Traangoot filler behandeling

Naarmate je ouder wordt, kunnen er veranderingen in je gezicht ontstaan. Een van de dingen die kan opvallen, is een vermoeide blik die kan ontstaan door volumeverlies in de traangoot, dat gebied net onder de ogen. Factoren zoals stress, vermoeidheid en genetica kunnen allemaal invloed hebben op de traangoot. Gelukkig biedt de traangoot filler behandeling een oplossing voor dit probleem. Deze behandeling richt zich op het herstellen van het volume en het verminderen van wallen en donkere kringen onder je ogen. Het resultaat is een frissere uitstraling en een natuurlijke, jeugdige gloed. In deze blog ga ik dieper in op de traangoot behandeling en hoe deze kan helpen om je huid een frisse en vitale uitstraling te geven.

Een frisse uitstraling zonder make-up

Een traangoot filler behandeling helpt om het natuurlijke volume in je gezicht te herstellen, wat kan zorgen voor een frissere uitstraling. Hierdoor hoef je geen make-up meer te gebruiken rondom je ogen. Door gebruik te maken van hoogwaardige producten, worden subtiele veranderingen aangebracht die een groot verschil kunnen maken. Tijdens een gratis consult zullen we de opties met je bespreken en samen bepalen welke aanpak het beste aansluit bij jouw behoeften.

Hoe werkt een traangoot filler behandeling?

Tijdens een traangoot filler behandeling zullen we zorgvuldig te werk gaan om het gebied onder je onderste ooglid te verbeteren. Je zult wellicht een kleine prik voelen, maar veel mensen ervaren slechts minimale ongemakken tijdens de behandeling. Het injecteren van de hyaluronzuur filler gebeurt geleidelijk en nauwkeurig, met als doel het volume te herstellen en een meer jeugdige uitstraling te creëren. Hoewel er altijd een kleine kans op blauwe plekken bestaat na de behandeling, zijn deze meestal licht en trekken snel weer weg. We raden je na de behandeling aan 24 uur te wachten voordat je make-up gebruikt. Zo kan de huid optimaal herstellen.

Het zichtbare resultaat van de traangootfiller behandeling zal geleidelijk verbeteren naarmate de dagen verstrijken. Je zult merken dat het gebied onder je ogen er voller en meer uitgerust uitziet, waardoor een vermoeide blik vermindert. Door deze behandeling te ondergaan, kun je het natuurlijke volume van je huid herstellen en een frissere uitstraling bereiken.

Het gebruik van hyaluronzuur

Bij de traangoot fillers behandeling maken wij gebruik van hyaluronzuur. Dit biedt een zachte en effectieve oplossing voor het verminderen van donkere kringen en het opvullen van gebieden rondom je ogen. Deze behandeling wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren, omdat een verdovende crème vooraf wordt aangebracht om eventueel ongemak te verminderen. Na de behandeling kun je een lichte zwelling ervaren die meestal binnen twee weken afneemt.

Hyaluronzuur werkt door vocht aan te trekken en vast te houden, waardoor het gebied onder de ogen voller lijkt en donkere kringen verminderd worden. Tijdens de behandeling zullen we het hyaluronzuur zorgvuldig in de binnenste ooghoek richting injecteren om het gebied op te vullen en een meer egale pigmentatie te bevorderen. Met deze aanpak kun je genieten van een natuurlijk ogend resultaat dat je zelfvertrouwen een boost geeft.

Wat is een traangoot nu eigenlijk?

Je vraagt je misschien af: wat is een traangoot eigenlijk? De traangoot is dat gebied onder je ogen, net langs je neus, waar soms donkere kringen en wallen ontstaan. Het kan er soms uitzien alsof er wat volume ontbreekt, wat kan leiden tot een vermoeide uitstraling. Maar geen zorgen, met traangoot fillers kunnen we dit gebied behandelen en het volume herstellen voor een natuurlijke uitstraling.

Door het gebied onder de ogen te behandelen met traangoot fillers, kunnen we niet alleen donkere kringen verminderen, maar ook de wallen verzachten. Het resultaat is een traangoot die mooi aansluit bij de rest van je gezicht, waardoor je een frisse en jeugdige uitstraling krijgt. Bovendien kan deze behandeling helpen om de natuurlijke collageenproductie te stimuleren, waardoor je huid er nog gezonder en stralender uit zal gaan zien.

Conclusie

Een traangoot filler behandeling biedt een effectieve oplossing voor het herstellen van je natuurlijke uitstraling en het verminderen van wallen onder de ogen. Bij ons kun je rekenen op ervaren artsen die zorgen voor een veilige en zorgvuldige behandeling met hyaluronzuur fillers die lang zichtbaar blijven.

Wil je meer over mij weten? Je vindt mij, samen met alle andere geregistreerde cosmetisch artsen KNMG, op de website van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde. Samen met jou kunnen we werken aan een frissere en jeugdigere uitstraling, zodat je weer vol zelfvertrouwen kunt stralen. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend consult en ontdek wat deze behandeling voor jou kan betekenen.

Blijf jij ook graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwste posts, ontwikkelingen, nieuwtjes, leuke acties en veel meer!

Geschreven door:

Drs. Jelle Claassen

Cosmetisch arts bij Kliniek voor Jou

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen met onze nieuwsbrief!

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken