Drs. Tobias van Genderen

Drs. Tobias van Genderen is cosmetisch arts. Hij is werkzaam voor verschillende vooraanstaande cosmetische klinieken in Nederland. Daarnaast is hij oprichter en (mede) eigenaar van Kliniek voor Jou. Drs. Tobias van Genderen positioneert zich als high-end injectable arts.  Zijn focus ligt op hoogwaardige zorg en een persoonlijke, klantgerichte benadering. Daarbij gebruikmakend van uitsluitend injectable producten van de aller hoogste kwaliteit. (Juvéderm Vycross fillers, Allergan Botulinetoxine en IBSA Profhilo). Als cosmetisch arts begeleidt hij het normale verouderingsproces en streeft daarbij naar behoud van natuurlijke schoonheid.  Zijn doel is om het zelfvertrouwen te versterken, met als credo: ‘mooi natuurlijk, nátuurlijk mooi’.

Zijn missie is om hoogwaardige cosmetische behandelingen aan te bieden die bijdragen aan het welzijn en het zelfbeeld van de cliënt. De arts speelt daarbij een centrale rol.  Drs. Tobias van Genderen werkt volgens de veldnorm van de NVCG en KNMG. Zij maken zich hard voor een werkveld waarin kwaliteit en veiligheid voorop staan. Dit betekent behalve het werken met goedgekeurde veilige producten, veel aandacht wordt besteedt aan bijscholing. Drs. Tobias van Genderen is jaarlijks aanwezig op verschillende internationale congressen, volgt jaarlijks meerdere geaccrediteerde trainingen en laat zich scholen op het gebied van nieuwe technieken/materialen en behandelmethodes.

Drs. Tobias van Genderen

Cosmetisch arts (BIG-registratie: 69926464501)

15000+ behandelingen

Specialiteit: Liquid facelift, onopvallend volumeherstel, huidverbetering met collageenstimulerende injectables, behandeling van wallen onder de ogen.

Educatie

Drs. Tobias van Genderen heeft een 6-jarige opleiding tot arts afgerond aan de Radboud Universiteit/Radboudumc. De laatste jaren van deze studie werden middels keuzestage, en coschappen voldaan bij verschillende chirurgische en plastisch chirurgische ziekenhuizen in regio Oost-Nederland. (oa Rijnstate ziekenhuis, Slingeland ziekenhuis en Canisius-Wilhelmina ziekenhuis).

Na afronding van de geneeskunde opleiding heeft drs. Tobias van Genderen gedurende 2 jaar gewerkt als arts op de verschillende chirurgie afdelingen van het Radboud ziekenhuis te Nijmegen. Na het opdoen van de nodige werkervaring als arts in een groot academisch ziekenhuis heeft drs. Tobias van Genderen toen volledig de overstap gemaakt naar de cosmetische gezondheidszorg. Hij heeft inmiddels gewerkt voor meer dan 5 verschillende toonaangevende cosmetische klinieken. (oa Velthuis Kliniek Amsterdam, Velthuis Kliniek Eindhoven, Velthuis Kliniek Enschede, Amsterdam Cosmetic Clinic, ABC Kliniek, Faceland, Eerstelijn Kliniek). Dit is ook de periode waarin hij als arts gedurende 2 jaar officieel is opgeleid. Tijdens zijn opleiding is hij op zowel theoretisch als praktisch gebied opgeleid door een team van cosmetisch artsen KNMG en plastisch chirurgen. Inmiddels is drs. Tobias van Genderen full-time cosmetisch arts, en medisch directeur/eigenaar van Kliniek voor Jou.

Ter verdere verdieping en educatie laat drs. Tobias van Genderen zich op verschillende manieren bijscholen.

Hij is jaarlijks aanwezig op de internationale congressen. (zoals IMCAS en AMWC) Neemt deel aan verschillende hands-on trainingen, en neemt deel aan de verschillende gefaciliteerde bijscholingen vanuit de farmacie.

Mijn filosofie

‘Mooi natuurlijk, natuurlijk mooi!’

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken