Locatie Nijmegen

Wees welkom in onze kliniek in Nijmegen. Daar helpen je graag bij het verbeteren van jouw natuurlijke schoonheid en het bereiken van jouw specifieke wensen en behoeften.

Weet jij al wat je wilt? Boek via de onderstaande knop eenvoudig en snel jouw behandeling. Ben je er nog niet helemaal uit? Je hebt ook de keuze tot een vrijblijvend consult. Wij adviseren je dan graag in de te ondernemen stappen voor het bereiken van het gewenste resultaat!

Wat bieden wij aan

Botox Nijmegen

Bekijk de verschillende Botox behandelingen die we aanbieden in Nijmegen.

Bekijk alle behandelingen

Fillers Nijmegen

Bekijk de verschillende Filler behandelingen die we aanbieden in Nijmegen.

Bekijk alle behandelingen

Huidtherapie Nijmegen

Bekijk de verschillende Huidtherapie behandelingen die we aanbieden in Nijmegen.

Bekijk alle behandelingen

Collageenstimulatie

Bekijk de Collageenstimulatie die we aanbieden in Nijmegen

Bekijk alle behandelingen

PrP-Haarverbetering

Bekijk onze PrP-behandeling die we aanbieden in Nijmegen

Bekijk behandeling
Frankrijkstraat 143 – 145
6663 MB Nijmegen – Lent

Gratis Parkeren

Makkelijk te bereiken

Huidspecialist aanwezig op donderdag

Openingstijden

Maandag

18:00 tot 21:00

Dinsdag

10:00 tot 20:00

Woensdag

09:00 tot 21:00

Donderdag

09:00 tot 21:00

Vrijdag

09:00 tot 21:00

Zaterdag

09:00 tot 13:00

Kliniek voor Jou Nijmegen

Kliniek voor Jou legt de nadruk op hoogwaardige zorg en een persoonlijke, klantgerichte aanpak. Ons doel is om de natuurlijke schoonheid van onze klanten te accentueren en hun zelfvertrouwen te vergroten, met als credo: ‘mooi natuurlijk, nátuurlijk mooi’.

Onze missie is om betaalbare en hoogwaardige cosmetische behandelingen aan te bieden die bijdragen aan het welzijn en zelfbeeld van onze klanten. We streven ernaar een vertrouwd high-end merk te worden, bekend om onze deskundigheid, eerlijkheid en effectieve, natuurlijke resultaten. Een behandeling is pas geslaagd wanneer JIJ tevreden en vol zelfvertrouwen de kliniek verlaat.

Onze behandelaren

drs. Jelle Claassen

Als arts en als mens vind ik het belangrijk om de wens boven tafel te krijgen en met een realistische blik naar de mogelijkheden te kijken. Om teleurstelling te voorkomen wordt tijdens mijn spreekuur ook een “nee” verkocht. Dit om ervoor te zorgen dat de verwachtingen overeenkomen met de resultaten.

drs. Tobias van Genderen

Als persoon en arts ben ik invoelend, open, kritisch en toegankelijk. Je kunt van mij een eenduidig, persoonsgericht en vooral ook eerlijk advies verwachten. Ik zorg voor het maken van een persoonlijk behandelplan waarin jouw wens centraal staat.

Wendie Smeets

Natuurlijke schoonheid begint met een gezonde en stralende huid. Mijn jarenlange ervaring heeft me geleerd om echt de tijd te nemen en altijd eerlijk advies te geven. Zoals een van onze klanten onlangs zei: “Ik ben ouder geworden in leeftijd, maar niet in uiterlijk.”

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Afspraak maken