Ingevallen wangen

Een van de gevolgen van het ouder worden is dat je wangen aan volume kunnen verliezen. Met volle wangen zien we er over het algemeen wat jonger uit, maar zodra onze wangen in beginnen te vallen kunnen we een wat vermoeide uitstraling krijgen. Door het opvullen van de wangen met hyaluronzuur filler gaan we het ingevallen gezicht tegen en krijg je je jeugdige en frisse uitstraling terug.

Is je wangen opvullen met tijdelijke fillers de juiste keuze voor jou? We geven je graag eerlijk advies over onze behandelingen in een gratis consult.

Prijs

vanaf € 275,-

Afspraakduur

20 minuten

Hersteltijd

< 48 uur

Resultaat

12 maanden

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Wat is een ingevallen wangen behandeling?

De meest voorkomende oorzaken van een ingevallen gezicht zijn ouderdom en gewichtsverlies. Je gezicht verliest het onderhuidse vetweefsel. Door de holler wordende huid ontstaan ingevallen wangen en kan je gehele gezicht ogen alsof de jaren langzaam maar zeker beginnen te tellen. Wanneer je last hebt van dergelijke ingevallen wangen kan dit er dus toe leiden dat je er vermoeid uitziet en dat je gezicht een verouderde uitstraling krijgt. Een behandeling met fillers helpt het natuurlijke volumeverlies van de wangen te herstellen waardoor wangen er weer gezonder en energieker uit komen te zien. Het opvullen van de wangen gebeurt met een hyaluronzuur filler of een calcium filler. Door de filler onder de huid te injecteren in de wangen kunnen we de ingevallen wangen opvullen. Zo krijg jij met een simpele behandeling je jonge en energieke gezicht weer terug, zonder dat daarbij allerlei gecompliceerde chirurgische ingrepen nodig zijn.

Wil jij ook je wangen opgevuld hebben en ben je benieuwd naar de mogelijke behandelingen? Onze cosmetisch artsen helpen je graag verder naar een natuurlijke uitstraling door middel van veilige fillers.

Lees verder: Hoe het werkt | Na de behandeling | Resultaat duratie | De nazorg | Doen en niet doen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Uitermate tevreden

Arts kijkt mee met je geeft je professioneel advies. Arts kijkt goed naar je gezichtscontouren en adviseert adequaat. Arts stelt je gerust. Mooi en natuurlijk resultaat.

10
Behandeling: Fillers
Datum: 12 december, 2022

Fijne ervaring

Tobias luistert goed naar je wensen en is eerlijk in zijn advies. Een kundige arts die vertrouwen uitstraalt en de tijd neemt. Super blij met het resultaat!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 5 augustus, 2022

Nog mooier dan verwacht!

Super fijn/duidelijk geholpen door Tobias. Resultaat is boven verwachting mooi. Tobias wordt zonder twijfel mijn vaste arts!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 28 april, 2022

Super ervaring

Tobias geeft deskundig èn eerlijk advies. Prettig in omgang. Hij begrijpt precies wat je bedoeld. De resultaten zijn top!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 15 juli, 2022

Super ervaring met Tobias

Ik heb na lang wikken en wegen de stap gezet een traangootbehandeling aan te gaan. Super blij dat ik het heb gedaan! Tobias is een erg fijne, eerlijke en kundige behandelaar. Omdat dit de eerste keer was voor mij, vond ik het erg spannend. Hij stelde me goed op mijn gemak. Ik heb geen blauwe plekken en het resultaat is super mooi en natuurlijk. Ik zou zeker aanraden om naar Tobias te gaan voor je behandeling!

9.9
Behandeling: Fillers
Datum: 1 juli, 2022

Erg tevreden!

Fijn consult gesprek en de behandeling is goed verlopen. Kundige arts die weet wat hij doet.

9.3
Behandeling: Fillers
Datum: 12 mei, 2022

Bekijk alle reviews

Ingevallen wangen

Hoe gaat het in zijn werk?

Voordat er een behandeling van ingevallen wangen wordt ingepland, zal er een vrijblijvend consult plaatsvinden met een van de cosmetisch artsen van onze kliniek. Tijdens dit consult kun je je wensen bespreken met de cosmetisch arts. De arts kan jou vervolgens vertellen wat de beste behandeling is voor jou. Wellicht is een lokale behandeling van de wangen al genoeg, maar het kan ook zijn dat de arts je adviseert een liquid facelift of behandeling van de jukbeenderen te ondergaan. Samen bespreken jullie een persoonlijk behandelplan waarmee het door jou gewenste resultaat bereikt kan worden.

Bij het daadwerkelijk opvullen van de wangen met fillers zal de behandelend arts eerst op je gezicht rondom je wangen een aantal plekken markeren met een stift. Op deze plekken zullen de fillers met een kleine injectie ingebracht worden. Eventueel kunnen bepaalde plekken verdoofd worden met behulp van een plaatselijke verdoving. Vervolgens zal de arts de fillers aanbrengen met het benodigde aantal prikjes voor het opvullen van jouw wangen.

Ingevallen wangen

Direct na jouw behandeling

Het kan na de behandeling van jouw ingevallen wangen zo zijn dat het behandelde gebied rondom de wangen wat gevoeliger is dan je gewend bent. Je ingevallen wangen laten opvullen zal direct leiden tot zichtbare verandering in je gezicht, maar het uiteindelijke resultaat zal ongeveer na twee weken volledig zichtbaar zijn.

Twee tot vier weken na de behandeling kan indien nodig een controle afspraak worden ingepland indien je toch nog niet helemaal tevreden bent met het resultaat van het opvullen van jouw ingevallen wangen.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Nadat je ingevallen wangen behandeld zijn met tijdelijke fillers zullen de effecten na verloop van tijd minder zichtbaar worden. Hoe lang het resultaat van je wangen opvullen met fillers zichtbaar zal blijven is afhankelijk van de keuze voor het specifieke type filler dat de cosmetisch arts kiest. Deze keuze wordt gemaakt op basis van de kenmerken van onder andere jouw gezicht en huid. Bij een keuze voor een filler op basis van hyaluronzuur voor jouw ingevallen wangen zal het resultaat 6 tot 9 maanden aanhouden. Na deze periode kun je opnieuw laten behandelen om te zorgen voor een vernieuwde frisse uitstraling van de wangen.

Ben je benieuwd wat je ingevallen wangen opvullen met fillers kan betekenen voor jouw uitstraling?

Ingevallen wangen

De nazorg

Tenzij de behandelend arts specifieke aanwijzingen voor je heeft meegegeven, kun je na de behandeling van je ingevallen wangen je gezicht in alle rust gewoon gebruiken. Je kan gewoon eten, drinken en lachen! Wel kan het zo zijn dat je wat roodheid van de huid, een lichte zwelling of blauwe plekken kunt gaan zien op de wangen in het behandelde gebied. In dat geval is het altijd een goed idee om met een koud compres wat verkoeling aan te brengen op desbetreffende plekken op de wangen om de zwelling tegen te gaan. Deze bijwerkingen van de behandeling van jouw ingevallen wangen is volledig normaal en zal binnen enkele dagen verdwenen zijn.

Indien nodig kun je blauwe plekken maskeren met behulp van make-up. Let er wel op dat de gaatjes van het aanbrengen van de fillers dicht zijn. Het is aan te raden niet intensief te sporten tot 48 uur na je behandeling en enkele weken te wachten met het gebruiken van een sauna of zonnebank.

Doen en niet doen na de behandeling

Koel en verzorg de behandelde plekken

Gebruik verzorgende crème of een koude kompres om een zwelling of blauwe plek te behandelen.

tot 14 dagen na behandeling geen zonnebank

We raden af om gebruik te maken van de zonnebank tot twee weken na de filler behandeling.

tot 4 uur na behandeling geen make-up

Het maskeren van lichte zwellingen en blauwe plekken is oké, maar wacht hiermee wel tot 4 uur na de filler behandeling.

tot 14 dagen na behandeling geen sauna

We raden af om gebruik te maken van de sauna tot 2 weken na de filler behandeling.

Ervaringen

Zeer tevreden met het resultaat!

Ik kreeg vaak de opmerking of ik moe was terwijl ik goed geslapen had en me fit voelde. Ik baalde hier enorm van en had zo’n beetje alles al geprobeerd qua crèmes en massages. Helaas zonder succes. Een vriendin raadde me Kliniek voor Jou aan. Na grondige research heb ik de afspraak gemaakt. Ik was erg zenuwachtig voor de behandeling en eventuele pijn. Dit bleek achteraf voor niets te zijn geweest. De behandeling zelf deed helemaal geen pijn en ben echt blij met het resultaat!

– Emma

Behandeling: Emma kreeg een traangoot behandeling gericht op het verminderen van de vermoeide uitstraling. Er is met 1 mL Teosyal Redensity II gewerkt. Een speciaal ontworpen traangoot filler. Middels canule is de filler aangebracht. Een veilige methode waardoor het risico op een blauwe plek geminimaliseerd wordt. Meer weten?

Bekijk traangoot fillers
Het resultaat spreekt voor zich!

Ik was altijd erg onzeker over mijn kin. Met name op foto’s vond ik mijzelf niet mooi uitkomen. Ik heb best wat afspraken bij klinieken gemaakt maar de stap nooit durven nemen. Uiteindelijk kwam ik bij Kliniek voor Jou. Hier voelde het voor mij deskundig en er werd echt de tijd voor me genomen. Het resultaat spreekt voor zich. Ik heb echt vele complimenten mogen ontvangen.

– Romy

Behandeling: Romy’s behandeling was gericht op het perfectioneren van de verhoudingen van de kin in het gelaat. Er is gewerkt met Juvederm Volux. Deze filler is speciaal ontworpen om botstructuren, zoals de kin, te kunnen nabootsen. Meer weten?

Bekijk kin fillers

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken