Fillers Nijmegen

Mensen kiezen steeds vaker voor fillers om een vermoeide uitstraling tegen te gaan en er jonger uit te zien. Het plaatsen van fillers, wat vaak gebruikt worden om volume toe te voegen aan verschillende delen van het gezicht, is een populaire behandeling bij ons.

Met behulp van deze injectables kunnen we specifieke gebieden behandelen, zoals het opvullen van lippen of het verminderen van lijnen rond de ogen. Hiermee bereik je een natuurlijk resultaat dat je huid verjongt, zonder er onnatuurlijk uit te zien.

Met onze cosmetische behandelingen willen we je een uiterlijk geven, waarbij je unieke kenmerken behouden blijven. Onze deskundige artsen zorgen ervoor dat het resultaat er natuurlijk uitziet.

Ontdek meer over fillers bij onze kliniek in Nijmegen. Onze ervaren artsen geven je graag advies en een zorgvuldige huidanalyse tijdens een vrijblijvend consult. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Wil je ontdekken wat we voor jou kunnen doen, plan dan een gratis consult in. Samen kunnen we jouw persoonlijke wensen bespreken en kijken hoe we je kunnen helpen.

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling is bij ons een veel gevraagde cosmetische ingreep die helpt bij het bestrijden van verschillende tekenen van ouderdom, zoals volumeverlies en het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels.

Fillers die hiervoor gebruikt worden bevatten hyaluronzuur, een natuurlijke stof in ons lichaam die zorgt voor hydratatie en volume in de huid. Deze fillers worden vaak ingespoten met een dunne en flexibele naald, waardoor het comfortabel en nauwkeurig gebeurt.

Het effect van een filler behandeling is tijdelijk, want het hyaluronzuur wordt na verloop van tijd door het lichaam afgebroken. Dit betekent dat de resultaten na enkele maanden geleidelijk zullen vervagen. Gelukkig, dankzij de vooruitgang in moderne fillers, bieden we nu behandelingen die langer meegaan. Deze fillers kunnen exact worden afgestemd op jouw wensen, waardoor je veel langer kunt genieten van je nieuwe look.

Door volume toe te voegen en fijne lijntjes en rimpels te verminderen, kan een filler behandeling de tekenen van ouderdom verminderen. Dit is een effectieve oplossing voor mensen die een verbetering van hun uiterlijk willen bereiken zonder de kosten en hersteltijd van een operatie. Met fillers kunnen cosmetisch artsen de natuurlijke vormen van je gezicht verbeteren en je een verjongd en fris uiterlijk geven.

Lees verder: Hoe het werkt | Na de behandeling | Resultaat duratie | De nazorg | Doen en niet doen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Uitermate tevreden

Arts kijkt mee met je geeft je professioneel advies. Arts kijkt goed naar je gezichtscontouren en adviseert adequaat. Arts stelt je gerust. Mooi en natuurlijk resultaat.

10
Behandeling: Fillers
Datum: 12 december, 2022

Fijne ervaring

Tobias luistert goed naar je wensen en is eerlijk in zijn advies. Een kundige arts die vertrouwen uitstraalt en de tijd neemt. Super blij met het resultaat!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 5 augustus, 2022

Nog mooier dan verwacht!

Super fijn/duidelijk geholpen door Tobias. Resultaat is boven verwachting mooi. Tobias wordt zonder twijfel mijn vaste arts!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 28 april, 2022

Super ervaring

Tobias geeft deskundig èn eerlijk advies. Prettig in omgang. Hij begrijpt precies wat je bedoeld. De resultaten zijn top!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 15 juli, 2022

Super ervaring met Tobias

Ik heb na lang wikken en wegen de stap gezet een traangootbehandeling aan te gaan. Super blij dat ik het heb gedaan! Tobias is een erg fijne, eerlijke en kundige behandelaar. Omdat dit de eerste keer was voor mij, vond ik het erg spannend. Hij stelde me goed op mijn gemak. Ik heb geen blauwe plekken en het resultaat is super mooi en natuurlijk. Ik zou zeker aanraden om naar Tobias te gaan voor je behandeling!

9.9
Behandeling: Fillers
Datum: 1 juli, 2022

Erg tevreden!

Fijn consult gesprek en de behandeling is goed verlopen. Kundige arts die weet wat hij doet.

9.3
Behandeling: Fillers
Datum: 12 mei, 2022

Bekijk alle reviews

Fillers Nijmegen

Diverse filler behandelingen in Nijmegen

In onze kliniek in Nijmegen bieden we verschillende filler behandelingen aan om het gezicht weer in balans te brengen en een jeugdige uitstraling te krijgen. Als je last hebt van bijvoorbeeld vermoeide ogen of zichtbare wallen, bieden we specifieke behandelingen om deze te verminderen. Met filler injecties onder de ogen kunnen we volume toevoegen, waardoor wallen minder opvallen en de oogzone er weer fris uitziet.

Onze filler behandelingen kunnen ook helpen bij vollere lippen of minder ingevallen wangen. Met fillers kunnen we de lippen subtiel vergroten en de mondhoeken liften voor een jeugdige uitstraling. Ook kunnen we ingevallen wangen opvullen, waardoor het gezicht weer volume krijgt en de contouren hersteld worden, wat bijdraagt aan een jonger uitziende uitstraling.

Naast het behandelen van specifieke gebieden zoals de lippen en wangen, kunnen fillers de vorm van je kaaklijn verbeteren voor een mooier en strakker gezicht.

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken