Fillers Deurne

In onze kliniek in Deurne bieden we meerdere aan behandelingen aan, waaronder de innovatieve en revolutionaire toepassing van zowel botox als fillers. Deze filler behandelingen zijn gericht op het herstellen van een jeugdige uitstraling door het verminderen van rimpels en het toevoegen van volume aan het gezicht.

Door middel van deze injectables kunnen onze cliënten direct zichtbare resultaten merken waarbij rimpels worden verminderd en de natuurlijke contouren van het gezicht worden verbeterd. Wij hebben een diepgaande kennis van de nieuwste technieken en producten om de tekenen van veroudering tegen te gaan.

Met behulp van innovatieve injectietechnieken kunnen we fillers op bepaalde plaatsen in het gezicht injecteren om zo een natuurlijker resultaat te bereiken dat past bij de persoonlijke eigenschappen van onze cliënten. Deze revolutionaire behandeling met fillers is ontworpen om je direct zichtbaar een jeugdige en frisse uitstraling te geven, of het nu gaat om het verminderen van fijne lijntjes en rimpels of het herstellen van huidvolume.

Ontdek vandaag nog de beste oplossing voor je schoonheidsdoelen bij onze kliniek in Deurne. Met een duidelijke uitleg en erg vriendelijk advies staan we klaar om je te behandelen. Je wordt op je gemak gesteld en kunt vertrouwen op onze expertise, waarbij we samen met jou werken aan je doelen. Wij geven je tijdens een gratis intake altijd een eerlijk advies. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf het verschil dat we kunnen maken voor jou.

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Filler behandeling, wat is het eigenlijk?

Een filler behandeling is een cosmetische ingreep waarbij fillers worden gebruikt om verschillende tekenen van veroudering aan te pakken, zoals bijvoorbeeld rimpels, wallen en volumeverlies rond de ogen of bovenlip.

Fillers zijn injecteerbare substanties die vaak hyaluronzuur bevatten en worden ingebracht in de huid om volume toe te voegen en de contouren van het gezicht te verbeteren. Deze behandeling vermindert rimpels en maakt lijntjes rond de ogen en bovenlip zachter, wat zorgt voor een jongere en frissere uitstraling.

Filler behandelingen helpen goed tegen wallen onder de ogen door ze op te vullen voor een frisser uiterlijk. Wij gebruiken fillers rond de ogen en bovenlip om je een behandeling te geven die speciaal voor jou is gemaakt. We richten ons op wat jij nodig hebt, met als doel een natuurlijke look die past bij wat jij mooi vindt.

Lees verder: Hoe het werkt | Na de behandeling | Resultaat duratie | De nazorg | Doen en niet doen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Uitermate tevreden

Arts kijkt mee met je geeft je professioneel advies. Arts kijkt goed naar je gezichtscontouren en adviseert adequaat. Arts stelt je gerust. Mooi en natuurlijk resultaat.

10
Behandeling: Fillers
Datum: 12 december, 2022

Fijne ervaring

Tobias luistert goed naar je wensen en is eerlijk in zijn advies. Een kundige arts die vertrouwen uitstraalt en de tijd neemt. Super blij met het resultaat!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 5 augustus, 2022

Nog mooier dan verwacht!

Super fijn/duidelijk geholpen door Tobias. Resultaat is boven verwachting mooi. Tobias wordt zonder twijfel mijn vaste arts!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 28 april, 2022

Super ervaring

Tobias geeft deskundig èn eerlijk advies. Prettig in omgang. Hij begrijpt precies wat je bedoeld. De resultaten zijn top!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 15 juli, 2022

Super ervaring met Tobias

Ik heb na lang wikken en wegen de stap gezet een traangootbehandeling aan te gaan. Super blij dat ik het heb gedaan! Tobias is een erg fijne, eerlijke en kundige behandelaar. Omdat dit de eerste keer was voor mij, vond ik het erg spannend. Hij stelde me goed op mijn gemak. Ik heb geen blauwe plekken en het resultaat is super mooi en natuurlijk. Ik zou zeker aanraden om naar Tobias te gaan voor je behandeling!

9.9
Behandeling: Fillers
Datum: 1 juli, 2022

Erg tevreden!

Fijn consult gesprek en de behandeling is goed verlopen. Kundige arts die weet wat hij doet.

9.3
Behandeling: Fillers
Datum: 12 mei, 2022

Bekijk alle reviews

Fillers Deurne

Diverse filler behandelingen in Deurne

In onze kliniek in Deurne bieden we verschillende filler behandelingen aan, die gericht zijn op het tegengaan van de tekenen van veroudering en het verbeteren van de natuurlijke schoonheid.

Met behulp van verschillende behandelmethoden en hoogwaardige a-merk producten kunnen we de elasticiteit van de huid verbeteren en volume toevoegen aan specifieke gebieden, zoals het voorhoofd en vollere lippen. Door het gebruik van fillers op basis van hyaluronzuur en collageen, streven we naar een mooi resultaat waarbij je er nog steeds natuurlijk uit ziet.

Naast filler behandelingen hebben we ook andere behandelingen die samen met de fillers zorgen voor betere resultaten. Deze extra behandelingen helpen om de effecten van de fillers te versterken en dragen bij een jonger uiterlijk.

Bij ons kun je terecht voor het verbeteren van de huidtextuur, het verminderen van fijne lijntjes of het herstellen van volumeverlies. We bieden deskundig advies en zorgen ervoor dat elke behandeling volledig is afgestemd op jouw behoeften.

Onze filler behandelingen zijn niet alleen bedoeld om een esthetisch resultaat te bereiken, maar ook om je zelfvertrouwen te vergroten. Met onze expertise streven we ernaar om ervoor te zorgen dat je je helemaal tevreden zult voelen met het resultaat.

Door slimme behandelingstechnieken te gebruiken en goede producten te kiezen, kunnen we je echt goede resultaten geven. We willen graag een hechte band met je opbouwen waarbij eerlijk advies en tevredenheid voorop staan.

Is een filler hetzelfde als botox(botuline toxine)?

Botox en fillers verschillen in hoe ze werken en waarvoor ze worden gebruikt. Botox, ook wel bekend als botuline toxine, ontspant spieren en wordt meestal ingezet tegen bewegingsrimpels, zoals fronslijnen, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels. Het wordt ook gebruikt voor medische doeleinden, zoals bij tandenknarsen en overmatig zweten.

Fillers, daarentegen, worden gebruikt om volume toe te voegen aan specifieke gebieden van het gezicht, zoals de lippen, wangen en neus-lippenplooi. Ze helpen bij het opvullen van rimpels en het herstellen van huidvolume, maar hebben geen invloed op de spieren zoals botox dat doet.

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken