Botox Uden

In onze kliniek in Uden bieden we de beste cosmetische behandelingen aan, waaronder onze hoogwaardige botox behandelingen. Onze ervaren cosmetische artsen zijn goed in het gebruik van injectables om nieuwe rimpels te verminderen en je huid er jonger uit te laten zien.

We begrijpen dat je gezicht heel belangrijk voor je is. Daarom willen we je helpen er zo goed mogelijk uit te zien en je zelfverzekerd te laten voelen. Onze botox behandelingen zijn ontworpen om de tekenen van veroudering tegen te gaan.

Maak een afspraak bij onze kliniek in Uden om iets te laten doen aan je rimpels. In een gratis consult leggen we je duidelijk uit hoe we bijvoorbeeld kraaienpootjes kunnen aanpakken, afhangende mondhoeken kunnen liften en een natuurlijk resultaat voor je gezicht kunnen krijgen. Maak vandaag nog een afspraak en kijk wat we voor jou kunnen betekenen. Mooi natuurlijk, nátuurlijk mooi!

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Botox behandeling in Uden

In onze kliniek in Uden willen we je helpen er op je best uit te zien en je zelfverzekerd te voelen. We leggen duidelijk uit wat er tijdens de behandeling zal gebeuren, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en je op je gemak voelt.

Bij de eerste afspraak in onze kliniek in Uden zal je een consult hebben bij ons met onze cosmetische arts. Tijdens dit gesprek zullen we je huid analyseren en een plan opstellen dat aansluit bij jouw behoeften en doelen.

Onze cosmetische behandelingen, inclusief botox, kunnen helpen bij het verminderen van rimpels op bewegende delen van het gezicht en op het voorhoofd. We willen dat je er natuurlijk jonger uitziet zodat je met een goed gevoel de deur uit gaat.

Veel mensen vragen: “Hoelang werkt botox?”. Over het algemeen blijven de resultaten van een botox behandeling vier tot zes maanden zichtbaar, maar dit kan variëren per persoon. Na deze tijd zal je lichaam de botox vanzelf oplossen en zullen de resultaten afnemen. Hierna kun je ervoor kiezen om de behandeling opnieuw te doen om de resultaten te behouden.

Lees verder: Hoe het werkt | Na de behandeling | Resultaat duratie | De nazorg | Doen en niet doen

Botox en zwangerschap

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Uitermate tevreden

Arts kijkt mee met je geeft je professioneel advies. Arts kijkt goed naar je gezichtscontouren en adviseert adequaat. Arts stelt je gerust. Mooi en natuurlijk resultaat.

10
Behandeling: Fillers
Datum: 12 december, 2022

Fijne ervaring

Tobias luistert goed naar je wensen en is eerlijk in zijn advies. Een kundige arts die vertrouwen uitstraalt en de tijd neemt. Super blij met het resultaat!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 5 augustus, 2022

Nog mooier dan verwacht!

Super fijn/duidelijk geholpen door Tobias. Resultaat is boven verwachting mooi. Tobias wordt zonder twijfel mijn vaste arts!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 28 april, 2022

Super ervaring

Tobias geeft deskundig èn eerlijk advies. Prettig in omgang. Hij begrijpt precies wat je bedoeld. De resultaten zijn top!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 15 juli, 2022

Super ervaring met Tobias

Ik heb na lang wikken en wegen de stap gezet een traangootbehandeling aan te gaan. Super blij dat ik het heb gedaan! Tobias is een erg fijne, eerlijke en kundige behandelaar. Omdat dit de eerste keer was voor mij, vond ik het erg spannend. Hij stelde me goed op mijn gemak. Ik heb geen blauwe plekken en het resultaat is super mooi en natuurlijk. Ik zou zeker aanraden om naar Tobias te gaan voor je behandeling!

9.9
Behandeling: Fillers
Datum: 1 juli, 2022

Erg tevreden!

Fijn consult gesprek en de behandeling is goed verlopen. Kundige arts die weet wat hij doet.

9.3
Behandeling: Fillers
Datum: 12 mei, 2022

Bekijk alle reviews

Botox Uden

Gebruik van botuline toxine

Botuline toxine, ook wel bekend als botox, is een medicijn dat door ons wordt gebruikt. De behandeling kan onder andere worden gedaan in onze kliniek in Uden. Botox kan worden ingezet bij verschillende behandelingen.

Botox werkt doordat het de bacterie, Clostridium botulinum, bevat. Deze bacterie produceert een toxine dat de signalen van de zenuwen naar de spieren blokkeert wanneer het wordt geïnjecteerd. Hierdoor ontspant de spier, wat helpt bij het verminderen van lijntjes en dynamische rimpels, zoals de fronsrimpel en andere bewegingsrimpels, vooral in het gezicht.

Botox kan ook worden ingezet tegen tandenknarsen. Dit gebeurt door de kaakspieren te ontspannen, waardoor het de schade aan de tanden door het knarsen kan afnemen.

Ook kan botox worden gebruikt om overmatig zweten tegen te gaan. Door de zenuwsignalen naar de zweetklieren te blokkeren, kan botox de hoeveelheid geproduceerd zweet verminderen. Het is belangrijk om te weten dat de effecten van botox tijdelijk zijn en dat de behandeling na verloop van tijd herhaald moet worden.

Botox Uden

Waarom een botox behandeling populair is

Botox behandelingen zijn tegenwoordig erg populair doordat het de tekenen van ouderdom tegengaat. Veel mensen kiezen voor botox om een gladdere huid en minder rimpels rond de ogen te krijgen.

Botox wordt direct in de spieren geïnjecteerd, waardoor het samentrekken van spieren die lijntjes en rimpels veroorzaakt, wordt verminderd. Vooral bij kraaienpootjes rond de ogen heeft deze behandeling bewezen effectief te zijn.

Botox kan ook helpen bij het verminderen van wallen onder de ogen, waardoor je er weer fris en minder vermoeid uitziet. Ook biedt botox vele voordelen voor mensen die bijvoorbeeld last hebben van fronsrimpels

Botox kan ook worden gebruikt om je wenkbrauwen te liften, waardoor je ogen een meer opengaan waardoor je een jongere uitstraling krijgt. Dit gebeurt doordat overmatige spiersamentrekkingen, die rimpels veroorzaken, worden verminderd. Het grote voordeel is dat de resultaten snel zichtbaar zijn en dat de hersteltijd minimaal is, wat onze botox behandeling ideaal maakt voor mensen met een drukke levensstijl.

Om ervoor te zorgen dat je het beste resultaat behaalt, bieden wij een gratis persoonlijk consult aan. Hierbij stellen we samen een behandelplan op dat aansluit bij jouw wensen en behoeften. Ons doel is pas bereikt als jij tevreden bent en met een goed gevoel onze kliniek verlaat.

Overige cosmetische behandelingen in Uden

Uden is een gezellige stad met tal van winkels en restaurants in het centrum. Ook zit onze botoxkliniek er gevestigd.

Onze ervaren cosmetische artsen zijn experts in het verbeteren van de vorm van je gezicht, met speciale aandacht voor je jukbeenderen, wangen en kaaklijn. We begrijpen dat elk gezicht anders is en zorgen er altijd voor dat je een zo natuurlijk mogelijk resultaat kunt verwachten.

Een van onze behandelingen is de filler behandeling met hyaluronzuur. Hiermee kunnen we onder andere volume toevoegen aan je wangen en jukbeenderen, je kaaklijn versterken en fijne lijntjes en rimpels verminderen.

We bieden ook skinboosters aan, die je huid hydrateren en de textuur verbeteren voor een stralende en jeugdige uitstraling. Onze kliniek in Uden staat bekend om goede zorg en door onze cliënten goed beoordeelde resultaten.

Botox Uden

Is een botox behandeling veilig?

Hoewel we ons best doen om voorzichtig te zijn, kan het gebeuren dat de plek waar we injecteren een beetje rood en gezwollen wordt. Maak je geen zorgen, dit verdwijnt meestal na een paar uur. Soms krijgen mensen ook een beetje hoofdpijn of voelen ze wat strakheid op de behandelde plek, maar dat gaat vanzelf weg.

Het kan gebeuren dat botox per ongeluk in aangrenzende spieren terechtkomt, wat onbedoelde effecten kan hebben. Als je een van onze ervaren en deskundige artsen kiest, minimaliseer je dit risico en vergroot je de kans op een bevredigend resultaat. En zelfs als er toch iets misgaat, kunnen we snel ingrijpen en het probleem oplossen.

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken