Locatie Deurne

Elke dinsdagmiddag en -avond kun je bij ons in Deurne terecht voor een consult, behandeling of herhaalbehandeling. In de omgeving van Drs. Jelle Claassen jou graag bij het verbeteren van jouw natuurlijke schoonheid en het bereiken van jouw specifieke wensen en behoeften.

Weet jij al wat je wilt? Boek via de onderstaande knop eenvoudig en snel jouw behandeling. Ben je er nog niet helemaal uit? Je hebt ook de keuze tot een vrijblijvend consult. Wij adviseren je graag in de te ondernemen stappen voor het bereiken van het gewenste resultaat!

Wat bieden wij aan

Botox Deurne

Bekijk de verschillende Botox behandelingen die we aanbieden in Deurne.

Bekijk alle behandelingen

Fillers Deurne

Bekijk de verschillende Filler behandelingen die we aanbieden in Deurne.

Bekijk alle behandelingen

Waar kun je ons vinden?

Molenstraat 69
5751 LC, Deurne

Gratis Parkeren

Privéwachtkamer beschikbaar indien gewenst

Openingstijden

Maandag

15:00 tot 21:30

drs. Jelle Claassen

Ik ben inmiddels alweer vele jaren met veel plezier werkzaam als cosmetisch arts. Bewezen resultaten, ervaring en vele scholing zorgden ervoor dat de specialistische titel KNMG toegevoegd mocht worden aan de titel cosmetisch arts. Zo weet ik dat de kwaliteit en veiligheid voorop staan. Als arts en als mens vindt ik het belangrijk om de wens boven tafel te krijgen en met een realistische blik naar de mogelijkheden te kijken. Om teleurstelling te voorkomen wordt tijdens het spreekuur ook een “nee” verkocht. Dit om ervoor te zorgen dat de verwachtingen overeenkomen met de resultaten.

Mijn expertise ligt zonder twijfel bij de productkennis. Zo zijn er talloze fillers op de markt met allerlei verschillende eigenschappen. De kunst is om de juist filler te matchen met de klant en daarbij behorende wens. Dit is een uitgebreide afweging die voor elk consult word gemaakt. Zo kun je ervan uitgaan dat het optimale resultaat bereikt wordt.

Momenteel houd ik mij veel bezig met onderzoek naar efficiënte bij injectables behandelingen. Om preciezer te zijn: hoe wordt jouw wens vervuld met zo min mogelijk product. Dit zorgt voor kostenbesparing en minder invasieve behandelingen (minder injecties is meer comfort). De cosmetische geneeskunde is een relatief nieuw vak waar voortdurend nieuwe producten en behandeltechnieken verschijnen. Hier ligt in mijn ogen ook de kracht van een goed resultaat.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Afspraak maken