Neusbrug

Fillers zijn uitermate geschikt voor het uitvoeren van neuscorrecties. Met behulp van een filler kan je neus rechter gemaakt worden en kan een hoge neusbrug verholpen worden. Voor deze ingreep is een operatie niet nodig en tevens zie je vrijwel direct resultaat.

Kies ook voor een filler behandeling van de neusbrug om jouw neus de perfecte vorm te geven. Laat je adviseren in een vrijblijvend consult!

Prijs

vanaf € 395,-

Afspraakduur

20 minuten

Hersteltijd

< 48 uur

Resultaat

12 maanden

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Wat is een neusbrug correctie?

Heb je een hoge neusbrug, kromme of grote neus? Vraag je je af of een ingreep door een plastisch chirurg de enige optie is waarmee je die bobbel op je neus weg krijgt? Met een zogenaamde filler behandeling kunnen we met een relatief kleine ingreep vrijwel alle kenmerken van jouw neus waar je niet tevreden mee bent corrigeren zonder dat een algehele narcose nodig is. Zo kunnen naast de brug van de neus ook oneffenheden verholpen worden aan de bovenkant en onderkant van de neus en kunnen de neuspunt en neusgaten behandeld worden.

Door het injecteren van fillers maken we de neus rechter en kunnen eventuele oneffenheden verholpen worden. Een neuscorrectie door middel van een operatie is dus meestal niet nodig.

Ben je benieuwd wat een neusbrug correctie voor jou kan betekenen? We geven je graag eerlijk advies over onze behandelingen in een gratis consult.

Lees verder: Hoe het werkt | Na de behandeling | Resultaat duratie | De nazorg | Doen en niet doen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Uitermate tevreden

Arts kijkt mee met je geeft je professioneel advies. Arts kijkt goed naar je gezichtscontouren en adviseert adequaat. Arts stelt je gerust. Mooi en natuurlijk resultaat.

10
Behandeling: Fillers
Datum: 12 december, 2022

Fijne ervaring

Tobias luistert goed naar je wensen en is eerlijk in zijn advies. Een kundige arts die vertrouwen uitstraalt en de tijd neemt. Super blij met het resultaat!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 5 augustus, 2022

Nog mooier dan verwacht!

Super fijn/duidelijk geholpen door Tobias. Resultaat is boven verwachting mooi. Tobias wordt zonder twijfel mijn vaste arts!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 28 april, 2022

Super ervaring

Tobias geeft deskundig èn eerlijk advies. Prettig in omgang. Hij begrijpt precies wat je bedoeld. De resultaten zijn top!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 15 juli, 2022

Super ervaring met Tobias

Ik heb na lang wikken en wegen de stap gezet een traangootbehandeling aan te gaan. Super blij dat ik het heb gedaan! Tobias is een erg fijne, eerlijke en kundige behandelaar. Omdat dit de eerste keer was voor mij, vond ik het erg spannend. Hij stelde me goed op mijn gemak. Ik heb geen blauwe plekken en het resultaat is super mooi en natuurlijk. Ik zou zeker aanraden om naar Tobias te gaan voor je behandeling!

9.9
Behandeling: Fillers
Datum: 1 juli, 2022

Erg tevreden!

Fijn consult gesprek en de behandeling is goed verlopen. Kundige arts die weet wat hij doet.

9.3
Behandeling: Fillers
Datum: 12 mei, 2022

Bekijk alle reviews

Neusbrug

Hoe gaat het in zijn werk?

Het corrigeren van de neusbrug is mogelijk met een filler behandeling. Net als bij andere behandelingen zal de behandelend arts tijdens een eerste consult met je bespreken wat je wensen en verwachtingen zijn en wat er gedaan kan worden om die in vervulling te laten gaan. Samen bespreken jullie een persoonlijk behandelplan waarmee het door jou gewenste resultaat bereikt kan worden.

Bij de daadwerkelijke behandeling van de neusbrug zal de behandelend arts indien nodig een aantal plekken markeren met een stift om zo de juiste locaties voor het aanbrengen van de fillers aan te geven. Vervolgens zal de arts door het aanbrengen van de fillers onder de huid de neusbrug corrigeren. De uiteindelijke behandeling duurt meestal niet langer dan een half uur.

Neusbrug

Direct na jouw behandeling

Het kan na de behandeling zo zijn dat het behandelde gebied wat gevoeliger is dan je gewend bent. Alhoewel je direct verandering zal zien na de behandeling, zal het uiteindelijke resultaat na twee weken volledig zichtbaar zijn. Door het corrigeren van je neusbrug zal je gezicht meer in balans komen.

Twee tot vier weken na de behandeling bij onze kliniek kan indien nodig een controleafspraak worden ingepland indien je toch nog niet helemaal tevreden bent met het resultaat van de neusbrug behandeling.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

Hoe lang het resultaat van de behandeling van de neusbrug met fillers zichtbaar zal blijven is afhankelijk van de keuze voor het type filler. Bij een keuze voor een filler op basis van hyaluronzuur zal je 6 tot 9 maanden plezier hebben van de filler behandelingen en het beste resultaat zien. Na deze periode kun je met een herhaal filler behandeling het verloren volume weer terug brengen.

Wanneer de arts kiest voor een neusbrug behandeling met een filler op basis van calcium, houdt het resultaat negen tot twaalf maanden aan. Zoals gezegd, het is onder andere afhankelijk van jouw huid en kenmerken van je neus welke filler het best op jou van toepassing zal zijn.

Neusbrug

De nazorg

Zorg ervoor dat je de eerste twee dagen na je neusbrug correctie met een filler geen irritaties veroorzaakt in het behandelde gebied door te wrijven. Houd er rekening mee dat je na de behandeling eventueel wat last krijgt van lichte zwelling of blauwe plekken. Het is in dit geval aan te raden de neus te koelen met een koud kompres. Laat het sporten even wachten tot een dag of twee na de behandeling en vermijd sauna en zonnebank gedurende twee weken. Voor de rest kun je je gezicht gewoon gebruiken en hoeft er ook geen rekening mee gehouden te worden wat eten en drinken betreft.

Doen en niet doen na de behandeling

Koel en verzorg de behandelde plekken

Gebruik verzorgende crème of een koude kompres om een zwelling of blauwe plek te behandelen.

tot 14 dagen na behandeling geen zonnebank

We raden af om gebruik te maken van de zonnebank tot twee weken na de filler behandeling.

tot 4 uur na behandeling geen make-up

Het maskeren van lichte zwellingen en blauwe plekken is oké, maar wacht hiermee wel tot 4 uur na de filler behandeling.

tot 14 dagen na behandeling geen sauna

We raden af om gebruik te maken van de sauna tot 2 weken na de filler behandeling.

Ervaringen

Zeer tevreden met het resultaat!

Ik kreeg vaak de opmerking of ik moe was terwijl ik goed geslapen had en me fit voelde. Ik baalde hier enorm van en had zo’n beetje alles al geprobeerd qua crèmes en massages. Helaas zonder succes. Een vriendin raadde me Kliniek voor Jou aan. Na grondige research heb ik de afspraak gemaakt. Ik was erg zenuwachtig voor de behandeling en eventuele pijn. Dit bleek achteraf voor niets te zijn geweest. De behandeling zelf deed helemaal geen pijn en ben echt blij met het resultaat!

– Emma

Behandeling: Emma kreeg een traangoot behandeling gericht op het verminderen van de vermoeide uitstraling. Er is met 1 mL Teosyal Redensity II gewerkt. Een speciaal ontworpen traangoot filler. Middels canule is de filler aangebracht. Een veilige methode waardoor het risico op een blauwe plek geminimaliseerd wordt. Meer weten?

Bekijk traangoot fillers
Het resultaat spreekt voor zich!

Ik was altijd erg onzeker over mijn kin. Met name op foto’s vond ik mijzelf niet mooi uitkomen. Ik heb best wat afspraken bij klinieken gemaakt maar de stap nooit durven nemen. Uiteindelijk kwam ik bij Kliniek voor Jou. Hier voelde het voor mij deskundig en er werd echt de tijd voor me genomen. Het resultaat spreekt voor zich. Ik heb echt vele complimenten mogen ontvangen.

– Romy

Behandeling: Romy’s behandeling was gericht op het perfectioneren van de verhoudingen van de kin in het gelaat. Er is gewerkt met Juvederm Volux. Deze filler is speciaal ontworpen om botstructuren, zoals de kin, te kunnen nabootsen. Meer weten?

Bekijk kin fillers

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken