Fillers Uden

In onze kliniek in Uden doen we verschillende behandelingen om de tekenen van veroudering tegen te gaan. Wij helpen je van rimpels af, zorgen dat je gezicht voller lijkt en maken je huid strakker. We gebruiken speciale injecties om je gezicht weer wat voller te maken en er jonger uit te laten zien.

Je kunt bij ons terecht voor zowel het behandelen van een kleine rimpel als het verbeteren van je gezichtsuitstraling. Wij zijn gespecialiseerd in het opvullen van fijne lijntjes rond de lippen en het corrigeren van verslapping in de wangen en streven altijd naar een natuurlijk resultaat.

Wij gebruiken kwalitatieve fillers die bestaande rimpels verminderen, de vorm van je gezicht verbeteren en je lippen voller maken. Onze kliniek is bekend om de goede zorg en persoonlijke aandacht voor elke patiënt. Het is ons doel dat je er natuurlijk mooier uitziet nadat je bij ons behandeld bent.

Door een persoonlijk behandelplan voor je op te stellen, zorgen we er altijd voor dat de behandeling precies aansluit op jouw wensen en behoeften. Met onze deskundige dokters en persoonlijke aanpak zit je bij ons goed. Bel om een afspraak bij ons te maken in Uden en ontdek hoe we je kunnen helpen om er nog mooier uit te zien.

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling is een cosmetische ingreep waarbij injecteerbare stoffen, zoals hyaluronzuur, worden gebruikt om volume toe te voegen aan specifieke delen van je gezicht. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof in ons lichaam die helpt bij het vasthouden van vocht en volume in de huid.

Tijdens de behandeling wordt de filler voorzichtig ingespoten op plekken zoals het voorhoofd, rond de ogen (bijvoorbeeld om wallen te verminderen), of andere delen van je gezicht waar rimpels of volumeverlies zichtbaar zijn.

In al onze klinieken, inclusief die in Uden, bieden we filler behandelingen aan als een effectieve oplossing voor het verminderen van rimpels en het herstellen van een jeugdige uitstraling in je gezicht. Door volume toe te voegen onder de huid kunnen we wallen verminderen en kan het voorhoofd gladder maken, waardoor algemene tekenen van ouderdom worden verminderd.

Filler behandelingen zijn erg populair omdat ze snel resultaat opleveren en weinig tijd nodig hebben voor herstel. Hierdoor kunnen onze cliënten snel weer hun normale bezigheden oppakken.

Lees verder: Hoe het werkt | Na de behandeling | Resultaat duratie | De nazorg | Doen en niet doen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Uitermate tevreden

Arts kijkt mee met je geeft je professioneel advies. Arts kijkt goed naar je gezichtscontouren en adviseert adequaat. Arts stelt je gerust. Mooi en natuurlijk resultaat.

10
Behandeling: Fillers
Datum: 12 december, 2022

Fijne ervaring

Tobias luistert goed naar je wensen en is eerlijk in zijn advies. Een kundige arts die vertrouwen uitstraalt en de tijd neemt. Super blij met het resultaat!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 5 augustus, 2022

Nog mooier dan verwacht!

Super fijn/duidelijk geholpen door Tobias. Resultaat is boven verwachting mooi. Tobias wordt zonder twijfel mijn vaste arts!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 28 april, 2022

Super ervaring

Tobias geeft deskundig èn eerlijk advies. Prettig in omgang. Hij begrijpt precies wat je bedoeld. De resultaten zijn top!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 15 juli, 2022

Super ervaring met Tobias

Ik heb na lang wikken en wegen de stap gezet een traangootbehandeling aan te gaan. Super blij dat ik het heb gedaan! Tobias is een erg fijne, eerlijke en kundige behandelaar. Omdat dit de eerste keer was voor mij, vond ik het erg spannend. Hij stelde me goed op mijn gemak. Ik heb geen blauwe plekken en het resultaat is super mooi en natuurlijk. Ik zou zeker aanraden om naar Tobias te gaan voor je behandeling!

9.9
Behandeling: Fillers
Datum: 1 juli, 2022

Erg tevreden!

Fijn consult gesprek en de behandeling is goed verlopen. Kundige arts die weet wat hij doet.

9.3
Behandeling: Fillers
Datum: 12 mei, 2022

Bekijk alle reviews

Fillers Uden

Een filler behandeling in Uden


In onze kliniek in Uden bieden we een filler behandeling aan, waarbij we volume toevoegen op de gewenste plekken door middel van injecties. Tijdens een persoonlijke intake bespreken we jouw individuele behoeften en stellen we een behandelplan op maat voor.

Je kunt bij ons onder andere terecht om rimpels te verminderen, je gezichtscontouren te verbeteren of je lippen groter te laten lijken. Wij staan voor je klaar om een behandeling op maat te bieden die aan jouw behoeften voldoet.

Met geavanceerde injecties kunnen we volume toevoegen op specifieke plekken, waardoor je een jeugdige uitstraling krijgt en de natuurlijke contouren van je gezicht worden verbeterd. Of je nu meer definitie in je lippen wilt of algemeen volume in je gezicht wilt vergroten, onze kliniek biedt deskundige begeleiding en zorg om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met de resultaten.

Maak vandaag nog een afspraak bij onze kliniek in Uden voor een persoonlijke intake en ontdek hoe onze filler behandeling jou kan helpen je gewenste resultaten te bereiken. Wij bieden deskundige begeleiding en persoonlijke zorg om ervoor te zorgen dat je altijd met een tevreden gevoel de deur uit gaat.

Het verschil tussen een filler en botox (botuline toxine)

Een filler behandeling richt zich op het toevoegen van volume aan specifieke delen van het gezicht, terwijl botox op een andere manier werkt door de spieractiviteit te verminderen die rimpels veroorzaakt.

Het grote verschil tussen een filler behandeling en botox (botuline toxine) is wat ze doen en hoe ze werken. Bij een filler behandeling wordt volume toegevoegd aan specifieke delen van het gezicht, vaak met injectables op basis van hyaluronzuur. Botox helpt bij het vullen van rimpels en verbetert de contouren, waardoor diepe rimpels verminderen, verloren volume hersteld wordt en wallen verminderen.

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken