Drs. Jelle Claassen

Cosmetisch arts KNMG (BIG: 79923415901) met +15.000 behandelingen.

Specialist in Liquid facelift, vermindering van vermoeide uitstraling en het verminderen van verslapping in het gelaat.

Verbonden aan het complicatie spreekuur in het Catharina ziekenhuis in Eindhoven.

Drs. Claassen is inmiddels alweer bijna 10 jaar werkzaam als cosmetisch arts en inmiddels 3 jaar als cosmetisch arts KNMG. Hij is eigenaar en medeoprichter van Kliniek voor Jou. Zijn expertise in gerenommeerde high-end klinieken zoals Velthuis kliniek en zijn verbondenheid aan het injectable complicatie spreekuur in het Catharina ziekenhuis laten zien dat veiligheid en patiënttevredenheid centraal staan bij Drs. Claassen.

Drs. Claassen is toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit in cosmetische zorg. Vanwege zijn inzet, ervaring en aanwezigheid op verschillende internationale congressen mag Drs. Claassen alweer 3 jaar de titel medisch specialist (KNMG) op het gebied van injectables dragen.

Drs. Claassen is in het Catharina ziekenhuis verbonden aan het complicatie spreekuur waar hij op de afdeling plastische chirurgie met verschillende disciplines kijkt naar complicaties na een injectable behandeling, ongevallen en overige afwijkingen. Het veelvuldig in aanraking komen met deze complicaties maakt hem extra oplettend en bewust van de gevaren tijdens de reguliere behandelingen.

Educatie

Momenteel houdt Drs. Claassen zich veel bezig met onderzoek naar efficiëntie bij injectables behandelingen. Om preciezer te zijn: hoe vervult hij jouw wens met zo min mogelijk product. Dit zorgt voor kostenbesparing en minder invasieve behandelingen (minder injecties is meer comfort). De cosmetische geneeskunde is een relatief nieuw vak waar voortdurend nieuwe producten en behandeltechnieken verschijnen. Hier ligt volgens Drs. Claassen de kracht van een goed resultaat.

Ter verdere verdieping en educatie laat Drs. Claassen zich voortdurend bijscholen door jaarlijkse aanwezigheid op verscheidene internationale congressen, hands-on workshops en deelname aan gefaciliteerde bijscholingen vanuit de farmacie.

Mijn filosofie

Als arts en als mens vindt Drs. Claassen het belangrijk om de wens boven tafel te krijgen en met een realistische blik naar de mogelijkheden te kijken. Om teleurstelling te voorkomen wordt tijdens zijn spreekuur ook een “nee” verkocht. Dit om ervoor te zorgen dat de verwachtingen overeenkomen met de resultaten.

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken