Bocouture

Stoor je je aan rimpels die alsmaar dieper worden? Dan is een botuline toxine behandeling met Bocouture misschien wel iets voor jou. Inmiddels is botuline toxine uitgegroeid tot een zeer populaire cosmetische behandeling omdat het rimpels kan verminderen en het gezicht een jeugdiger uiterlijk kan geven.

Bocouture is een merknaam en wordt geproduceerd door Merz. Een groot farmaceutisch bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van esthetische producten zoals botuline toxine en fillers. De botuline toxine van Merz wordt vaak gebruikt vanwege eigenschappen zoals:

Geen toegoevoegde eiwitten zorgen voor een verminderd immuniteitsrisico

Natuurlijke resultaten

Hoe werkt Bocouture?

Botuline toxine wordt geproduceerd door de Clostridium botulinum bacterie. Het staat ook bekend als “botulinum toxine” of kortweg “botulinum”. Het werkt door bepaalde gezichtsspieren tijdelijk te ontspannen, waardoor de huid niet meer in plooien gedrukt wordt. Hierdoor kunnen rimpels van je frons, je voorhoofd of elders in je gezicht verzacht worden.

Daarnaast kan het ook gebruikt worden bij overmatig zweten (hyperhidrosis), chronische migraine en spierspasmen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Hoelang blijft het resultaat van Bocouture?

De effecten van Bocouture zijn niet blijvend, maar verdwijnen geleidelijk over enkele maanden, als het lichaam de tijd heeft gehad om de werkzame stof van de injectie – het botulinum toxine zelf – af te breken en op natuurlijke wijze uit te spoelen via urine of zweetklieren.

De effecten duren meestal drie tot vier maanden, waarbij regelmatige behandelingen om de drie maanden worden aanbevolen voor de beste resultaten na verloop van tijd.

Wat zijn voordelen van een Bocouture behandeling?

Naast het verminderen van rimpels en het geven van een jeugdiger uiterlijk aan je gezicht, zijn er ook andere voordelen verbonden aan het gebruik van Bocouture. Veel mensen vinden bijvoorbeeld dat hun huid er gladder uitziet nadat ze een Bocouture behandeling hebben ondergaan. Dit komt omdat je huid beter vocht kan vasthouden door ontspannen gezichtsspieren die niet meer zo sterk samentrekken bij het maken van uitdrukkingen zoals fronsen.

Bovendien vinden sommige mensen dat hun hoofdpijn afneemt na een behandeling omdat er minder spierspasmen rond hun voorhoofd en slapen zijn, die bij sommige patiënten spanningshoofdpijn of migraine kunnen veroorzaken.

Voor wie is Bocouture geschikt?

De artsen bij Kliniek voor Jou zijn ervaren cosmetisch artsen. Zo kun je er zeker van zijn dat je een juiste toediening krijgt. Zo kun je goede resultaten verwachten passend bij jouw wens. Veelvoorkomende Bocouture behandelingen zijn:

Overtuigd dat een Bocouture behandeling bij jou past? Dan ben je bij Kliniek voor Jou aan het goede adres.

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken