Ingevallen slapen

De oorzaak van ingevallen slapen is volumeverlies rond de slaap, ze laten je er ouder uitzien. Kenmerken van ingevallen slapen zijn naar beneden wijzende wenkbrauwen en het zichtbaar worden van de randen van de oogkassen. Met een filler behandeling kunnen we het volumeverlies herstellen en je vermoeide uitstraling vervangen door een energieke en jeugdige uitstraling! Het behandelen van ingevallen slapen met fillers is een niet-chirurgische ingreep waarmee gemakkelijk en relatief snel het gewenste resultaat kan worden bereikt. Bespreek met een van de artsen van onze kliniek of een ingevallen slapen behandeling met fillers de juiste keuze is voor jou!

Wil jij jouw ingevallen slapen opvullen en ben je benieuwd naar de mogelijke behandelingen? We geven je graag eerlijk advies in een gratis consult.

Prijs

vanaf € 275,-

Afspraakduur

20 minuten

Hersteltijd

< 48 uur

Resultaat

12 – 18 maanden

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Wat is een ingevallen slapen behandeling met fillers?

Indien je last hebt van ingevallen slapen of holle slapen kan dit ertoe leiden dat je een vermoeide blik hebt en dat je gezicht weinig volume lijkt te hebben. Een filler behandeling helpt het natuurlijke volumeverlies herstellen waardoor je er weer gezonder en energieker uit komt te zien met een frissere uitstraling. Met een filler behandeling bedoelen we het opvullen van jouw ingevallen slapen. Dit gebeurt door middel van het injecteren van een hyaluronzuur filler. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die zorgt voor een een natuurlijk resultaat middels een risicoloze behandeling.

Meer weten over de voordelen van een filler behandeling?

Lees verder: Hoe het werkt | Na de behandeling | Resultaat duratie | De nazorg | Doen en niet doen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Uitermate tevreden

Arts kijkt mee met je geeft je professioneel advies. Arts kijkt goed naar je gezichtscontouren en adviseert adequaat. Arts stelt je gerust. Mooi en natuurlijk resultaat.

10
Behandeling: Fillers
Datum: 12 december, 2022

Fijne ervaring

Tobias luistert goed naar je wensen en is eerlijk in zijn advies. Een kundige arts die vertrouwen uitstraalt en de tijd neemt. Super blij met het resultaat!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 5 augustus, 2022

Nog mooier dan verwacht!

Super fijn/duidelijk geholpen door Tobias. Resultaat is boven verwachting mooi. Tobias wordt zonder twijfel mijn vaste arts!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 28 april, 2022

Super ervaring

Tobias geeft deskundig èn eerlijk advies. Prettig in omgang. Hij begrijpt precies wat je bedoeld. De resultaten zijn top!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 15 juli, 2022

Super ervaring met Tobias

Ik heb na lang wikken en wegen de stap gezet een traangootbehandeling aan te gaan. Super blij dat ik het heb gedaan! Tobias is een erg fijne, eerlijke en kundige behandelaar. Omdat dit de eerste keer was voor mij, vond ik het erg spannend. Hij stelde me goed op mijn gemak. Ik heb geen blauwe plekken en het resultaat is super mooi en natuurlijk. Ik zou zeker aanraden om naar Tobias te gaan voor je behandeling!

9.9
Behandeling: Fillers
Datum: 1 juli, 2022

Erg tevreden!

Fijn consult gesprek en de behandeling is goed verlopen. Kundige arts die weet wat hij doet.

9.3
Behandeling: Fillers
Datum: 12 mei, 2022

Bekijk alle reviews

Ingevallen slapen

Hoe gaat het in zijn werk?

Allereerst zal een vrijblijvend consult plaatsvinden met een van de cosmetische artsen. Tijdens dit consult bespreekt de arts met je wat je wensen zijn. De arts legt je uit hoe de ingevallen slapen behandeld worden en samen stellen jullie indien gewenst een persoonlijk behandelplan op.

Bij de daadwerkelijke fillerbehandeling zal de arts eerst op de huid rondom jouw ingevallen slapen het te behandelen gebied markeren. Eventueel kan op bepaalde plekken een verdoving worden aangebracht door middel van verdovende crème. Op de gemarkeerde plekken zullen vervolgens de fillers worden aangebracht door middel van een injectie. Een ingevallen slapen behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Meer weten over de behandeling van ingevallen slapen?

Ingevallen slapen

Direct na jouw behandeling

Het kan na de behandeling van jouw ingevallen slapen zo zijn dat het behandelde gebied rondom de slaap wat gevoeliger is dan je gewend bent. Alhoewel je direct verandering zal zien na de behandeling, zal het uiteindelijke resultaat na twee weken volledig zichtbaar zijn. Je opgevulde ingevallen slapen zullen je gezicht direct meer levendigheid geven. Twee tot vier weken na de behandeling kan indien nodig een controle afspraak worden ingepland indien je toch nog niet helemaal tevreden bent met het resultaat van de fillerbehandeling voor je ingevallen slapen.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Hoe lang het resultaat van de behandeling van je ingevallen slapen met fillers zichtbaar zal blijven is afhankelijk van de keuze voor het type filler. Bij een keuze voor een filler op basis van hyaluronzuur zal je 6 tot 9 maanden plezier hebben van de effecten van de filler. Na deze periode kun je met een volgende filler behandeling het verloren volume weer terug brengen. Wanneer de arts kiest voor een filler op basis van calcium, houdt het resultaat negen tot twaalf maanden aan. Zoals gezegd, het is onder andere afhankelijk van jouw huid en andere kenmerken van je gezicht welke filler het best op jou van toepassing zal zijn.

Ingevallen slapen

De nazorg

Tenzij de behandelend arts specifieke aanwijzingen voor je heeft meegegeven, kun je na jouw ingevallen slapen behandeling je gezicht in alle rust gewoon gebruiken. Je kan gewoon eten en drinken en lachen! Wel kan het zo zijn dat je wat roodheid van de huid, een lichte zwelling of blauwe plekken kunt gaan zien in het behandelde gebied. In dat geval is het altijd een goed idee om met een koud compres wat verkoeling aan te brengen op desbetreffende plekken rond de slapen om de zwelling tegen te gaan. Deze bijwerkingen van de behandeling van jouw ingevallen slapen zijn volledig normaal en zullen binnen enkele dagen verdwenen zijn.

Indien nodig kun je blauwe plekken maskeren met behulp van make-up. Let er wel op dat de gaatjes van het opvullen van de ingevallen slapen met fillers dicht zijn. Het is aan te raden niet intensief te sporten tot 48 uur na je behandeling en enkele weken te wachten met het gebruiken van een sauna of zonnebank.

Doen en niet doen na de behandeling

Koel en verzorg de behandelde plekken

Gebruik verzorgende crème of een koude kompres om een zwelling of blauwe plek te behandelen.

tot 14 dagen na behandeling geen zonnebank

We raden af om gebruik te maken van de zonnebank tot twee weken na de filler behandeling.

tot 4 uur na behandeling geen make-up

Het maskeren van lichte zwellingen en blauwe plekken is oké, maar wacht hiermee wel tot 4 uur na de filler behandeling.

tot 14 dagen na behandeling geen sauna

We raden af om gebruik te maken van de sauna tot 2 weken na de filler behandeling.

Ervaringen

Zeer tevreden met het resultaat!

Ik kreeg vaak de opmerking of ik moe was terwijl ik goed geslapen had en me fit voelde. Ik baalde hier enorm van en had zo’n beetje alles al geprobeerd qua crèmes en massages. Helaas zonder succes. Een vriendin raadde me Kliniek voor Jou aan. Na grondige research heb ik de afspraak gemaakt. Ik was erg zenuwachtig voor de behandeling en eventuele pijn. Dit bleek achteraf voor niets te zijn geweest. De behandeling zelf deed helemaal geen pijn en ben echt blij met het resultaat!

– Emma

Behandeling: Emma kreeg een traangoot behandeling gericht op het verminderen van de vermoeide uitstraling. Er is met 1 mL Teosyal Redensity II gewerkt. Een speciaal ontworpen traangoot filler. Middels canule is de filler aangebracht. Een veilige methode waardoor het risico op een blauwe plek geminimaliseerd wordt. Meer weten?

Bekijk traangoot fillers
Het resultaat spreekt voor zich!

Ik was altijd erg onzeker over mijn kin. Met name op foto’s vond ik mijzelf niet mooi uitkomen. Ik heb best wat afspraken bij klinieken gemaakt maar de stap nooit durven nemen. Uiteindelijk kwam ik bij Kliniek voor Jou. Hier voelde het voor mij deskundig en er werd echt de tijd voor me genomen. Het resultaat spreekt voor zich. Ik heb echt vele complimenten mogen ontvangen.

– Romy

Behandeling: Romy’s behandeling was gericht op het perfectioneren van de verhoudingen van de kin in het gelaat. Er is gewerkt met Juvederm Volux. Deze filler is speciaal ontworpen om botstructuren, zoals de kin, te kunnen nabootsen. Meer weten?

Bekijk kin fillers

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken