Anti-pigmentbehandeling


Door de jaren heen kunnen pigmentvlekken en andere tekenen van huidveroudering ons uiterlijk beïnvloeden. Dit kan leiden tot een ongelijkmatige huidtint, iets wat veel mensen graag willen aanpakken. Hoewel dergelijke huidproblemen natuurlijk zijn, zijn er effectieve methoden om ze te verminderen en de huid een frissere uitstraling te geven, waardoor je kunt genieten van een heldere, egale huid die niet alleen gezonder oogt maar je ook meer zelfvertrouwen geeft.

Stoor jij je aan pigmentvlekken op je huid? Maak dan een afspraak bij Kliniek voor Jou. Met onze Anti-Pigmentbehandeling helpen we je om die vervelende vlekken te verminderen en je huid egaler te maken. Lees hier alles over onze Anti-Pigmentbehandeling.

Prijs

vanaf € 235,-

Afspraakduur

15 minuten

Hersteltijd

Geen

Resultaat

vanaf 4 weken

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Anti-pigmentbehandeling

Onze Anti-Pigmentbehandeling richt zich specifiek op het verminderen van pigmentvlekken en het egaliseren van de huidtint. Deze behandeling maakt gebruik van krachtige ingrediënten zoals tranexaminezuur, vitamine C, en hyaluronzuur, die de aanmaak van pigment remt en de huid intensief hydrateert. Dit resulteert in een egale en verjongde uitstraling.

Lees verder: Hoe het werkt | Na de behandeling | Resultaat duratie | De nazorg | Doen en niet doen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Prima

Zorgvuldig, duidelijk, prima advies en uitleg, vooral als je voor het eerst komt toch spannend, je voelt je op je gemak!

9.8
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 24 januari, 2023

Uitstekend

Een hele fijne ontspannen sfeer, vriendelijk, uitstekende service goed uitgelegd en begeleid. Er word goed geluisterd en gekeken naar je wensen.

9.9
Naam: Audrey
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 5 januari, 2023

Perfect

Goed, snel geholpen. Aardige mensen. Goede service. Perfect! Zou het zeker aanraden aan vrienden en familie.

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 22 oktober, 2022

Zeer tevreden

Tobias is vriendelijk, rustig en straalt zelfvertrouwen uit. Hij zorgt ervoor dat ik me op mijn gemak voel. Tobias geeft deskundig advies en is eerlijk. De resultaten zijn mooi en lang zichtbaar. Ik kom graag terug.

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 14 oktober, 2022

Er wordt goed naar je geluisterd

Altijd fijn om hier te zijn. Er wordt goed naar je geluisterd en stap voor stap verteld wat er gedaan wordt.

9.9
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 3 juli, 2022

Uitstekend

Goede service klantvriendelijk,ontspannen sfeer!uitstekende Gespecialiseerde behandelaars wat erg belangrijk is in deze branche! Kortom: klasse kliniek en medewerkers!

10
Naam: H
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 3 september, 2022

Tobias is deskundig, professioneel & vriendelijk

Tobias weet waar hij over praat, stelt gerust en is heel vriendelijk en netjes. Even gezellig kletsen tussendoor. Ik zou door niemand anders geholpen willen worden. Topper!

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 11 augustus, 2022

Goed gevoel

Ik werd op de afgesproken tijd behandeld op de mooie, nieuwe lokatie.Het was een vriendelijk en relaxt bezoek aan de kiniek.Rustig alles doorgenomen en (nagenoeg pijnloos en goed begeleid) de prikjes gehad.Nu, de volgende dag voor het eerst geen blauwe plekjes,ik ben zeer tevreden!!

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 13 mei, 2022

Uitstekend

Fijne ontvangst bij de receptie. Geen wachttijd en een professioneel en vriendelijke behandeling. Ik kom zeker terug.

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 26 maart, 2022

Bekijk alle reviews

Anti-pigmentbehandeling

Hoe gaat het in zijn werk?

De behandeling begint met het aanbrengen van een speciaal geformuleerde crème op de gereinigde huid. Deze crème is samengesteld uit actieve bestanddelen die doelgericht werken om pigmentatie te verminderen en de huidconditie te verbeteren. De mix van ingrediënten zorgt voor een vermindering van pigmentvlekken en een voeding van de huid op diep niveau.

Anti-pigmentbehandeling

Direct na jouw behandeling

Na de behandeling kan de huid enigszins gevoelig zijn, en het is cruciaal om de huid goed te beschermen tegen verdere blootstelling aan de zon. We bieden uitgebreide nazorgadviezen om het herstel te optimaliseren en het beste resultaat te garanderen. Het nauwgezet volgen van deze aanbevelingen is essentieel voor het succes van de behandeling.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

De verbetering van de huidtint en de reductie van pigmentvlekken na de Anti-Pigmentbehandeling worden meestal binnen een aantal weken zichtbaar. Met de juiste nazorg en bescherming tegen de zon kunnen deze resultaten lang aanhouden, soms tot wel een jaar. Voor het behoud van deze resultaten is het belangrijk om de behandeling op gezette tijden te herhalen.

Anti-pigmentbehandeling

De nazorg

Het is cruciaal om de huid goed te beschermen tegen de zon na een Anti-Pigmentbehandeling. Gebruik dagelijks een breed-spectrum zonnebrandcrème met een hoge SPF om hyperpigmentatie te voorkomen. Vermijd ook het gebruik van irriterende stoffen of het ondergaan van andere huidbehandelingen tot de huid volledig genezen is. Zorg voor een zachte huidverzorgingsroutine die de huid kalmeert en ondersteunt in haar herstelproces.

Doen en niet doen na de behandeling

We zetten alles nog even handig voor je op een rijtje:

Koel en verzorg de behandelde plekken op de kin

Gebruik verzorgende crème of een koude kompres om zwellingen en blauwe plekken te behandelen.

tot 24 uur na behandeling niet sporten

We raden af om tot 24 uur na een behandeling met spierontspanners te sporten.

tot 24 uur na behandeling niet roken

We raden af om tot 24 uur na de behandeling te roken.

tot 14 dagen na behandeling geen sauna

We raden af om tot twee weken na de behandeling met spierontspanner gebruik te maken van de sauna.

tot 48 uur na behandeling niet masseren

We raden af om tot 48 uur na de injectie met spierontspanners de behandelde gebieden te masseren.

tot 48 uur na behandeling geen alcohol

We raden af om tot 48 uur na de behandeling met spierontspanners alcohol te drinken.

tot 14 dagen na behandeling geen zonnebank

We raden af om tot twee weken na de behandeling met spierontspanners gebruik te maken van de zonnebank.

tot 4 uur na behandeling geen make-up

Het maskeren van lichte zwelling en blauwe plekken is prima, maar wacht hiermee wel tot 4 uur na de behandeling met spierontspanners.

Ervaringen

Zeer tevreden met het resultaat!

Ik kreeg vaak de opmerking of ik moe was terwijl ik goed geslapen had en me fit voelde. Ik baalde hier enorm van en had zo’n beetje alles al geprobeerd qua crèmes en massages. Helaas zonder succes. Een vriendin raadde me Kliniek voor Jou aan. Na grondige research heb ik de afspraak gemaakt. Ik was erg zenuwachtig voor de behandeling en eventuele pijn. Dit bleek achteraf voor niets te zijn geweest. De behandeling zelf deed helemaal geen pijn en ben echt blij met het resultaat!

– Emma

Behandeling: Emma kreeg een traangoot behandeling gericht op het verminderen van de vermoeide uitstraling. Er is met 1 mL Teosyal Redensity II gewerkt. Een speciaal ontworpen traangoot filler. Middels canule is de filler aangebracht. Een veilige methode waardoor het risico op een blauwe plek geminimaliseerd wordt. Meer weten?

Bekijk traangoot fillers
Het resultaat spreekt voor zich!

Ik was altijd erg onzeker over mijn kin. Met name op foto’s vond ik mijzelf niet mooi uitkomen. Ik heb best wat afspraken bij klinieken gemaakt maar de stap nooit durven nemen. Uiteindelijk kwam ik bij Kliniek voor Jou. Hier voelde het voor mij deskundig en er werd echt de tijd voor me genomen. Het resultaat spreekt voor zich. Ik heb echt vele complimenten mogen ontvangen.

– Romy

Behandeling: Romy’s behandeling was gericht op het perfectioneren van de verhoudingen van de kin in het gelaat. Er is gewerkt met Juvederm Volux. Deze filler is speciaal ontworpen om botstructuren, zoals de kin, te kunnen nabootsen. Meer weten?

Bekijk kin fillers

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken