Huidtherapie Nijmegen

Heb je last van huidproblemen zoals rimpels, littekens, pigmentvlekken of grove poriën? In onze praktijk voor huidtherapie in Nijmegen bieden we behandelingen aan voor verschillende huidproblemen.

Huidproblemen kunnen een flinke knauw geven aan je zelfvertrouwen. Je mijdt het strand door de littekens op je huid, of je probeert ze te verbergen met make-up. Bij onze praktijk voor huidtherapie staan we voor je klaar om deze en verschillende andere huidproblemen aan te pakken.

Om de behandeling te kiezen die het beste bij jouw huid past, nodigen we je uit voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek analyseren we je huid grondig en bespreken we wat jij graag zou willen. Op basis hiervan stellen we een persoonlijk behandelplan op.

De behandelingen worden altijd door een huidspecialist uitgevoerd en zitten bij de meeste zorgverzekeraars in het pakket als aanvullende verzekering. Benieuwd wat wij voor je huid kunnen doen? Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Wat is huidtherapie?

Huidtherapie is een paramedisch vakgebied dat nauw samenhangt met de geneeskunde. Een huidtherapeut richt zich op het behandelen van zieke of beschadigde huid. Behandelingen worden uitgevoerd na doorverwijzing van een huisarts of medisch specialist, maar je kunt ook direct een afspraak maken bij onze praktijk in Nijmegen.

Huidproblemen zoals ongewenste haargroei, acne, littekens en pigmentverschillen kunnen als storend worden ervaren. Dit kan leiden tot gevoelens als schaamte en onzekerheid waar we je graag vanaf willen helpen.

Veel mensen denken ten onrechte dat hun huidaandoening niet behandeld kan worden, of vinden het moeilijk om hun probleem bespreekbaar te maken. Onze huidtherapeuten bieden diverse behandelingen die de conditie van jouw huid merkbaar verbeteren.

Onze behandelingen

Anti-Ageing

Rimpels, fijne lijntjes en een verminderde huidelasticiteit zijn nu eenmaal tekenen waar we vroeg of laat allemaal mee te maken krijgen.

Advanced Micro-Needling

Met Advanced Microneedling activeren we de natuurlijke wondgenezingsprocessen van het lichaam.

Verstrakkende anti ageing behandeling

De Verstrakkende Anti-Ageing behandeling zorgt voor een stevige en jeugdige huid.

Cosmo Peel

De Cosmo Peel is een veelzijdig toepasbare behandeling voor verschillende huidtypes en huidcondities.

Cosmo Peel Forte

Cosmo Peel Forte is dé oplossing voor wie serieuze huidproblemen wil aanpakken.

Dermaceutic Peel

Ben je op zoek naar een effectieve manier om zonder langdurig herstel je huid frisser en helderder te maken?

Dermaceutic Peel & Botulinetoxine

Krijg een frisse en jeugdige uitstraling met de populaire combinatie van Dermaceutic peel en Botox.

Seizoens- behandeling Glow

Onze huid heeft gedurende het jaar heel wat weersomstandigheden te verduren.

Voor welke behandelingen kun je bij ons terecht?

Advanced microneedling

Deze gespecialiseerde behandeling helpt goed tegen fijne lijntjes, rimpels, pigmentvlekken en de verbetering van de huidtextuur. Het behandelt ook zeer effectief tegen littekens die zijn veroorzaakt door acne.

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van fijne naaldjes die kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit stimuleert de natuurlijke productie van collageen en elastine, wat resulteert in een stevigere en meer elastische huid.

Na de behandeling worden er speciale serums in de huid aangebracht die diep in de huid doordringen. De serums worden zorgvuldig gekozen voor een nog beter resultaat en huidconditie.

Huidverjonging

Kamp je met tekenen van veroudering? Dan hebben we verschillende anti-aging behandelingen en opties zoals Dermaceutic Peel & Botox, die zowel de huidtextuur verbeteren als rimpels verminderen.

Als je op zoek bent naar een grondige vernieuwing van je huid, raden we de Dermaceutic Peel aan. Deze chemische peeling verbetert de huidtextuur door het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleren van celvernieuwing.

De combinatiebehandeling van Dermaceutic Peel & Botox zorgt voor een alomvattende benadering van huidverjonging, waarbij zowel de textuur als spierspanning gerelateerde rimpels worden aangepakt.

Chemische peelings

Wij kiezen ervoor om chemische peelings te gebruiken en geen gebruik te maken van lasertherapie, omdat deze peelings een veiligere en effectievere manier zijn om verschillende huidproblemen te behandelen, zonder de lange herstelperiode van laserbehandelingen.

Chemische peelings passen we toe om een breed scala aan huidaandoeningen aan te pakken, zoals fijne lijntjes, rimpels, acne, acnelittekens, pigmentvlekken en een doffe huid.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Nog mooier dan verwacht!

Super fijn/duidelijk geholpen door Tobias. Resultaat is boven verwachting mooi. Tobias wordt zonder twijfel mijn vaste arts!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 28 april, 2022

Deskundig!

Een vriendin komt al langer bij Drs. Claassen en ik vond haar er goed uitzien voor haar leeftijd. Voor advies een afspraak gemaakt. En de dokter raadde me een behandeling aan tegen de verslapping. Ik vond het enorm spannend, maar werd wel op mijn gemak gesteld. Het resultaat mag er wezen. Achteraf erg blij dat ik de stap genomen heb.

10
Naam: Vivian
Behandeling: Liquid Facelift
Datum: 9 maart, 2023

Zeer tevreden

Tobias is vriendelijk, rustig en straalt zelfvertrouwen uit. Hij zorgt ervoor dat ik me op mijn gemak voel. Tobias geeft deskundig advies en is eerlijk. De resultaten zijn mooi en lang zichtbaar. Ik kom graag terug.

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 14 oktober, 2022

Tobias is deskundig, professioneel & vriendelijk

Tobias weet waar hij over praat, stelt gerust en is heel vriendelijk en netjes. Even gezellig kletsen tussendoor. Ik zou door niemand anders geholpen willen worden. Topper!

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 11 augustus, 2022

Al jaren vaste klant bij Dr. Claassen

Deskundigheid en maatwerk. Jelle wist me goed advies te geven over wat wel en niet bij mijn gezicht paste. Precies de frisheid die ik wenste zie ik terug in de spiegel. Echte aanrader als je van natuurlijk resultaat houdt. Tot snel, Petra

10
Naam: Petra
Behandeling: Liquid Facelift
Datum: 1 maart, 2023

Uitstekend

Duidelijke uitleg! Zeer vriendelijk allemaal. Denken mee zodat je ook geen onnodige kosten hebt. Zeer prettige ruimte.

9.8
Naam: Marga
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 13 oktober, 2022

Passend advies

Dokter Claassen geeft altijd passend advies. Veel oprecht nemen van tijd. Precies onzichtbaar resultaat, niemand geloofd wat er gedaan is. Terwijl 't resultaat in de spiegel fantastisch is!

10
Naam: Pien
Behandeling: Fillers
Datum: 22 februari, 2023

Betrokken!

Ik ben 2 maanden eerder bij een andere kliniek geweest waar ik absoluut niet tevreden ben. Na research ben ik bij Jelle terecht gekomen. Hij heeft uitvoerig naar me gekeken en naar mijn wensen geluisterd. Door mijn verleden vond ik het moeilijk om nog behandeld te worden. Maar het kan dus toch anders, heel blij met het resultaat.

10
Naam: Rebecca
Behandeling: Liquid Facelift
Datum: 9 maart, 2023

Uitstekend

Na het doen van veel research heb ik gekozen om door Tobias behandeld te worden voor lipfillers. Hij is zeer deskundig en weet hoe het beste resultaat (mooi en natuurlijk) behaald kan worden. Ook kon ik altijd bij hem terecht met al mijn vragen (voor én na de behandeling).

9.9
Naam: Ebru
Behandeling: Lipfillers
Datum: 14 februari, 2023

Bekijk alle reviews

Huidtherapie Nijmegen

Onze praktijk ligt net buiten het centrum van Nijmegen en op 15 minuten rijden van het bekende Canisius Wilhelmina Ziekenhuis. Hierdoor zijn we makkelijk bereikbaar voor iedereen uit de regio. Met een breed aanbod aan behandelingen en een team van deskundige huidtherapeuten, zetten we ons in om elke cliënt te voorzien van de zorg die ze nodig hebben om hun huidproblemen effectief te behandelen en hun huidgezondheid te verbeteren.

Iedere donderdag is er een huidspecialist aanwezig die beschikbaar is voor al je huidproblemen. Bezoek onze praktijk of neem contact op voor een afspraak!

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken