Neus fillers

Wil je graag iets aan je neus laten doen maar zie je op tegen een operatie? Door middel van een neuscorrectie met fillers kunnen we een neuscorrectie uitvoeren zonder dat daarbij plastische chirurgie komt kijken. Zo kunnen we oneffenheden aan de neus corrigeren en de neuspunt liften om het gezicht een jeugdige en uitgeruste uitstraling te geven.

Wil je weten of een behandeling van de neus iets voor jou is? Laat je adviseren door onze cosmetische artsen in een gratis consult!

Prijs

vanaf € 395,-

Afspraakduur

20 minuten

Hersteltijd

< 48 uur

Resultaat

12 maanden

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Wat is een neus filler behandeling?

Naarmate we ouder worden kan het gebeuren dat we door ouderdom, genetische aanleg of bepaalde gebeurtenissen ontevreden zijn over het uiterlijk van onze neus. Met fillers is het mogelijk om een neuscorrectie uit te voeren zonder operatie. Oneffenheden zoals een deukje of bobbel kunnen met fillers worden weggewerkt en door middel van spierontspanners kan de punt van de neus worden gelift. Steeds meer mensen kiezen voor deze eenvoudige en niet-invasieve ingreep om hen te helpen het gezicht weer een frisse uitstraling te geven en de neus van hun dromen te realiseren. Met het inspuiten van fillers bereiken we een natuurlijk resultaat dat jou een zelfverzekerde en uitgeruste uitstraling geeft!

Ben je benieuwd wat een neus filler behandeling voor jou kan betekenen? We geven je graag eerlijk advies over onze behandelingen in een gratis consult.

Lees verder: Hoe het werkt | Na de behandeling | Resultaat duratie | De nazorg | Doen en niet doen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Uitermate tevreden

Arts kijkt mee met je geeft je professioneel advies. Arts kijkt goed naar je gezichtscontouren en adviseert adequaat. Arts stelt je gerust. Mooi en natuurlijk resultaat.

10
Behandeling: Fillers
Datum: 12 december, 2022

Fijne ervaring

Tobias luistert goed naar je wensen en is eerlijk in zijn advies. Een kundige arts die vertrouwen uitstraalt en de tijd neemt. Super blij met het resultaat!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 5 augustus, 2022

Nog mooier dan verwacht!

Super fijn/duidelijk geholpen door Tobias. Resultaat is boven verwachting mooi. Tobias wordt zonder twijfel mijn vaste arts!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 28 april, 2022

Super ervaring

Tobias geeft deskundig èn eerlijk advies. Prettig in omgang. Hij begrijpt precies wat je bedoeld. De resultaten zijn top!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 15 juli, 2022

Super ervaring met Tobias

Ik heb na lang wikken en wegen de stap gezet een traangootbehandeling aan te gaan. Super blij dat ik het heb gedaan! Tobias is een erg fijne, eerlijke en kundige behandelaar. Omdat dit de eerste keer was voor mij, vond ik het erg spannend. Hij stelde me goed op mijn gemak. Ik heb geen blauwe plekken en het resultaat is super mooi en natuurlijk. Ik zou zeker aanraden om naar Tobias te gaan voor je behandeling!

9.9
Behandeling: Fillers
Datum: 1 juli, 2022

Erg tevreden!

Fijn consult gesprek en de behandeling is goed verlopen. Kundige arts die weet wat hij doet.

9.3
Behandeling: Fillers
Datum: 12 mei, 2022

Bekijk alle reviews

Neus fillers

Hoe gaat het in zijn werk?

Het corrigeren van de neus bij onze kliniek is een zogenaamde filler behandeling. Met fillers vullen we de deukjes en bobbels in de neus op, waardoor deze minder zichtbaar worden. Net als bij andere behandelingen zal de behandelend arts tijdens een eerste consult met je bespreken wat je wensen zijn en welke mogelijkheden er zijn om die in vervulling te laten gaan. Samen bespreken jullie een persoonlijk behandelplan waarmee het door jou gewenste resultaat bereikt kan worden.

Bij de daadwerkelijke neus filler behandeling zal de behandelend arts indien nodig een aantal plekken markeren met een stift om zo de juiste locaties voor het aanbrengen van de fillers aan te geven. Eventueel kan de arts verdovende crème aanbrengen. Vervolgens zal de arts door het aanbrengen van de fillers onder de huid de neus fillers aanbrengen. De uiteindelijke behandeling duurt meestal niet langer dan een half uur.

Neus fillers

Direct na jouw behandeling

Het kan na de behandeling zo zijn dat het behandelde gebied wat gevoeliger is dan je gewend bent. Alhoewel je direct verandering zal zien na de neus filler behandeling, zal het uiteindelijke resultaat na twee weken volledig zichtbaar zijn. De neus zal dan een mooie contour en het juiste volume hebben dankzij de fillers waardoor ook de rest van je gezicht een natuurlijke en uitgeruste indruk achterlaat.

Twee tot vier weken na de behandeling kan indien nodig een controle afspraak worden ingepland indien je toch nog niet helemaal tevreden bent met het resultaat van de filler behandeling.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Hoe lang het resultaat van de neus filler behandeling zichtbaar zal blijven is afhankelijk van de keuze voor het specifieke type filler en de hoeveelheid filler. Onze cosmetisch artsen maken deze afweging op basis van de kenmerken van jouw huid en de oneffenheden die je aan jouw neus wil laten opvullen en herstellen. Bij een keuze voor een filler op basis van hyaluronzuur zal je 6 tot 9 maanden plezier hebben van de filler behandelingen en het beste resultaat zien. Na deze periode kun je met een herhaal filler behandeling het verloren volume weer terug brengen.

Neus fillers

De nazorg

Na het behandelen van jouw neus met fillers kan het voorkomen dat je wat last krijgt van gevoeligheid, lichte zwelling, roodheid of blauwe plekken. Dit is normaal na een filler behandeling en het wordt aangeraden om de huid op de betreffende plekken te koelen. Probeer het overmatig aanraken of masseren van de gevoelige plekken te vermijden.

De kleine blauwe plekjes en zwellingen zullen niet langer dan een paar dagen aanhouden. Indien nodig kun je blauwe plekken maskeren met behulp van make-up. Let er wel op dat de gaatjes van het aanbrengen van de fillers dicht zijn. Het is aan te raden niet intensief te sporten tot 48 uur na je behandeling en enkele weken te wachten met het gebruiken van een sauna of zonnebank.

Doen en niet doen na de behandeling

Koel en verzorg de behandelde plekken

Gebruik verzorgende crème of een koude kompres om een zwelling of blauwe plek te behandelen.

tot 14 dagen na behandeling geen zonnebank

We raden af om gebruik te maken van de zonnebank tot twee weken na de filler behandeling.

tot 4 uur na behandeling geen make-up

Het maskeren van lichte zwellingen en blauwe plekken is oké, maar wacht hiermee wel tot 4 uur na de filler behandeling.

tot 14 dagen na behandeling geen sauna

We raden af om gebruik te maken van de sauna tot 2 weken na de filler behandeling.

Ervaringen

Zeer tevreden met het resultaat!

Ik kreeg vaak de opmerking of ik moe was terwijl ik goed geslapen had en me fit voelde. Ik baalde hier enorm van en had zo’n beetje alles al geprobeerd qua crèmes en massages. Helaas zonder succes. Een vriendin raadde me Kliniek voor Jou aan. Na grondige research heb ik de afspraak gemaakt. Ik was erg zenuwachtig voor de behandeling en eventuele pijn. Dit bleek achteraf voor niets te zijn geweest. De behandeling zelf deed helemaal geen pijn en ben echt blij met het resultaat!

– Emma

Behandeling: Emma kreeg een traangoot behandeling gericht op het verminderen van de vermoeide uitstraling. Er is met 1 mL Teosyal Redensity II gewerkt. Een speciaal ontworpen traangoot filler. Middels canule is de filler aangebracht. Een veilige methode waardoor het risico op een blauwe plek geminimaliseerd wordt. Meer weten?

Bekijk traangoot fillers
Het resultaat spreekt voor zich!

Ik was altijd erg onzeker over mijn kin. Met name op foto’s vond ik mijzelf niet mooi uitkomen. Ik heb best wat afspraken bij klinieken gemaakt maar de stap nooit durven nemen. Uiteindelijk kwam ik bij Kliniek voor Jou. Hier voelde het voor mij deskundig en er werd echt de tijd voor me genomen. Het resultaat spreekt voor zich. Ik heb echt vele complimenten mogen ontvangen.

– Romy

Behandeling: Romy’s behandeling was gericht op het perfectioneren van de verhoudingen van de kin in het gelaat. Er is gewerkt met Juvederm Volux. Deze filler is speciaal ontworpen om botstructuren, zoals de kin, te kunnen nabootsen. Meer weten?

Bekijk kin fillers

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken