Liquid facelift

Er zijn meerdere soorten facelifts zoals een chirurgische facelift of een operatieve facelift. In onze kliniek bieden wij een liquid facelift behandeling aan. Een liquid facelift is een niet-chirurgische gezichtsverjongingsbehandeling die bijvoorbeeld rimpels, een verslapte huid en andere tekenen van veroudering kan verbeteren.

Bij de procedure worden injecteerbare dermale fillers gebruikt om het gezicht op meerdere plaatsen volume te geven, te hydrateren en te liften. Het kan ook worden gebruikt om de lippen voller te maken en gladder te maken.

Prijs

vanaf € 1100,-

Afspraakduur

30 minuten

Hersteltijd

< 48 uur

Resultaat

12 – 18 maanden

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Waarom een liquid facelift?

De liquid facelift behandeling is een geweldig alternatief voor de traditionele faceliftoperatie en biedt veel van dezelfde voordelen zonder de noodzaak van een invasieve chirurgische facelift.

Het kan zorgen voor een duidelijk zichtbare verbetering van de gezichtscontouren, terwijl het ook rimpels, lijnen en andere tekenen van veroudering vermindert.

Lees verder: Hoe het werkt | Na de behandeling | Resultaat duratie | De nazorg | Doen en niet doen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Uitermate tevreden

Arts kijkt mee met je geeft je professioneel advies. Arts kijkt goed naar je gezichtscontouren en adviseert adequaat. Arts stelt je gerust. Mooi en natuurlijk resultaat.

10
Behandeling: Fillers
Datum: 12 december, 2022

Fijne ervaring

Tobias luistert goed naar je wensen en is eerlijk in zijn advies. Een kundige arts die vertrouwen uitstraalt en de tijd neemt. Super blij met het resultaat!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 5 augustus, 2022

Nog mooier dan verwacht!

Super fijn/duidelijk geholpen door Tobias. Resultaat is boven verwachting mooi. Tobias wordt zonder twijfel mijn vaste arts!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 28 april, 2022

Super ervaring

Tobias geeft deskundig èn eerlijk advies. Prettig in omgang. Hij begrijpt precies wat je bedoeld. De resultaten zijn top!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 15 juli, 2022

Super ervaring met Tobias

Ik heb na lang wikken en wegen de stap gezet een traangootbehandeling aan te gaan. Super blij dat ik het heb gedaan! Tobias is een erg fijne, eerlijke en kundige behandelaar. Omdat dit de eerste keer was voor mij, vond ik het erg spannend. Hij stelde me goed op mijn gemak. Ik heb geen blauwe plekken en het resultaat is super mooi en natuurlijk. Ik zou zeker aanraden om naar Tobias te gaan voor je behandeling!

9.9
Behandeling: Fillers
Datum: 1 juli, 2022

Erg tevreden!

Fijn consult gesprek en de behandeling is goed verlopen. Kundige arts die weet wat hij doet.

9.3
Behandeling: Fillers
Datum: 12 mei, 2022

Bekijk alle reviews

Liquid facelift

Hoe gaat het in zijn werk?

De behandeling wordt uitgevoerd met injecteerbare dermale fillers om delen van het gezicht die in de loop der tijd verslapt zijn geraakt of volume hebben verloren, voller en strakker te maken. Het doel is om meer gedefinieerde trekken te creëren, zoals wangen, lippen en kaaklijnen, waardoor mensen er jonger uitzien.

Naast fillers kunnen ook andere behandelingen worden gebruikt bij een liquid facelift, zoals laser skin resurfacing of chemische peelings. Deze procedures kunnen worden gebruikt om de huidteint- en textuur te egaliseren, schade door de zon en rimpels te verminderen en de algemene esthetiek van het gezicht te verbeteren. De resultaten van een liquid facelift kunnen tot 12 – 18 maanden duren met regelmatige vervolgbehandelingen.

Meer weten over een facelift zonder operatie? De cosmetisch arts geeft jou eerlijk advies over de liquid facelift behandeling.

Liquid facelift

Direct na jouw behandeling

Een liquid facelift wordt uitgevoerd met tijdelijke hyaluronzuur fillers. Als eerste stap worden er foto’s gemaakt en vervolgens wordt het te behandelen gebied met een verdovende crème ingesmeerd mocht dat gewenst zijn. Wanneer deze creme is ingewerkt, wordt met ultradunne (canule)naaldjes de filler ingespoten. De behandeling duurt gemiddeld 30 minuten. 

Een liquid facelift heeft als voordelen dat het geen lang genezingsproces heeft, je kan snel je dagelijkse bezigheden hervatten. Ook is een narcose onnodig en hoeft er geen faceliftverband gedragen te worden.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Hoe lang het resultaat van een liquid facelift behandeling zichtbaar zal blijven, is afhankelijk van de keuze voor het type filler. Bij een keuze voor hyaluronzuur fillers zal je 6 tot 9 maanden plezier hebben van de effecten van de filler. Na deze periode kun je met een volgende filler behandeling het verloren volume weer terug brengen. Wanneer de arts kiest voor een filler op basis van calcium, houdt het resultaat negen tot twaalf maanden aan. Zoals gezegd, het is onder andere afhankelijk van jouw huid en andere kenmerken van je gezicht welke filler het best op jou van toepassing zal zijn.

Liquid facelift

De nazorg

Na een liquid facelift kunt u over het algemeen direct weer over straat. De downtime (duur van het herstel van een behandeling) is bij een liquid facelift namelijk erg kort. 

Verder is het belangrijk het behandelde gebied goed te verzorgen. De nazorg omvat het beperken van blootstelling aan de zon gedurende twee weken, het vermijden van inspannende activiteiten gedurende 24 uur en het toepassen van koude kompressen om de paar uur op de eerste dag om de zwelling te verminderen. Het wordt ook aanbevolen dat patiënten overmatige hitte en stoom vermijden, evenals sauna- en zwembadgebruik.

Doen en niet doen na de behandeling

Koel en verzorg de behandelde plekken

Gebruik verzorgende crème of een koude kompres om een zwelling of blauwe plek te behandelen.

tot 14 dagen na behandeling geen zonnebank

We raden af om gebruik te maken van de zonnebank tot twee weken na de filler behandeling.

tot 4 uur na behandeling geen make-up

Het maskeren van lichte zwellingen en blauwe plekken is oké, maar wacht hiermee wel tot 4 uur na de filler behandeling.

tot 14 dagen na behandeling geen sauna

We raden af om gebruik te maken van de sauna tot 2 weken na de filler behandeling.

Ervaringen

Zeer tevreden met het resultaat!

Ik kreeg vaak de opmerking of ik moe was terwijl ik goed geslapen had en me fit voelde. Ik baalde hier enorm van en had zo’n beetje alles al geprobeerd qua crèmes en massages. Helaas zonder succes. Een vriendin raadde me Kliniek voor Jou aan. Na grondige research heb ik de afspraak gemaakt. Ik was erg zenuwachtig voor de behandeling en eventuele pijn. Dit bleek achteraf voor niets te zijn geweest. De behandeling zelf deed helemaal geen pijn en ben echt blij met het resultaat!

– Emma

Behandeling: Emma kreeg een traangoot behandeling gericht op het verminderen van de vermoeide uitstraling. Er is met 1 mL Teosyal Redensity II gewerkt. Een speciaal ontworpen traangoot filler. Middels canule is de filler aangebracht. Een veilige methode waardoor het risico op een blauwe plek geminimaliseerd wordt. Meer weten?

Bekijk traangoot fillers
Het resultaat spreekt voor zich!

Ik was altijd erg onzeker over mijn kin. Met name op foto’s vond ik mijzelf niet mooi uitkomen. Ik heb best wat afspraken bij klinieken gemaakt maar de stap nooit durven nemen. Uiteindelijk kwam ik bij Kliniek voor Jou. Hier voelde het voor mij deskundig en er werd echt de tijd voor me genomen. Het resultaat spreekt voor zich. Ik heb echt vele complimenten mogen ontvangen.

– Romy

Behandeling: Romy’s behandeling was gericht op het perfectioneren van de verhoudingen van de kin in het gelaat. Er is gewerkt met Juvederm Volux. Deze filler is speciaal ontworpen om botstructuren, zoals de kin, te kunnen nabootsen. Meer weten?

Bekijk kin fillers

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken