Neuslippenplooi

Naarmate we ouder worden kan het verdiepen van de neuslippenplooi ervoor zorgen dat ons gezicht er vermoeid uitziet. Met een neuslippenplooi behandeling kunnen we een diepe neuslippenplooi opvullen en zodoende het gezicht een uitgeruste uitstraling geven.

Wil je weten of de neuslippenplooi behandeling iets voor jou is? Laat je adviseren door onze cosmetische artsen in een gratis consult!

Prijs

vanaf € 275,-

Afspraakduur

20 minuten

Hersteltijd

< 48 uur

Resultaat

12 maanden

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Wat is een neuslippenplooi behandeling?

De neuslippenplooi is de lijn die van de neusvleugels tot de mondhoeken loopt. Bij een wat voller en jeugdiger gezicht is deze lijn nauwelijks zichtbaar, maar naarmate we ouder worden kan de neuslippenplooi door volumeverlies een diepe rimpel worden. Diepere rimpels zorgen ervoor dat we er vermoeider uitzien dan we daadwerkelijk zijn en dat geldt ook voor de neuslippenplooi.

Om deze schijnvermoeidheid te verhelpen en het gezicht weer een frisse uitstraling te geven, kiezen steeds meer mensen ervoor zich te laten behandelen met een neuslippenplooi behandeling. Met deze simpele ingreep worden fillers ingespoten in de neuslippenplooien, waardoor deze lijnen en plooien minder diep worden en we de natuurlijke uitgeruste uitstraling kunnen herstellen.

Ben je benieuwd wat een neuslippenplooi behandeling voor jou kan betekenen? We geven je graag eerlijk advies over onze behandelingen in een gratis consult.

Lees verder: Hoe het werkt | Na de behandeling | Resultaat duratie | De nazorg | Doen en niet doen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Uitermate tevreden

Arts kijkt mee met je geeft je professioneel advies. Arts kijkt goed naar je gezichtscontouren en adviseert adequaat. Arts stelt je gerust. Mooi en natuurlijk resultaat.

10
Behandeling: Fillers
Datum: 12 december, 2022

Fijne ervaring

Tobias luistert goed naar je wensen en is eerlijk in zijn advies. Een kundige arts die vertrouwen uitstraalt en de tijd neemt. Super blij met het resultaat!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 5 augustus, 2022

Nog mooier dan verwacht!

Super fijn/duidelijk geholpen door Tobias. Resultaat is boven verwachting mooi. Tobias wordt zonder twijfel mijn vaste arts!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 28 april, 2022

Super ervaring

Tobias geeft deskundig èn eerlijk advies. Prettig in omgang. Hij begrijpt precies wat je bedoeld. De resultaten zijn top!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 15 juli, 2022

Super ervaring met Tobias

Ik heb na lang wikken en wegen de stap gezet een traangootbehandeling aan te gaan. Super blij dat ik het heb gedaan! Tobias is een erg fijne, eerlijke en kundige behandelaar. Omdat dit de eerste keer was voor mij, vond ik het erg spannend. Hij stelde me goed op mijn gemak. Ik heb geen blauwe plekken en het resultaat is super mooi en natuurlijk. Ik zou zeker aanraden om naar Tobias te gaan voor je behandeling!

9.9
Behandeling: Fillers
Datum: 1 juli, 2022

Erg tevreden!

Fijn consult gesprek en de behandeling is goed verlopen. Kundige arts die weet wat hij doet.

9.3
Behandeling: Fillers
Datum: 12 mei, 2022

Bekijk alle reviews

Neuslippenplooi

Hoe gaat het in zijn werk?

Het corrigeren van de neuslippenplooi is een filler behandeling. Met fillers vullen we de lijnen of plooien tussen neus en mondhoek, waardoor deze minder zichtbaar worden en je een jeugdiger uiterlijk krijgt. Net als bij andere behandelingen zal de cosmetisch arts tijdens een eerste consult met je bespreken wat je persoonlijke wensen zijn en met een duidelijke uitleg aangeven welke mogelijkheden er zijn om die in vervulling te laten gaan. Samen bespreken jullie een persoonlijk behandelplan waarmee een resultaat bereikt kan worden waarmee jij heel blij zult zijn.

Bij de daadwerkelijke neuslippenplooi behandeling zal de behandelend arts indien nodig een aantal plekken markeren met een stift om zo de juiste locaties voor het aanbrengen van de fillers met injecties aan te geven. Eventueel kan de arts met verdovende crème een plaatselijke verdoving aanbrengen. Vervolgens zal de arts door het aanbrengen van de fillers onder de huid de neuslippenplooi opvullen. De uiteindelijke behandeling duurt meestal niet langer dan een half uur.

Neuslippenplooi

Direct na jouw behandeling

Het kan na de behandeling zo zijn dat het behandelde gebied wat gevoeliger is dan je gewend bent. Alhoewel je direct verandering zal zien nadat je behandeld bent, zal het uiteindelijke resultaat van jouw neuslippenplooi behandeling na twee weken volledig zichtbaar zijn. De plooi die tussen neus en mondhoek loopt zal dan meer volume hebben dankzij de fillers waardoor je gezicht een natuurlijke en uitgeruste indruk achterlaat. Twee tot vier weken na de behandeling kan indien nodig een controle afspraak worden ingepland indien je toch nog niet helemaal tevreden bent met het resultaat van de filler behandeling.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Hoe lang het resultaat van de neuslippenplooi filler behandeling zichtbaar zal blijven is afhankelijk van de keuze voor het specifieke type filler en de hoeveelheid filler. Onze cosmetisch artsen maken deze afweging op basis van de kenmerken van jouw huid en de diepte van jouw neuslippenplooi. Bij een keuze voor een filler op basis van hyaluronzuur zal je 6 tot 9 maanden plezier hebben van de filler behandelingen en het beste resultaat zien. Na deze periode kun je met een herhaal filler behandeling het verloren volume weer terug brengen.

Neuslippenplooi

De nazorg

Na het behandelen van jouw neuslippenplooi met fillers kan het voorkomen dat je wat last krijgt van gevoeligheid, lichte zwelling, roodheid of blauwe plekken. Dit is normaal na een filler behandeling en het wordt aangeraden om de huid op de betreffende plekken te koelen.

De kleine blauwe plekjes en zwellingen zullen niet langer dan een paar dagen aanhouden. Indien nodig kun je blauwe plekken maskeren met behulp van make-up. Let er wel op dat de gaatjes van het aanbrengen van de fillers dicht zijn. Het is aan te raden niet intensief te sporten tot 48 uur na je behandeling en enkele weken te wachten met het gebruiken van een sauna of zonnebank.

Doen en niet doen na de behandeling

Koel en verzorg de behandelde plekken

Gebruik verzorgende crème of een koude kompres om een zwelling of blauwe plek te behandelen.

tot 14 dagen na behandeling geen zonnebank

We raden af om gebruik te maken van de zonnebank tot twee weken na de filler behandeling.

tot 4 uur na behandeling geen make-up

Het maskeren van lichte zwellingen en blauwe plekken is oké, maar wacht hiermee wel tot 4 uur na de filler behandeling.

tot 14 dagen na behandeling geen sauna

We raden af om gebruik te maken van de sauna tot 2 weken na de filler behandeling.

Ervaringen

Zeer tevreden met het resultaat!

Ik kreeg vaak de opmerking of ik moe was terwijl ik goed geslapen had en me fit voelde. Ik baalde hier enorm van en had zo’n beetje alles al geprobeerd qua crèmes en massages. Helaas zonder succes. Een vriendin raadde me Kliniek voor Jou aan. Na grondige research heb ik de afspraak gemaakt. Ik was erg zenuwachtig voor de behandeling en eventuele pijn. Dit bleek achteraf voor niets te zijn geweest. De behandeling zelf deed helemaal geen pijn en ben echt blij met het resultaat!

– Emma

Behandeling: Emma kreeg een traangoot behandeling gericht op het verminderen van de vermoeide uitstraling. Er is met 1 mL Teosyal Redensity II gewerkt. Een speciaal ontworpen traangoot filler. Middels canule is de filler aangebracht. Een veilige methode waardoor het risico op een blauwe plek geminimaliseerd wordt. Meer weten?

Bekijk traangoot fillers
Het resultaat spreekt voor zich!

Ik was altijd erg onzeker over mijn kin. Met name op foto’s vond ik mijzelf niet mooi uitkomen. Ik heb best wat afspraken bij klinieken gemaakt maar de stap nooit durven nemen. Uiteindelijk kwam ik bij Kliniek voor Jou. Hier voelde het voor mij deskundig en er werd echt de tijd voor me genomen. Het resultaat spreekt voor zich. Ik heb echt vele complimenten mogen ontvangen.

– Romy

Behandeling: Romy’s behandeling was gericht op het perfectioneren van de verhoudingen van de kin in het gelaat. Er is gewerkt met Juvederm Volux. Deze filler is speciaal ontworpen om botstructuren, zoals de kin, te kunnen nabootsen. Meer weten?

Bekijk kin fillers

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken