Jukbeenderen

Een van de gevolgen van het ouder worden is dat je gezicht volume kan verliezen. Wanneer de jukbeenderen minder uitgesproken worden, kan dit ertoe leiden dat je je mooie gezichtscontouren en jeugdige uitstraling verliest. Om dit tegen te gaan kan je kiezen voor een behandeling van de jukbeenderen met fillers. Zo geven we volume terug aan jouw jukbeenderen en behoudt jij je natuurlijke contouren.

Is een filler behandeling voor je jukbeenderen de juiste keuze voor jou? We geven je graag eerlijk advies over onze behandelingen in een gratis consult.

Prijs

vanaf € 275,-

Afspraakduur

20 minuten

Hersteltijd

< 48 uur

Resultaat

12 – 18 maanden

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Wat is een jukbeenderen filler behandeling?

Naarmate we ouder worden is het onontkomelijk: ons gezicht zal langzaam zijn jeugdige volume en vorm verliezen. Dit geldt ook voor de jukbeenderen, die een grote invloed hebben op zowel de contouren van je gezicht als de uitstraling ervan. Om deze natuurlijke gevolgen van het ouder worden tegen te gaan, kun je kiezen voor het opvullen van de jukbeenderen met fillers. Een behandeling met fillers helpt het natuurlijke volumeverlies van de jukbeenderen te herstellen waardoor je weer geprononceerde jukbeenderen zult hebben en je er gezonder en energieker uit zal komen te zien. Het opvullen van de jukbeenderen gebeurt met een hyaluronzuur filler of een calcium filler. Door de jukbeen fillers onder de huid bij de jukbeenderen te injecteren, kunnen we volumeverlies tegengaan en zorgen voor een natuurlijk effect en mooie contouren. Zo krijg jij met een simpele behandeling je jonge en energieke gezicht weer terug, zonder dat daarbij allerlei gecompliceerde chirurgische ingrepen voor nodig zijn.

Ben je benieuwd wat de jukbeenderen opvullen met fillers voor jou kan betekenen?

Lees verder: Hoe het werkt | Na de behandeling | Resultaat duratie | De nazorg | Doen en niet doen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Uitermate tevreden

Arts kijkt mee met je geeft je professioneel advies. Arts kijkt goed naar je gezichtscontouren en adviseert adequaat. Arts stelt je gerust. Mooi en natuurlijk resultaat.

10
Behandeling: Fillers
Datum: 12 december, 2022

Fijne ervaring

Tobias luistert goed naar je wensen en is eerlijk in zijn advies. Een kundige arts die vertrouwen uitstraalt en de tijd neemt. Super blij met het resultaat!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 5 augustus, 2022

Nog mooier dan verwacht!

Super fijn/duidelijk geholpen door Tobias. Resultaat is boven verwachting mooi. Tobias wordt zonder twijfel mijn vaste arts!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 28 april, 2022

Super ervaring

Tobias geeft deskundig èn eerlijk advies. Prettig in omgang. Hij begrijpt precies wat je bedoeld. De resultaten zijn top!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 15 juli, 2022

Super ervaring met Tobias

Ik heb na lang wikken en wegen de stap gezet een traangootbehandeling aan te gaan. Super blij dat ik het heb gedaan! Tobias is een erg fijne, eerlijke en kundige behandelaar. Omdat dit de eerste keer was voor mij, vond ik het erg spannend. Hij stelde me goed op mijn gemak. Ik heb geen blauwe plekken en het resultaat is super mooi en natuurlijk. Ik zou zeker aanraden om naar Tobias te gaan voor je behandeling!

9.9
Behandeling: Fillers
Datum: 1 juli, 2022

Erg tevreden!

Fijn consult gesprek en de behandeling is goed verlopen. Kundige arts die weet wat hij doet.

9.3
Behandeling: Fillers
Datum: 12 mei, 2022

Bekijk alle reviews

Jukbeenderen

Hoe gaat het in zijn werk?

Allereerst zal een vrijblijvend consult plaatsvinden met een van de artsen van onze cosmetische kliniek voor het jukbeenderen opvullen. Tijdens dit consult kun je je wensen bespreken met de cosmetisch arts. De arts zal jouw gezicht en jukbeenderen bekijken en kan jou vervolgens vertellen wat de beste behandeling is. Samen bespreken jullie een persoonlijk behandelplan waarmee het door jou gewenste resultaat bereikt kan worden.

Bij het daadwerkelijk opvullen van de jukbeenderen met fillers zal de behandelend arts eerst op je gezicht rondom je jukbeenderen het te behandelen gebied markeren met een stift. Op deze plekken zullen de jukbeenderen fillers met een kleine injectie ingebracht worden. De hoeveelheid fillers die ingebracht zal worden is afhankelijk van hoeveel volume nodig is om jouw wensen te vervullen. Eventueel kunnen bepaalde plekken verdoofd worden met behulp van een plaatselijke verdoving of verdovende crème. Vervolgens zal de arts de fillers aanbrengen met het benodigde aantal injecties voor het optimale resultaat.

Jukbeenderen

Direct na jouw behandeling

Het kan na de behandeling van jouw jukbeenderen zo zijn dat het behandelde gebied rondom de jukbeenderen wat gevoeliger is dan je gewend bent. Het opvullen van de jukbeenderen met fillers zal direct leiden tot verandering in je gezicht, maar het uiteindelijke resultaat zal ongeveer na twee weken volledig zichtbaar zijn.

Twee tot vier weken na de behandeling kan je indien nodig een controle afspraak of consult inplannen indien je toch nog niet helemaal tevreden bent met het resultaat van jouw jukbeenderen behandeling.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Nadat je jukbeenderen behandeld zijn met fillers zullen de effecten na verloop van tijd minder zichtbaar worden. Hoe lang het resultaat van je jukbeenderen opvullen met fillers zichtbaar zal blijven, is afhankelijk van de keuze voor het specifieke type fillers dat de cosmetisch arts kiest. Deze keuze wordt gemaakt op basis van de kenmerken van onder andere jouw gezicht en huid. Bij een keuze voor hyaluronzuur fillers voor de behandeling van de jukbeenderen zal het resultaat 12 tot 18 maanden aanhouden. Na deze periode kun je opnieuw laten behandelen om te zorgen voor een vernieuwde frissere uitstraling.

Ben je benieuwd wat je jukbeenderen laten opvullen met fillers kan betekenen voor jouw uitstraling?

Jukbeenderen

De nazorg

Tenzij de behandelend arts specifieke aanwijzingen voor je heeft meegegeven, kun je na de behandeling van je jukbeenderen je gezicht in alle rust gewoon gebruiken. Wel kan het zo zijn dat lichte zwelling of blauwe plekjes ontstaan in het behandelde gebied. In dat geval is het een goed idee om met een koud compres wat verkoeling aan te brengen op de behandelde plek op het jukbeen om de zwelling tegen te gaan en de pijn te verzachten. Deze bijwerkingen op de behandelde huid zijn volledig normaal en zullen maximaal een paar dagen aanhouden.

Indien nodig kun je blauwe plekken op het jukbeen maskeren met behulp van make-up. Let er wel op dat de gaatjes van het aanbrengen van de fillers dicht zijn. Het is aan te raden niet intensief te sporten tot 48 uur na je behandeling en enkele weken te wachten met het gebruiken van een sauna of zonnebank.

Doen en niet doen na de behandeling

Koel en verzorg de behandelde plekken

Gebruik verzorgende crème of een koude kompres om een zwelling of blauwe plek te behandelen.

tot 14 dagen na behandeling geen zonnebank

We raden af om gebruik te maken van de zonnebank tot twee weken na de filler behandeling.

tot 4 uur na behandeling geen make-up

Het maskeren van lichte zwellingen en blauwe plekken is oké, maar wacht hiermee wel tot 4 uur na de filler behandeling.

tot 14 dagen na behandeling geen sauna

We raden af om gebruik te maken van de sauna tot 2 weken na de filler behandeling.

Ervaringen

Zeer tevreden met het resultaat!

Ik kreeg vaak de opmerking of ik moe was terwijl ik goed geslapen had en me fit voelde. Ik baalde hier enorm van en had zo’n beetje alles al geprobeerd qua crèmes en massages. Helaas zonder succes. Een vriendin raadde me Kliniek voor Jou aan. Na grondige research heb ik de afspraak gemaakt. Ik was erg zenuwachtig voor de behandeling en eventuele pijn. Dit bleek achteraf voor niets te zijn geweest. De behandeling zelf deed helemaal geen pijn en ben echt blij met het resultaat!

– Emma

Behandeling: Emma kreeg een traangoot behandeling gericht op het verminderen van de vermoeide uitstraling. Er is met 1 mL Teosyal Redensity II gewerkt. Een speciaal ontworpen traangoot filler. Middels canule is de filler aangebracht. Een veilige methode waardoor het risico op een blauwe plek geminimaliseerd wordt. Meer weten?

Bekijk traangoot fillers
Het resultaat spreekt voor zich!

Ik was altijd erg onzeker over mijn kin. Met name op foto’s vond ik mijzelf niet mooi uitkomen. Ik heb best wat afspraken bij klinieken gemaakt maar de stap nooit durven nemen. Uiteindelijk kwam ik bij Kliniek voor Jou. Hier voelde het voor mij deskundig en er werd echt de tijd voor me genomen. Het resultaat spreekt voor zich. Ik heb echt vele complimenten mogen ontvangen.

– Romy

Behandeling: Romy’s behandeling was gericht op het perfectioneren van de verhoudingen van de kin in het gelaat. Er is gewerkt met Juvederm Volux. Deze filler is speciaal ontworpen om botstructuren, zoals de kin, te kunnen nabootsen. Meer weten?

Bekijk kin fillers

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken