Botox Deurne

In onze kliniek in Deurne bieden we onder andere botox behandelingen aan. We zijn gespecialiseerd in het gebruiken van injectables om rimpels te verminderen en een jonge uitziende huid te behouden.

We weten dat je gezicht een belangrijk deel van wie je bent. Daarom staan we voor je klaar om je te helpen er op je best uit te blijven zien met behulp van botox. In onze kliniek in Deurne bieden we botox behandelingen aan die helpen bij het verminderen van ouderdomstekenen of bijvoorbeeld het krijgen van vollere lippen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen met jou te werken aan het bereiken van jouw schoonheidsdoelen.

In onze kliniek in Deurne bieden we een gratis consult aan, zodat je goed geïnformeerd bent en deskundig advies krijgt. Tijdens dit consult bespreken we jouw wensen en kijken we samen naar de beste opties voor jouw situatie. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Botox behandeling in Deurne

Bij je eerste bezoek aan onze botoxpraktijk in Deurne ontmoet je onze deskundige cosmetisch arts. Tijdens deze kennismaking bekijkt de arts jouw situatie en stelt een behandelplan op dat aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Bij elke cosmetische behandeling met botox die we aanbieden, zorgen we ervoor dat jij je op je gemak voelt. We leggen de behandeling duidelijk uit, zodat je vooraf goed geïnformeerd en ontspannen bent.

Cosmetische behandelingen, zoals botox, kunnen helpen om fronsrimpels en andere dynamische rimpels, zoals die op het voorhoofd, te verminderen. De resultaten van een botox behandeling blijven meestal vier tot zes maanden zichtbaar, afhankelijk van de persoon. Het lichaam breekt botox vanzelf af, wat betekent dat de effecten vanzelf zullen vervagen. Na deze periode kun je ervoor kiezen om de botox behandeling opnieuw te doen.

Na de behandeling kun je ook op goede zorg van ons rekenen. We bieden nazorgadvies en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met de resultaten en om eventuele vragen te beantwoorden die je hebt.

Lees verder: Hoe het werkt | Na de behandeling | Resultaat duratie | De nazorg | Doen en niet doen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Uitermate tevreden

Arts kijkt mee met je geeft je professioneel advies. Arts kijkt goed naar je gezichtscontouren en adviseert adequaat. Arts stelt je gerust. Mooi en natuurlijk resultaat.

10
Behandeling: Fillers
Datum: 12 december, 2022

Fijne ervaring

Tobias luistert goed naar je wensen en is eerlijk in zijn advies. Een kundige arts die vertrouwen uitstraalt en de tijd neemt. Super blij met het resultaat!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 5 augustus, 2022

Nog mooier dan verwacht!

Super fijn/duidelijk geholpen door Tobias. Resultaat is boven verwachting mooi. Tobias wordt zonder twijfel mijn vaste arts!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 28 april, 2022

Super ervaring

Tobias geeft deskundig èn eerlijk advies. Prettig in omgang. Hij begrijpt precies wat je bedoeld. De resultaten zijn top!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 15 juli, 2022

Super ervaring met Tobias

Ik heb na lang wikken en wegen de stap gezet een traangootbehandeling aan te gaan. Super blij dat ik het heb gedaan! Tobias is een erg fijne, eerlijke en kundige behandelaar. Omdat dit de eerste keer was voor mij, vond ik het erg spannend. Hij stelde me goed op mijn gemak. Ik heb geen blauwe plekken en het resultaat is super mooi en natuurlijk. Ik zou zeker aanraden om naar Tobias te gaan voor je behandeling!

9.9
Behandeling: Fillers
Datum: 1 juli, 2022

Erg tevreden!

Fijn consult gesprek en de behandeling is goed verlopen. Kundige arts die weet wat hij doet.

9.3
Behandeling: Fillers
Datum: 12 mei, 2022

Bekijk alle reviews

Botox Deurne

Gebruik van botuline toxine

Botuline toxine, bekend als botox, wordt door onze cosmetische artsen in de kliniek in Deurne gebruikt om tekenen van veroudering zoals rimpels en fijne lijntjes te verminderen.

Met het injecteren van botuline toxine, blokkeert het de zenuwsignalen naar de spieren, waardoor de spier ontspant. Dit effect is vooral merkbaar in het gezicht, waar het de verschijning van lijntjes en rimpels, zoals de fronsrimpel, kan verminderen.

Naast het verminderen van rimpels kan botox ook voor andere ongemakken worden ingezet. Zo kan het bijvoorbeeld worden gebruikt om tandenknarsen te verminderen. Doordat de botox ervoor zorgt dat de kaakspieren ontspannen kan het de schade aan de tanden door het knarsen verminderd worden.

Daarnaast kan botox ook helpen bij overmatig zweten. Het blokkeert de zenuwsignalen naar de zweetklieren, waardoor de hoeveelheid zweet afneemt. Doordat botox na verloop van tijd wordt opgelost door het lichaam is het belangrijk om de behandeling te blijven herhalen wanneer de effecten verminderen. Hoe lang botox blijft zitten kan per persoon verschillen en varieert tussen de drie en de zes maanden.

Botox Deurne

Waarom een botox behandeling populair is

Botox behandelingen worden de laatste tijd steeds populairder, ook bij ons. Dit komt door de effectiviteit in het verminderen van ouderdomstekenen en het bevorderen van een jonger uiterlijk. Veel mensen kiezen ervoor om Botox te gebruiken om een gladdere huid en minder rimpels rond het gezicht te krijgen.

Door botox direct in de spieren te injecteren, wordt het samentrekken van de spieren die lijntjes en rimpels veroorzaken beperkt. Dit is vooral effectief bij het verminderen van kraaienpootjes rond de ogen, waardoor je een jongere uitstraling krijgt zonder dat chirurgische ingrepen nodig zijn.

Daarnaast kan botox ook helpen bij het verminderen van de zichtbaarheid van wallen onder de ogen, waardoor je weer een fris uiterlijk krijgt.

Naast de cosmetische voordelen kan botox ook helpen bij mensen die last hebben van overmatige samentrekkingen van bepaalde spieren, zoals fronsrimpels, door deze ongewenste bewegingen te verminderen.

Botox kan ook worden gebruikt om de wenkbrauwen te liften, waardoor de ogen een meer open en jeugdige uitstraling krijgen. Het voordeel van botox is dat het snel werkt waardoor het resultaat gelijk zichtbaar is. Hierdoor is er weinig tot geen hersteltijd nodig.

Voordat je kiest voor een botoxbehandeling, is het goed om te weten hoe de behandeling in zijn werk gaat en wat de mogelijke bijwerkingen zijn. We zullen je daarom goed en eerlijk advies geven tijdens onze gratis intake.

Overige cosmetische behandelingen in Deurne

Naast de culturele attracties, zoals museum De Wieger, biedt Deurne ook moderne faciliteiten voor cosmetische behandelingen, waaronder onze bekende botox kliniek.

Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van de vorm van je gezicht, met speciale focus op de jukbeenderen, wangen en kaaklijn. We weten dat elk gezicht uniek is en bieden behandelingen aan met een natuurlijk resultaat.

Naast botox kun je bij ons ook terecht voor een filler behandeling. Wij bieden verschillende filler behandeling waaronder de filler behandelingen met hyaluronzuur. Deze fillers kunnen helpen om volume toe te voegen aan de wangen en jukbeenderen, de kaaklijn te versterken en fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Botox Deurne

Is een botox behandeling veilig?

Hoewel we altijd nauwkeurig te werk gaan, kan het voorkomen dat de huid rondom de injectie een beetje rood en gezwollen wordt. Dit is een normale reactie en verdwijnt meestal binnen een paar uur. Af en toe kun je ook last krijgen van lichte hoofdpijn of een strak gevoel op de behandelde plek, maar dit verdwijnt gelukkig vanzelf weer.

Een mogelijk risico bij botox is dat het soms per ongeluk in de spieren naast het behandelde gebied kan komen. Wanneer je kiest voor onze ervaren artsen, verklein je deze kans. Mocht er toch iets mis gaan, geen zorgen, we kunnen dit gelijk voor je oplossen.

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken