Botox Deurne

Een van de behandelingen die we in onze kliniek in Deurne aanbieden is een botox behandeling. We zijn gespecialiseerd in het gebruiken van injectables om rimpels te verminderen en je een jong uitziende huid te geven.

Je gezicht is een belangrijk deel van wie je bent. Wanneer je rimpels krijgt of andere tekenen van veroudering begint te merken, kan dat invloed hebben op je zelfvertrouwen. Botox kan hierbij helpen en daarom staan we voor je klaar om ervoor te zorgen dat je je weer op je best voelt.

In onze kliniek in Deurne bieden we botox behandelingen aan die helpen bij het verminderen van tekenen van ouderdom of bijvoorbeeld het krijgen van vollere lippen.

Onze kliniek in Deurne biedt je een gratis consult aan die je van deskundig advies en voldoende informatie voorziet. Tijdens dit consult bespreken we jouw wensen en kijken we samen naar de beste opties voor jouw situatie. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Wat kun je verwachten tijdens een Botox behandeling in Uden?

Bij je eerste bezoek aan onze praktijk in Deurne ontmoet je onze deskundige cosmetisch arts. Cosmetische behandelingen, zoals botox, helpen om fronsrimpels, statische rimpels of dynamische rimpels, zoals die op het voorhoofd, te verminderen. Tijdens deze kennismaking bekijkt de arts jouw situatie en stelt een behandelplan op dat aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Bij elke cosmetische behandeling met botox die we aanbieden, zorgen we ervoor dat jij je op je gemak voelt. We leggen de behandeling duidelijk uit, zodat je vooraf goed geïnformeerd en ontspannen bent.

De behandeling zelf gebeurd door het injecteren van botuline toxine, die de spieren ontspant en hierdoor rimpels en fijne lijntjes in je gezicht vermindert.

Ook na de behandeling kun je op goede zorg van ons rekenen. We bieden nazorgadvies en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met de resultaten en om eventuele vragen te beantwoorden.

Onze behandelingen

Ik ben op zoek naar een behandeling voor:

Fronsrimpel

Door het fijnknijpen van je ogen of fronsen kunnen zogenaamde fronsrimpels ontstaan.

Rimpels voorhoofd

Rimpels op het voorhoofd , ofwel mimische rimpels, worden voornamelijk veroorzaakt door het optrekken van de wenkbrauwen.

Kraaienpootjes

Als we veel lachen en een expressief gezicht hebben, kan dat rimpels veroorzaken rondom de ogen

Wenkbrauwlift

Laaghangende wenkbrauwen en hangende oogleden kunnen zorgen voor een vermoeide uitstraling en boze uitdrukking in het gezicht.

Hangende mondhoeken

Bij afhangende mondhoeken trekken de spieren die van invloed zijn op onze mondhoeken naar beneden, hierdoor ontstaan hangende mondhoeken

Gummy smile

Een behandeling voor je gummy smile of tandvleeslach is de perfecte uitkomst wanneer je het storend vindt dat je tandvlees zichtbaar is wanneer je lacht.

Hyperhidrose

Hyperhidrose is een vorm van overmatig transpireren of overmatig zweten.

Migraine behandeling

Migraine is een vorm van heftige hoofdpijn die veroorzaakt kan worden door onder andere spierspanning en mentale spanning of stress.

Tandenknarsen Botox

Tandenknarsen, ookwel bruxisme genoemd, is een trekje dat de meeste mensen onbewust hebben.

Liplift Botox

De vorm van onze lippen speelt een belangrijke rol voor onze gezichtsuitdrukking en daarmee de indruk die we maken op anderen.

Bunny lines

Een bunny lines behandeling is een effectieve behandeling wanneer je door veel lachen en in de zon kijken last hebt van horizontale lijntjes naast de neus.

Neuslift

Naarmate we ouder worden kan het voorkomen dat het puntje van je neus gaat hangen.

Het gebruik van botuline toxine

Botuline toxine, bekend als botox, wordt door onze cosmetische artsen in de kliniek in Deurne gebruikt om tekenen van veroudering, zoals rimpels en fijne lijntjes, te verminderen.

Door het injecteren van botuline toxine blokkeert het de zenuwsignalen naar de spieren waardoor de spier ontspant. Dit effect is vooral merkbaar in het gezicht, waar het de verschijning van lijntjes en rimpels zoals de fronsrimpel, kan verminderen.

Naast het verminderen van rimpels, wordt botox ook voor andere doeleinden gebruikt. Zo wordt het in de medische wereld bijvoorbeeld gebruikt om tandenknarsen te verminderen. Doordat de botox ervoor zorgt dat de kaakspieren ontspannen, kan de schade aan de tanden door het knarsen verminderd worden.

Daarnaast kan botox ook helpen bij overmatig zweten. Het blokkeert de zenuwsignalen naar de zweetklieren, waardoor de hoeveelheid zweet afneemt.

Hoe lang houden de effecten van botox aan?

De resultaten van een botox behandeling blijven meestal vier tot zes maanden zichtbaar, afhankelijk van de persoon. Het lichaam breekt botox vanzelf af, wat betekent dat de effecten vanzelf zullen verminderen. Na deze periode kun je ervoor kiezen om de botox behandeling opnieuw te doen.

NEEM CONTACT OP

Meest voorkomende toepassingen

Verminder rimpels: Denk hierbij aan het verminderen van fronsrimpels op je voorhoofd, kraaienpootjes en andere dynamische rimpels. Dit is vooral populair omdat het tekenen van ouderdom minder zichtbaar maakt.

Geen wallen meer onder je ogen: Dit zorgt ervoor dat je er minder vermoeid uitziet en er weer vol energie tegenaan kan.

Lift je wenkbrauwen: Hierdoor worden je ogen beter zichtbaar en het geeft je een jonger uiterlijk.

Geen zweetplekken meer in je kleding: Botox kan ingezet worden om overmatig zweten tegen te gaan voor een frisse geur en minder zweetplekken in je kleding.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Uitermate tevreden

Arts kijkt mee met je geeft je professioneel advies. Arts kijkt goed naar je gezichtscontouren en adviseert adequaat. Arts stelt je gerust. Mooi en natuurlijk resultaat.

10
Behandeling: Fillers
Datum: 12 december, 2022

Fijne ervaring

Tobias luistert goed naar je wensen en is eerlijk in zijn advies. Een kundige arts die vertrouwen uitstraalt en de tijd neemt. Super blij met het resultaat!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 5 augustus, 2022

Nog mooier dan verwacht!

Super fijn/duidelijk geholpen door Tobias. Resultaat is boven verwachting mooi. Tobias wordt zonder twijfel mijn vaste arts!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 28 april, 2022

Super ervaring

Tobias geeft deskundig èn eerlijk advies. Prettig in omgang. Hij begrijpt precies wat je bedoeld. De resultaten zijn top!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 15 juli, 2022

Super ervaring met Tobias

Ik heb na lang wikken en wegen de stap gezet een traangootbehandeling aan te gaan. Super blij dat ik het heb gedaan! Tobias is een erg fijne, eerlijke en kundige behandelaar. Omdat dit de eerste keer was voor mij, vond ik het erg spannend. Hij stelde me goed op mijn gemak. Ik heb geen blauwe plekken en het resultaat is super mooi en natuurlijk. Ik zou zeker aanraden om naar Tobias te gaan voor je behandeling!

9.9
Behandeling: Fillers
Datum: 1 juli, 2022

Erg tevreden!

Fijn consult gesprek en de behandeling is goed verlopen. Kundige arts die weet wat hij doet.

9.3
Behandeling: Fillers
Datum: 12 mei, 2022

Bekijk alle reviews

Wat zijn de bijwerkingen van een botox behandeling?

Het kan voorkomen dat de huid rondom het behandelde gebied een beetje rood en gezwollen wordt. Deze reactie is volkomen normaal en verdwijnt meestal binnen een paar uur. Af en toe kun je ook last krijgen van lichte hoofdpijn of een strak gevoel op de behandelde plek, maar ook dit verdwijnt gelukkig vanzelf weer.

Een ander risico is dat de botox soms in de spieren naast het behandelde gebied kan komen. Onze ervaren artsen hebben echter zoveel ervaring dat dit nagenoeg niet voorkomt. Mocht dit ervoor zorgen dat de botox blijft zitten en er gaat iets mis, dan lost de gespecialiseerde plastisch chirurg dit direct voor je op.

Andere behandelingen in Deurne

Deurne is een fijn stadje met culturele attractie zoals museum De Wieger en een gezellig winkelcentrum. Ook onze bekende botox kliniek is hier gevestigd.

In onze praktijk in Deurne zijn we gespecialiseerd in het verbeteren van de vorm van je gezicht. Hierbij wordt er vooral gefocust op de jukbeenderen, wangen en de kaaklijn. Ieder gezicht is uniek en verdient dan ook een speciale behandeling met een natuurlijk resultaat.

Naast botox kun je bij ons ook terecht voor fillers. Wij bieden verschillende filler behandeling waaronder de filler behandelingen met hyaluronzuur. Deze fillers kunnen helpen om volume toe te voegen aan de wangen en jukbeenderen, de kaaklijn te versterken en fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Waarom kiezen voor een botox behandeling in Deurne?

Kliniek voor jou heeft meer dan 10 jaar ervaring in cosmetische ingrepen. Meer dan 25.000 tevreden klanten zijn je voor gegaan en behandeld door onze gespecialiseerde artsen. Bij ons word je altijd voorzien van een eerlijk advies en je wordt zo goed mogelijk op je gemak gesteld. Bovendien maken we gebruik van invinsible needles. Dit zorgt ervoor dat je comfortabel bent, ook tijdens de behandeling. Onze manier van behandelen is namelijk vrijwel pijnloos.

Bij onze kliniek in Deurne kun je gratis parkeren en er is een prive wachtkamer beschikbaar indien gewenst. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken