Anti-Ageing

Rimpels, fijne lijntjes en een verminderde huidelasticiteit zijn nu eenmaal tekenen waar we vroeg of laat allemaal mee te maken krijgen. Niet ieder fijn lijntje of rimpeltje is daarbij ook gewenst. Dit zorgt voor een zoektocht naar effectieve methoden om deze tekenen aan te pakken.

Met Anti-Ageing bieden we een oplossing en een einde aan de zoektocht. De behandeling maakt gebruik van geavanceerde ingrediënten bestaande uit antioxidanten, peptiden en hydraterende stoffen. Deze ingrediënten werken samen aan een stevige en gehydrateerde huid waardoor deze duidelijk een frissere en jongere uitstraling krijgt.

Verzeker jezelf van een gezonde en duidelijk stevigere huid. Boek hieronder vrijblijvend een afspraak of neem contact op voor meer informatie. We helpen je graag verder bij het bepalen van de juiste behandeling.

Prijs

vanaf € 235,-

Afspraakduur

60 minuten

Hersteltijd

GEEN

Resultaat

6 weken

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Anti-Ageing Behandeling

Onze Anti-Ageing behandeling is ontworpen om de huid te verjongen en de tekenen van het ouder worden tegen te gaan. Deze behandeling maakt gebruik van geavanceerde ingrediënten zoals antioxidanten, peptiden en hydraterende stoffen die samenwerken om de huid te verstevigen, de hydratatie te verbeteren en de huidtextuur te verfijnen. Door de behandeling krijgt je huid niet alleen een meer jeugdige uitstraling, maar het kan ook bijdragen aan een verbeterd zelfvertrouwen door de gezondere en frissere look van je huid.

Lees verder: Hoe het werkt | Na de behandeling | Resultaat duratie | De nazorg | Doen en niet doen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Prima

Zorgvuldig, duidelijk, prima advies en uitleg, vooral als je voor het eerst komt toch spannend, je voelt je op je gemak!

9.8
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 24 januari, 2023

Uitstekend

Een hele fijne ontspannen sfeer, vriendelijk, uitstekende service goed uitgelegd en begeleid. Er word goed geluisterd en gekeken naar je wensen.

9.9
Naam: Audrey
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 5 januari, 2023

Perfect

Goed, snel geholpen. Aardige mensen. Goede service. Perfect! Zou het zeker aanraden aan vrienden en familie.

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 22 oktober, 2022

Zeer tevreden

Tobias is vriendelijk, rustig en straalt zelfvertrouwen uit. Hij zorgt ervoor dat ik me op mijn gemak voel. Tobias geeft deskundig advies en is eerlijk. De resultaten zijn mooi en lang zichtbaar. Ik kom graag terug.

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 14 oktober, 2022

Er wordt goed naar je geluisterd

Altijd fijn om hier te zijn. Er wordt goed naar je geluisterd en stap voor stap verteld wat er gedaan wordt.

9.9
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 3 juli, 2022

Uitstekend

Goede service klantvriendelijk,ontspannen sfeer!uitstekende Gespecialiseerde behandelaars wat erg belangrijk is in deze branche! Kortom: klasse kliniek en medewerkers!

10
Naam: H
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 3 september, 2022

Tobias is deskundig, professioneel & vriendelijk

Tobias weet waar hij over praat, stelt gerust en is heel vriendelijk en netjes. Even gezellig kletsen tussendoor. Ik zou door niemand anders geholpen willen worden. Topper!

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 11 augustus, 2022

Goed gevoel

Ik werd op de afgesproken tijd behandeld op de mooie, nieuwe lokatie.Het was een vriendelijk en relaxt bezoek aan de kiniek.Rustig alles doorgenomen en (nagenoeg pijnloos en goed begeleid) de prikjes gehad.Nu, de volgende dag voor het eerst geen blauwe plekjes,ik ben zeer tevreden!!

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 13 mei, 2022

Uitstekend

Fijne ontvangst bij de receptie. Geen wachttijd en een professioneel en vriendelijke behandeling. Ik kom zeker terug.

10
Behandeling: Botulinetoxine
Datum: 26 maart, 2022

Bekijk alle reviews

Anti-Ageing

Hoe gaat het in zijn werk?

De behandeling start met een zorgvuldige reiniging van de huid om deze voor te bereiden op de actieve ingrediënten. Vervolgens wordt een speciaal geformuleerde crème of serum aangebracht dat rijk is aan actieve bestanddelen gericht op Anti-Ageing. Deze ingrediënten dringen diep door in de huid om daar hun werk te doen, wat resulteert in een vermindering van rimpels en fijne lijntjes en een verbetering van de huidelasticiteit en -textuur.

Anti-Ageing

Direct na jouw behandeling

Het is normaal dat de huid na de behandeling enigszins gevoelig en rood kan zijn. We geven je gedetailleerde nazorgadviezen om het herstel te bevorderen en ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk van de resultaten kunt genieten. Bescherming tegen de zon en een aangepaste huidverzorgingsroutine zijn essentieel om de behaalde resultaten te onderhouden.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

De resultaten van de Anti-Ageing behandeling beginnen binnen enkele weken zichtbaar te worden en ontwikkelen zich geleidelijk verder. Meestal blijven de effecten enkele maanden merkbaar. Voor aanhoudende verbeteringen en behoud van de jeugdige uitstraling van de huid is het aan te raden de behandeling periodiek te herhalen.

Anti-Ageing

De nazorg

Direct na de behandeling is het belangrijk om elke vorm van huidirritatie te minimaliseren. Dit betekent dat je hete douches, sauna’s, en intensieve lichaamsbeweging moet vermijden totdat de roodheid en gevoeligheid afgenomen zijn. Het gebruik van milde, niet-irriterende huidverzorgingsproducten en het vermijden van direct zonlicht zal helpen de huid te kalmeren en de effecten van de behandeling te verlengen.

Doen en niet doen na de behandeling

Zonnebescherming

Bescherm je huid iedere dag met een breed-spectrum zonnebrandcrème om de huid te beschermen tegen UV-stralen die tekenen van veroudering kunnen versnellen.

Zachte reiniging

Gebruik een zachte reiniger om de huid niet te strippen van natuurlijke oliën of de actieve ingrediënten in de crème te verstoren. Vermijd harde scrubs of reinigingsmiddelen die alcohol bevatten.

Consistent gebruik

Onderbrekingen in het aanbevolen gebruik kunnen de effectiviteit van het product verminderen.

Beperk exfoliatie

Te veel exfoliatie de huid irriteren en beschadigen. Volg de aanwijzingen op het product en vermijd het gebruik van meerdere exfoliërende behandelingen tegelijkertijd.

Ervaringen

Zeer tevreden met het resultaat!

Ik kreeg vaak de opmerking of ik moe was terwijl ik goed geslapen had en me fit voelde. Ik baalde hier enorm van en had zo’n beetje alles al geprobeerd qua crèmes en massages. Helaas zonder succes. Een vriendin raadde me Kliniek voor Jou aan. Na grondige research heb ik de afspraak gemaakt. Ik was erg zenuwachtig voor de behandeling en eventuele pijn. Dit bleek achteraf voor niets te zijn geweest. De behandeling zelf deed helemaal geen pijn en ben echt blij met het resultaat!

– Emma

Behandeling: Emma kreeg een traangoot behandeling gericht op het verminderen van de vermoeide uitstraling. Er is met 1 mL Teosyal Redensity II gewerkt. Een speciaal ontworpen traangoot filler. Middels canule is de filler aangebracht. Een veilige methode waardoor het risico op een blauwe plek geminimaliseerd wordt. Meer weten?

Bekijk traangoot fillers
Het resultaat spreekt voor zich!

Ik was altijd erg onzeker over mijn kin. Met name op foto’s vond ik mijzelf niet mooi uitkomen. Ik heb best wat afspraken bij klinieken gemaakt maar de stap nooit durven nemen. Uiteindelijk kwam ik bij Kliniek voor Jou. Hier voelde het voor mij deskundig en er werd echt de tijd voor me genomen. Het resultaat spreekt voor zich. Ik heb echt vele complimenten mogen ontvangen.

– Romy

Behandeling: Romy’s behandeling was gericht op het perfectioneren van de verhoudingen van de kin in het gelaat. Er is gewerkt met Juvederm Volux. Deze filler is speciaal ontworpen om botstructuren, zoals de kin, te kunnen nabootsen. Meer weten?

Bekijk kin fillers

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken