Fillers
(mid face)

Een filler behandeling is zeer effectief voor het opvullen van rimpels, plooien en andere oneffenheden. Ook het natuurlijke volume verlies dat optreedt naarmate we ouder worden, kan tegengegaan worden met behulp van fillers.

Door te werken met natuurlijke en lichaamseigen stoffen verzekeren we jou van een veilig en natuurlijk resultaat.

Liquid facelift

Een liquid facelift is een niet-chirurgische gezichtsverjongingsbehandeling die bijvoorbeeld rimpels, een verslapte huid en andere tekenen van veroudering kan verbeteren.

Lees verder

Jukbeenderen

Wanneer de jukbeenderen na verloop van tijd hun volume beginnen te verliezen kan dit grote gevolgen hebben voor de jeugdige vorm en contour van je gezicht. Met fillers geven we jouw jukbeenderen hun jeugdige volume weer terug.

Lees verder

Neuslippenplooi

De neuslippenplooi is een rimpel of plooi die loopt tussen mondhoek en neus. Met een filler behandeling op basis van lichaamseigen stoffen maken we deze plooi minder diep. Zo verdwijnen jouw rimpels evenals je vermoeide uitstraling.

Lees verder

Traangoot filler

Een traangoot filler behandeling is een zeer goede manier om wallen te bestrijden. Door de traangoot op te vullen gaan we het volumeverlies dat het ontstaan van wallen veroorzaakt tegen en geven we jou je uitgeruste uitstraling terug.

Lees verder

Neus fillers

Met een neus filler behandeling voeren we een neuscorrectie uit zonder operatieve ingreep. Zo kunnen we oneffenheden aan de neus corrigeren en de neuspunt liften om het gezicht een jeugdige en uitgeruste uitstraling te geven.

Lees verder

Neusbrug

Met behulp van een filler behandeling kunnen we de neus rechter maken en kan een hoge neusbrug verholpen worden. Voor deze ingreep is een operatie niet nodig. Het gebruik van fillers op basis van lichaamseigen stoffen zorgt voor een veilig en natuurlijk resultaat.

Lees verder

Ingevallen wangen

Het invallen van de wangen geeft ons een wat vermoeide uitstraling. Door het opvullen van de wangen met fillers gaan we het ingevallen gezicht tegen en krijg je je jeugdige en frisse uitstraling terug.

Lees verder

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken