Traangoot filler

Heb je last van wallen, donkere kringen of een vermoeide uitstraling? Is de huid bij je binnenste ooghoek veroudert? Of heb je last van volumeverlies bij je binnenste ooghoek richting je wang? Dan kan een traangoot filler behandeling jou helpen! Met traangootfillers zorgen we ervoor dat je vermoeide blik verdwijnt. Zo heb jij straks weer een opgewekte, frisse blik. Er vermoeid uitzien wordt vaak als erg onprettig ervaren. Door veroudering van de huid of volumeverlies kun je een vermoeide blik hebben terwijl je helemaal niet moe bent. Een vermoeide uitstraling en wallen onder de ogen is niet fijn. Het kan je er ook ouder uit laten zien. Vaak zijn wallen en donkere kringen een teken van veroudering van de huid. Uitrusten is helaas niet genoeg om je vermoeide blik te laten verdwijnen.

Heb jij last van donkere kringen of wallen onder je ogen? Maak dan een afspraak bij Kliniek voor Jou. Met een traangoot filler behandeling zorgen we ervoor dat jouw wallen verdwijnen. Lees hier alles over een traangoot behandeling.

Prijs

vanaf € 395,-

Afspraakduur

20 minuten

Hersteltijd

< 48 uur

Resultaat

12 maanden

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Wat is een traangootfiller-behandeling?

Doordat de huid rondom onze ogen zachter is dan huid in de rest van je gezicht, veroudert de huid rondom je ogen sneller. Door die veroudering kun je last krijgen van onzuiverheden, wallen of donkere kringen rondom je ogen. Huidverbeteringsproducten kunnen een hoop doen om je huid mooi te houden, maar als dit niet voldoende is of niet het gewenste resultaat heeft, kun je kiezen voor een traangoot filler behandeling om je wallen te verminderen.

De voordelen van een traangoot fillers:

 • Vermindert wallen en donkere kringen
 • Vrijwel pijnloos
 • Direct resultaat
 • Zorgt voor een natuurlijk resultaat

Benieuwd of een traangoot filler iets voor jou is? Boek een gratis eerste consult.

Ten eerste is het belangrijk om te kijken wat de oorzaak van je wallen kunnen zijn. Het kan zijn dat je last hebt van volumeverlies bij de traangoot of onder je ogen. Volumeverlies zorgt ervoor dat er meer schaduwen te zien zijn onder je ogen.

Ook kan het zo zijn dat het onderste ooglid wat is gaan hangen of er een huidoverschot is. Dit kunnen we met een traangoot filler helaas niet oplossen. Je kunt dan kiezen voor een ooglidcorrectie.

Bij Kliniek voor Jou geven we je deskundig advies over een traangoot filler behandeling. We kijken samen naar jouw ontevredenheden, de oorzaak hiervan en de beste oplossing.

Lees verder: Hoe het werkt | Na de behandeling | Resultaat duratie | De nazorg | Doen en niet doen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Uitermate tevreden

Arts kijkt mee met je geeft je professioneel advies. Arts kijkt goed naar je gezichtscontouren en adviseert adequaat. Arts stelt je gerust. Mooi en natuurlijk resultaat.

10
Behandeling: Fillers
Datum: 12 december, 2022

Fijne ervaring

Tobias luistert goed naar je wensen en is eerlijk in zijn advies. Een kundige arts die vertrouwen uitstraalt en de tijd neemt. Super blij met het resultaat!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 5 augustus, 2022

Nog mooier dan verwacht!

Super fijn/duidelijk geholpen door Tobias. Resultaat is boven verwachting mooi. Tobias wordt zonder twijfel mijn vaste arts!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 28 april, 2022

Super ervaring

Tobias geeft deskundig èn eerlijk advies. Prettig in omgang. Hij begrijpt precies wat je bedoeld. De resultaten zijn top!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 15 juli, 2022

Super ervaring met Tobias

Ik heb na lang wikken en wegen de stap gezet een traangootbehandeling aan te gaan. Super blij dat ik het heb gedaan! Tobias is een erg fijne, eerlijke en kundige behandelaar. Omdat dit de eerste keer was voor mij, vond ik het erg spannend. Hij stelde me goed op mijn gemak. Ik heb geen blauwe plekken en het resultaat is super mooi en natuurlijk. Ik zou zeker aanraden om naar Tobias te gaan voor je behandeling!

9.9
Behandeling: Fillers
Datum: 1 juli, 2022

Erg tevreden!

Fijn consult gesprek en de behandeling is goed verlopen. Kundige arts die weet wat hij doet.

9.3
Behandeling: Fillers
Datum: 12 mei, 2022

Bekijk alle reviews

Traangoot filler

Hoe gaat het in zijn werk?

Eerst wordt het gebied rondom de ogen verdoofd met een verdovende crème en gedesinfecteerd. Hierna worden er kleine prikgaatjes gemaakt voor de canule, dit gebeurt in het gebied rond de wang. Door het gebruik van een canule wordt de kans op blauwe plekken en zwelling kleiner. Omdat de huid dunner is onder de ogen en je niet met een naald dicht bij de ogen wil komen, kiezen we voor een canule. Tenslotte wordt met de canule het hyaluronzuur filler ingebracht in het gebied onder de ogen. Het voordeel van een hyaluronzuur filler is dat het resultaat direct zichtbaar is.

De hoeveelheid filler die zal worden aangebracht is per persoon verschillend afhankelijk van het gewenste resultaat en het volumeverlies. Te veel fillers inbrengen is niet goed omdat hyaluronzuur vocht aan trekt en het behandelde gebied gedurende twee weken nog iets meer volume kan krijgen. Om deze reden worden traangoot fillers soms in twee behandelingen aangebracht. Mocht er toch te veel volume zijn ontstaan, is het altijd mogelijk om fillers weer te laten oplossen.

Doordat de huid rondom onze ogen zachter is dan huid in de rest van je gezicht, veroudert de huid rondom je ogen sneller. Door die veroudering kun je last krijgen van onzuiverheden, wallen of donkere kringen rondom je ogen. Huidverbeteringsproducten kunnen een hoop doen om je huid mooi te houden, maar als dit niet voldoende is of niet het gewenste resultaat heeft, kun je kiezen voor een traangootfiller-behandeling om je wallen te verminderen.

Traangoot filler

Direct na jouw behandeling

Na de fillerbehandeling kun je in het gebied rondom je oog last hebben van lichte zwelling of roodheid, goed koelen is daarom erg belangrijk. Dit vermindert de zwellingen en zorgt dat er geen vocht onder de ogen komt. Ook is het belangrijk niet te veel druk uit te oefenen op het behandelde gebied. Hier wat tips voor een optimaal resultaat van een traangootfiller-behandeling.

Het is belangrijk direct na de behandeling:

 • Goed te koelen
 • Anti-blauw plekken crème te smeren
 • Geen make-up dragen tot de prikgaatjes dicht zijn
 • 24 uur na de behandeling niet te roken
 • 48 uur na de behandeling niet sporten
 • Niet in de zon zitten of onder de zonnebank gaan
 • Geen alcohol drinken

Ook is het belangrijk een controleafspraak te maken met je cosmetisch arts.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Voor een traangootfiller-behandeling wordt er gebruik gemaakt van een zachte gelvorm van hyaluronzuur zodat het product zich goed kan verdelen en je geen ophopingen krijgt. Mocht dit toch gebeuren kunnen de fillers altijd weer verwijderd worden. Bij een traangoot filler blijft het resultaat ongeveer 6 tot 18 maanden zitten.

Traangoot filler

De nazorg

Het is belangrijk dat na de behandeling de nazorgregels opgevolgd worden en op de controle behandeling te komen. Deze vindt plaats na ongeveer twee tot drie weken. Met een traangootfiller-behandeling vullen we het volumeverlies in je traangoten op zodat deze minder zichtbaar zijn. Je zult na de behandeling direct een verschil zien. Het optimale resultaat is zichtbaar na twee weken. Door een traangootbehandeling heb je weer een uitgeruste blik waardoor je er een stuk jonger uitziet.

Na de behandeling kunnen er kleine blauwe plekjes ontstaan, deze zullen na een paar dagen weer verdwijnen. Goed koelen kan helpen om blauwe plekken sneller te laten verdwijnen. Let op dat je geen make-up draagt na de behandeling. Ook sporten en naar de zonnebank gaan word afgeraden.

Doen en niet doen na de behandeling

Koel en verzorg de behandelde plekken

Gebruik verzorgende crème of een koude kompres om een zwelling of blauwe plek te behandelen.

tot 14 dagen na behandeling geen zonnebank

We raden af om gebruik te maken van de zonnebank tot twee weken na de filler behandeling.

tot 4 uur na behandeling geen make-up

Het maskeren van lichte zwellingen en blauwe plekken is oké, maar wacht hiermee wel tot 4 uur na de filler behandeling.

tot 14 dagen na behandeling geen sauna

We raden af om gebruik te maken van de sauna tot 2 weken na de filler behandeling.

Ervaringen

Zeer tevreden met het resultaat!

Ik kreeg vaak de opmerking of ik moe was terwijl ik goed geslapen had en me fit voelde. Ik baalde hier enorm van en had zo’n beetje alles al geprobeerd qua crèmes en massages. Helaas zonder succes. Een vriendin raadde me Kliniek voor Jou aan. Na grondige research heb ik de afspraak gemaakt. Ik was erg zenuwachtig voor de behandeling en eventuele pijn. Dit bleek achteraf voor niets te zijn geweest. De behandeling zelf deed helemaal geen pijn en ben echt blij met het resultaat!

– Emma

Behandeling: Emma kreeg een traangoot behandeling gericht op het verminderen van de vermoeide uitstraling. Er is met 1 mL Teosyal Redensity II gewerkt. Een speciaal ontworpen traangoot filler. Middels canule is de filler aangebracht. Een veilige methode waardoor het risico op een blauwe plek geminimaliseerd wordt. Meer weten?

Bekijk traangoot fillers
Het resultaat spreekt voor zich!

Ik was altijd erg onzeker over mijn kin. Met name op foto’s vond ik mijzelf niet mooi uitkomen. Ik heb best wat afspraken bij klinieken gemaakt maar de stap nooit durven nemen. Uiteindelijk kwam ik bij Kliniek voor Jou. Hier voelde het voor mij deskundig en er werd echt de tijd voor me genomen. Het resultaat spreekt voor zich. Ik heb echt vele complimenten mogen ontvangen.

– Romy

Behandeling: Romy’s behandeling was gericht op het perfectioneren van de verhoudingen van de kin in het gelaat. Er is gewerkt met Juvederm Volux. Deze filler is speciaal ontworpen om botstructuren, zoals de kin, te kunnen nabootsen. Meer weten?

Bekijk kin fillers

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken