Juvéderm Volite

Juvéderm Volite

Juvederm volite wordt gebruikt als tijdelijke rimpelvuller. Dit product is op basis van hyaluronzuur, een natuurlijke stof die van nature in de huid voorkomt. Dat het op natuurlijke basis is, heeft als voordeel dat de kans klein is op een allergische reactie omdat hyaluronzuur al voorkomt in de huid.

Fillers die gebaseerd zijn op hyaluronzuur hebben een zachte, gelachtige vorm die zorgen voor een natuurlijk ogend resultaat en laten de fijne lijntjes verdwijnen.

In een vrijblijvend consult bespreken we samen met jou je gewenste resultaat en de mogelijkheden daarvoor.

Prijs

vanaf € 395,-

Afspraakduur

30 minuten

Hersteltijd

< 48 uur

Resultaat

6 – 12 maanden

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Wat is Juvéderm Volite?

Wanneer een huid ouder wordt, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur af, waardoor het volume en elasticiteit verliest en er meer fijne lijntjes ontstaan. De fillers worden rechtstreeks in de probleemzones geïnjecteerd, waar ze het verloren volume herstellen en het huidoppervlak gladder maken. Door Juvéderm te gebruiken, is het resultaat goede hydratatie en een soepele en veerkrachtige huid van je gezicht. 

De resultaten van Juvéderm fillerbehandelingen kunnen tot een jaar duren, maar het is mogelijk dat herhalingsbehandelingen nodig zijn om na verloop van tijd optimale resultaten te behouden.

Lees verder: Hoe het werkt | Na de behandeling | Resultaat duratie | De nazorg | Doen en niet doen

Juvéderm Volite

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Uitermate tevreden

Arts kijkt mee met je geeft je professioneel advies. Arts kijkt goed naar je gezichtscontouren en adviseert adequaat. Arts stelt je gerust. Mooi en natuurlijk resultaat.

10
Behandeling: Fillers
Datum: 12 december, 2022

Fijne ervaring

Tobias luistert goed naar je wensen en is eerlijk in zijn advies. Een kundige arts die vertrouwen uitstraalt en de tijd neemt. Super blij met het resultaat!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 5 augustus, 2022

Nog mooier dan verwacht!

Super fijn/duidelijk geholpen door Tobias. Resultaat is boven verwachting mooi. Tobias wordt zonder twijfel mijn vaste arts!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 28 april, 2022

Super ervaring

Tobias geeft deskundig èn eerlijk advies. Prettig in omgang. Hij begrijpt precies wat je bedoeld. De resultaten zijn top!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 15 juli, 2022

Super ervaring met Tobias

Ik heb na lang wikken en wegen de stap gezet een traangootbehandeling aan te gaan. Super blij dat ik het heb gedaan! Tobias is een erg fijne, eerlijke en kundige behandelaar. Omdat dit de eerste keer was voor mij, vond ik het erg spannend. Hij stelde me goed op mijn gemak. Ik heb geen blauwe plekken en het resultaat is super mooi en natuurlijk. Ik zou zeker aanraden om naar Tobias te gaan voor je behandeling!

9.9
Behandeling: Fillers
Datum: 1 juli, 2022

Erg tevreden!

Fijn consult gesprek en de behandeling is goed verlopen. Kundige arts die weet wat hij doet.

9.3
Behandeling: Fillers
Datum: 12 mei, 2022

Bekijk alle reviews

Juvéderm Volite

Juvéderm Volite

Hoe gaat het in zijn werk?

Het is afhankelijk van het gebied die behandeld wordt of er verdovende créme ingezet wordt. Dit gebeurt voornamelijk bij de lipfillers. Als het is ingewerkt, wordt er bepaald waar de filler geïnjecteerd wordt. Er worden meerdere prikjes gebruikt met kleine hoeveelheden om het gewenste gebied op te vullen. Hierbij wordt vaak gebruik gemaakt van een canule omdat dit ervoor zorgt dat de kans het kleinst is op blauwe plekjes na de behandeling.

Na het injecteren, masseert de cosmetisch arts de filler om deze gelijkmatig over het behandelde gebied te verdelen. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de filler en helpt het op een natuurlijke wijze te mengen met het omringde huidweefsel voor een gladde afwerking.

Juvéderm Volite

Direct na jouw behandeling

Na afloop van een Juvéderm fillerbehandeling kan er enige roodheid ontstaan op de injectieplaatsen. Dit zou echter binnen één tot twee dagen na toediening moeten verdwijnen.

Juvéderm Volite

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

De resultaten van Juvederm zijn over het algemeen onmiddellijk zichtbaar en kunnen tussen de 6 maanden en 2 jaar zichtbaar zijn, afhankelijk van het gebruikte type Juvederm, hoeveel de arts gebruikt en hoe snel het lichaam het metaboliseert.

De levensduur van Juvederm hangt grotendeels af van iemands levensstijl, leeftijd, huidtype en het behandelde gebied. In het algemeen geeft Juvederm Ultra Plus XC meer dramatische resultaten die tot 12 maanden duren, terwijl Juvederm Volbella XC en Vollure XC zachtere resultaten geven met een duur tot 18 maanden.

Juvéderm Volite

Juvéderm Volite

De nazorg

Na de behandeling kan het zijn dat u gedurende de eerste twee weken de filler voelt zitten. Hier hoeft u zich echter geen zorgen over te maken, dit is niet zichtbaar en verdwijnt over het algemeen na twee weken. Ook is de kans op napijn erg klein. Verder zijn er een aantal punten waar u op kunt letten na de behandeling:

Na de behandeling met Juvederm moeten patiënten bepaalde stappen nemen om hun huid goed te verzorgen. Het is belangrijk om het behandelde gebied schoon en droog te houden en directe blootstelling aan de zon of zonnebank te vermijden gedurende ten minste een week na de behandeling. Ook worden zware oefeningen of activiteiten die overmatig zweten veroorzaken geacht te vermijden omdat dit de resultaten kan beïnvloeden. Bovendien is het belangrijk dat u niet aan de behandelde gebieden pulkt, krabt of wrijft omdat dit irritatie kan veroorzaken en de resultaten van uw Juvederm-behandeling kan beïnvloeden.

Het is ook belangrijk om uw huid te hydrateren met zachte producten voor de gevoelige huid. Het aanbrengen van ijskompressen op het behandelde gebied kan de zwelling en het ongemak in de dagen na de behandeling helpen verminderen. Als u ongewone bijwerkingen ondervindt, zoals uitslag, aanhoudende roodheid, langdurige zwelling, jeuk of littekens, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts.

Doen en niet doen na de behandeling

Koel en verzorg de behandelde plekken

Gebruik verzorgende crème of een koude kompres om een zwelling of blauwe plek te behandelen.

tot 14 dagen na behandeling geen zonnebank

We raden af om gebruik te maken van de zonnebank tot twee weken na de filler behandeling.

tot 4 uur na behandeling geen make-up

Het maskeren van lichte zwellingen en blauwe plekken is oké, maar wacht hiermee wel tot 4 uur na de filler behandeling.

tot 14 dagen na behandeling geen sauna

We raden af om gebruik te maken van de sauna tot 2 weken na de filler behandeling.

Ervaringen

Zeer tevreden met het resultaat!

Ik kreeg vaak de opmerking of ik moe was terwijl ik goed geslapen had en me fit voelde. Ik baalde hier enorm van en had zo’n beetje alles al geprobeerd qua crèmes en massages. Helaas zonder succes. Een vriendin raadde me Kliniek voor Jou aan. Na grondige research heb ik de afspraak gemaakt. Ik was erg zenuwachtig voor de behandeling en eventuele pijn. Dit bleek achteraf voor niets te zijn geweest. De behandeling zelf deed helemaal geen pijn en ben echt blij met het resultaat!

– Emma

Behandeling: Emma kreeg een traangoot behandeling gericht op het verminderen van de vermoeide uitstraling. Er is met 1 mL Teosyal Redensity II gewerkt. Een speciaal ontworpen traangoot filler. Middels canule is de filler aangebracht. Een veilige methode waardoor het risico op een blauwe plek geminimaliseerd wordt. Meer weten?

Bekijk traangoot fillers
Het resultaat spreekt voor zich!

Ik was altijd erg onzeker over mijn kin. Met name op foto’s vond ik mijzelf niet mooi uitkomen. Ik heb best wat afspraken bij klinieken gemaakt maar de stap nooit durven nemen. Uiteindelijk kwam ik bij Kliniek voor Jou. Hier voelde het voor mij deskundig en er werd echt de tijd voor me genomen. Het resultaat spreekt voor zich. Ik heb echt vele complimenten mogen ontvangen.

– Romy

Behandeling: Romy’s behandeling was gericht op het perfectioneren van de verhoudingen van de kin in het gelaat. Er is gewerkt met Juvederm Volux. Deze filler is speciaal ontworpen om botstructuren, zoals de kin, te kunnen nabootsen. Meer weten?

Bekijk kin fillers

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken