Verstrakkende anti ageing behandeling

Naarmate we ouder worden, krijgt onze huid te maken met verschillende problemen, zoals rimpels, verlies van stevigheid, acne littekens, een grovere huidstructuur, en pigmentvlekken. Deze veranderingen zijn een natuurlijk deel van het ouder worden, maar we hoeven ons er niet bij neer te leggen. Dankzij moderne huidverzorgingstechnieken en behandelingen kunnen we deze tekenen van veroudering effectief tegengaan en de gezondheid en uitstraling van onze huid aanzienlijk verbeteren.

De Verstrakkende Anti-Ageing behandeling zorgt voor een stevige en jeugdige huid. De behandeling bestaat uit de effectieve combinatie van peeling en microneedling. Door eerst een TCA-peeling uit te voeren verminderen we de barrière van dode huidcellen. De microneedling kan hierdoor vervolgens dieper en effectiever werken.

Ervaar het effect van deze bewezen combinatie en laat jouw natuurlijke schoonheid stralen! Klik hieronder om directe een afspraak te boeken of laat ons weten hoe we je het beste kunnen helpen.

Prijs

vanaf € 235,-

Afspraakduur

60 minuten

Hersteltijd

GEEN

Resultaat

6 Weken

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Verstrakkende Anti-Ageing behandeling

Onze Verstrakkende Anti-Ageing behandeling is speciaal ontwikkeld om de huid te verstevigen en te verjongen. Door het combineren van een TCA-peeling met Microneedling, bieden we een behandeling die niet alleen rimpels en fijne lijntjes vermindert, maar ook de huidstructuur verbetert, acne littekens vermindert, en pigmentvlekken lichter maakt. Deze behandeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, essentiële eiwitten die je huid steviger en elastischer maken.

Lees verder: Hoe het werkt | Na de behandeling | Resultaat duratie | De nazorg | Doen en niet doen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Prima

Zorgvuldig, duidelijk, prima advies en uitleg, vooral als je voor het eerst komt toch spannend, je voelt je op je gemak!

9.8
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 24 januari, 2023

Uitstekend

Een hele fijne ontspannen sfeer, vriendelijk, uitstekende service goed uitgelegd en begeleid. Er word goed geluisterd en gekeken naar je wensen.

9.9
Naam: Audrey
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 5 januari, 2023

Perfect

Goed, snel geholpen. Aardige mensen. Goede service. Perfect! Zou het zeker aanraden aan vrienden en familie.

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 22 oktober, 2022

Zeer tevreden

Tobias is vriendelijk, rustig en straalt zelfvertrouwen uit. Hij zorgt ervoor dat ik me op mijn gemak voel. Tobias geeft deskundig advies en is eerlijk. De resultaten zijn mooi en lang zichtbaar. Ik kom graag terug.

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 14 oktober, 2022

Er wordt goed naar je geluisterd

Altijd fijn om hier te zijn. Er wordt goed naar je geluisterd en stap voor stap verteld wat er gedaan wordt.

9.9
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 3 juli, 2022

Uitstekend

Goede service klantvriendelijk,ontspannen sfeer!uitstekende Gespecialiseerde behandelaars wat erg belangrijk is in deze branche! Kortom: klasse kliniek en medewerkers!

10
Naam: H
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 3 september, 2022

Tobias is deskundig, professioneel & vriendelijk

Tobias weet waar hij over praat, stelt gerust en is heel vriendelijk en netjes. Even gezellig kletsen tussendoor. Ik zou door niemand anders geholpen willen worden. Topper!

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 11 augustus, 2022

Goed gevoel

Ik werd op de afgesproken tijd behandeld op de mooie, nieuwe lokatie.Het was een vriendelijk en relaxt bezoek aan de kiniek.Rustig alles doorgenomen en (nagenoeg pijnloos en goed begeleid) de prikjes gehad.Nu, de volgende dag voor het eerst geen blauwe plekjes,ik ben zeer tevreden!!

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 13 mei, 2022

Uitstekend

Fijne ontvangst bij de receptie. Geen wachttijd en een professioneel en vriendelijke behandeling. Ik kom zeker terug.

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 26 maart, 2022

Bekijk alle reviews

Verstrakkende anti ageing behandeling

Hoe gaat het in zijn werk?

De behandeling begint met een TCA-peeling, die de bovenste laag van de huid verwijdert en de vernieuwing van huidcellen stimuleert. Vervolgens wordt met Microneedling gewerkt, waarbij minuscule gaatjes in de huid gemaakt worden. Dit activeert het natuurlijke herstelproces van de huid en verhoogt de productie van collageen en elastine. Deze gecombineerde aanpak leidt tot een aanzienlijke verbetering van de huidkwaliteit.

Verstrakkende anti ageing behandeling

Direct na jouw behandeling

Het is normaal dat de huid na de behandeling wat rood en gevoelig kan zijn. We geven je specifieke instructies mee voor de nazorg om het herstel te bevorderen en ervoor te zorgen dat je het maximale resultaat uit de behandeling haalt. Het volgen van deze nazorgadviezen is essentieel. Bij vragen of als je onverwachte reacties opmerkt, is het belangrijk om direct contact met ons op te nemen.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Na de Verstrakkende Anti-Ageing behandeling worden de eerste verbeteringen zichtbaar na een paar weken, naarmate de huid zich vernieuwt en herstelt. De volledige effecten van de behandeling, inclusief stevigere en gladdere huid, duren doorgaans tot 6 maanden. Om de huid in topconditie te houden, adviseren we regelmatige onderhoudsbehandelingen.

Verstrakkende anti ageing behandeling

De nazorg

Na de behandeling is het essentieel om je huid de tijd te geven om te herstellen. Vermijd blootstelling aan direct zonlicht en gebruik altijd een hoge SPF-zonbescherming om de vernieuwde huid te beschermen. Het is ook belangrijk om intensieve huidverzorgingsproducten of exfoliërende behandelingen te vermijden totdat je huid volledig hersteld is. Zorg voor voldoende hydratatie door hydraterende producten te gebruiken die geschikt zijn voor jouw huidtype.

Doen en niet doen na de behandeling

Hydrateren

Houd je huid goed gehydrateerd na een peel. Gebruik een zachte, voedende moisturizer die geschikt is voor jouw huidtype.

Zonnebescherming

De huid is gevoeliger voor UV-stralen na een peel, dus gebruik een breedspectrum zonnebrandcrème met minimaal SPF30.

Zachte reiniging

Was je gezicht met koel tot lauw water en gebruik een zachte, zeepvrije reiniger om irritatie te voorkomen.

Raak de huid niet aan

Vermijd het aanraken, krabben of schilferen van de huid. Dit kan infecties of littekens kan veroorzaken.

Gebruik geen irriterende stoffen

Vermijd het gebruik van producten met harde ingrediënten zoals retinolen, exfoliërende middelen en alcoholhoudende toners tot de huid volledig is hersteld​.

Vermijd zware lichamelijk inspanning

Dit kan de eerste dagen de gevoeligheid en roodheid van de huid verergeren.

Ervaringen

Zeer tevreden met het resultaat!

Ik kreeg vaak de opmerking of ik moe was terwijl ik goed geslapen had en me fit voelde. Ik baalde hier enorm van en had zo’n beetje alles al geprobeerd qua crèmes en massages. Helaas zonder succes. Een vriendin raadde me Kliniek voor Jou aan. Na grondige research heb ik de afspraak gemaakt. Ik was erg zenuwachtig voor de behandeling en eventuele pijn. Dit bleek achteraf voor niets te zijn geweest. De behandeling zelf deed helemaal geen pijn en ben echt blij met het resultaat!

– Emma

Behandeling: Emma kreeg een traangoot behandeling gericht op het verminderen van de vermoeide uitstraling. Er is met 1 mL Teosyal Redensity II gewerkt. Een speciaal ontworpen traangoot filler. Middels canule is de filler aangebracht. Een veilige methode waardoor het risico op een blauwe plek geminimaliseerd wordt. Meer weten?

Bekijk traangoot fillers
Het resultaat spreekt voor zich!

Ik was altijd erg onzeker over mijn kin. Met name op foto’s vond ik mijzelf niet mooi uitkomen. Ik heb best wat afspraken bij klinieken gemaakt maar de stap nooit durven nemen. Uiteindelijk kwam ik bij Kliniek voor Jou. Hier voelde het voor mij deskundig en er werd echt de tijd voor me genomen. Het resultaat spreekt voor zich. Ik heb echt vele complimenten mogen ontvangen.

– Romy

Behandeling: Romy’s behandeling was gericht op het perfectioneren van de verhoudingen van de kin in het gelaat. Er is gewerkt met Juvederm Volux. Deze filler is speciaal ontworpen om botstructuren, zoals de kin, te kunnen nabootsen. Meer weten?

Bekijk kin fillers

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken