Locatie Uden

Elke maandag en elke dinsdagavond kun je bij ons in Uden terecht voor een consult, behandeling of herhaalbehandeling. In de omgeving van Uden helpt drs. Tobias van Genderen jou bij het verbeteren van jouw natuurlijke schoonheid en het bereiken van jouw specifieke wensen en behoeften.

Weet jij al wat je wilt? Boek via de onderstaande knop eenvoudig en snel jouw behandeling. Ben je er nog niet helemaal uit? Je hebt ook de keuze tot een vrijblijvend consult. Wij adviseren je graag in de te ondernemen stappen voor het bereiken van het gewenste resultaat!

Wat bieden wij aan

Botox Uden

Bekijk de verschillende Botox behandelingen die we aanbieden in Uden.

Bekijk alle behandelingen

Fillers Uden

Bekijk de verschillende Filler behandelingen die we aanbieden in Uden.

Bekijk alle behandelingen

Waar kun je ons vinden?

Volkelseweg 2A
5405 NA, Uden

Openingstijden

Maandag

9:00 tot 17:00

Dinsdag

17:00 tot 21:30

drs. Tobias van Genderen

Als cosmetisch arts ben ik werkzaam voor verschillende vooraanstaande cosmetische klinieken in Nederland. Daarnaast ben ik oprichter en (mede) Eigenaar van Kliniek voor Jou. Ik positioneer mijzelf als high-end injectable arts. Mijn focus ligt op hoogwaardige zorg en een persoonlijke, klantgerichte benadering. Daarbij gebruikmakend van uitsluitend injectable producten van de allerhoogste kwaliteit. (Juvéderm Vycross fillers, Allergan Botulinetoxine en IBSA Profhilo). Als cosmetisch arts begeleid ik het normale verouderingsproces en streef daarbij naar behoud van natuurlijke schoonheid. Mijn doel is om het zelfvertrouwen te versterken, met als credo: ‘mooi natuurlijk, nátuurlijk mooi’.

Mijn missie is om hoogwaardige cosmetische behandelingen aan te bieden die bijdragen aan het welzijn en zelfbeeld van de cliënt. De arts speelt daarbij een centrale rol. Ik werk volgens de veldnorm van NVCG en KNMG. Zij maken zich hard voor het werkveld waarin kwaliteit en veiligheid voorop staan. Dit betekent, behalve het werken met goedgekeurde producten, dat er veel aandacht wordt besteed aan bijscholing. Ik ben jaarlijks aanwezig op verschillende internationale congressen, volg jaarlijks meerdere geaccrediteerde trainingen en laat mijzelf scholen op het gebied van nieuwe technieken/materialen en behandelmethodes.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Afspraak maken