn allemaal ook online te bekijken.

Wil je meer weten of persoonlijk advies? Neem dan contact op voor een vrijblijvend consult!

Blijf jij ook graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwste posts, ontwikkelingen, nieuwtjes, leuke acties en veel meer!

Geschreven door:

Drs. Tobias van Genderen

Cosmetisch arts bij Kliniek voor Jou

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen met onze nieuwsbrief!

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken