Rokerslijntjes

Rokerslijntjes. Ook als je niet rookt kun je er last van krijgen. Deze verticale rimpels rondom de mond ontstaan door een combinatie van veroudering, erfelijke aanleg en het samentrekken van de mondspieren. Een filler behandeling kan rokerslijntjes of fijne lijntjes verzachten en de hoeveelheid rimpeltjes rondom de mond aanzienlijk verminderen zonder dat daarvoor een chirurgische ingreep nodig is.

Neem contact met ons op voor een gratis consult om te bespreken of een rokerslijntjes behandeling geschikt is voor jou!

Prijs

vanaf € 275,-

Afspraakduur

20 minuten

Hersteltijd

< 48 uur

Resultaat

12 maanden

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Wat is een rokerslijntjes behandeling?

Door het ouder worden en de vele spieractiviteit rondom de mond door de jaren heen, worden na verloop van tijd verticale lijntjes om de mond zichtbaar. Deze zogenaamde rokerslijntjes kunnen uiteindelijk diepe rimpels worden. Wij kunnen deze rokerslijntjes opvullen waarmee de zichtbaarheid tot een minimum beperkt wordt. Doordat gewerkt wordt met een filler ontstaat een natuurlijk resultaat waarmee de tekenen van veroudering zichtbaar worden tegengegaan. Daarmee is ook voor mensen die niet roken een behandeling van de rokerslijntjes met fillers de beste behandeling om lijntjes en rimpels rondom de lippen tegen te gaan.

Ben je benieuwd wat een rokerslijntjes behandeling voor jou kan betekenen? We geven je graag eerlijk advies over onze behandelingen in een gratis consult.

Lees verder: Hoe het werkt | Na de behandeling | Resultaat duratie | De nazorg | Doen en niet doen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Uitermate tevreden

Arts kijkt mee met je geeft je professioneel advies. Arts kijkt goed naar je gezichtscontouren en adviseert adequaat. Arts stelt je gerust. Mooi en natuurlijk resultaat.

10
Behandeling: Fillers
Datum: 12 december, 2022

Fijne ervaring

Tobias luistert goed naar je wensen en is eerlijk in zijn advies. Een kundige arts die vertrouwen uitstraalt en de tijd neemt. Super blij met het resultaat!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 5 augustus, 2022

Nog mooier dan verwacht!

Super fijn/duidelijk geholpen door Tobias. Resultaat is boven verwachting mooi. Tobias wordt zonder twijfel mijn vaste arts!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 28 april, 2022

Super ervaring

Tobias geeft deskundig èn eerlijk advies. Prettig in omgang. Hij begrijpt precies wat je bedoeld. De resultaten zijn top!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 15 juli, 2022

Super ervaring met Tobias

Ik heb na lang wikken en wegen de stap gezet een traangootbehandeling aan te gaan. Super blij dat ik het heb gedaan! Tobias is een erg fijne, eerlijke en kundige behandelaar. Omdat dit de eerste keer was voor mij, vond ik het erg spannend. Hij stelde me goed op mijn gemak. Ik heb geen blauwe plekken en het resultaat is super mooi en natuurlijk. Ik zou zeker aanraden om naar Tobias te gaan voor je behandeling!

9.9
Behandeling: Fillers
Datum: 1 juli, 2022

Erg tevreden!

Fijn consult gesprek en de behandeling is goed verlopen. Kundige arts die weet wat hij doet.

9.3
Behandeling: Fillers
Datum: 12 mei, 2022

Bekijk alle reviews

Rokerslijntjes

Hoe gaat het in zijn werk?

Allereerst zal een vrijblijvend consult plaatsvinden met een van de artsen van onze kliniek. Tijdens dit consult kun je je wensen bespreken met de cosmetisch arts. Samen bespreken jullie een persoonlijk behandelplan waarmee het door jou gewenste resultaat bereikt kan worden.

Bij de daadwerkelijke behandeling van de rokerslijntjes zal de arts eerst eventueel de rimpels en lijntjes markeren met een stift. Op de gemarkeerde plekken zullen de fillers met een dunne naald ingebracht worden. In het geval dat een verdoving gewenst is kan deze van tevoren worden aangebracht in de vorm van een verdovende zalf. Deze verdoving moet even inwerken waarna de arts over zal gaan tot het inspuiten van de filler rondom de lippen.

Meer weten over een filler behandeling?

Rokerslijntjes

Direct na jouw behandeling

Meteen na de behandeling van jouw rokerslijntjes kan het zijn dat het behandelde gebied rondom de lippen gevoeliger is dan normaal en er kan een lichte zwelling optreden. Je zult ook ervaren dat de effecten van het verzachten van de rimpels met filler direct zichtbaar zijn. De zichtbaarheid van de lijntjes rondom de lippen zal zodra je behandeld bent verminderen. Het uiteindelijke resultaat zal ongeveer na twee weken volledig tot uiting zijn gekomen.

Twee tot vier weken na de behandeling kan indien nodig een controle afspraak worden ingepland indien je toch nog niet helemaal tevreden bent met het resultaat van jouw behandeling.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Het behandelen van rokerslijntjes of rimpels rondom de lippen gebeurt door middel van een hyaluronzuur filler. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die vaak wordt ingezet als filler om volumeverlies en rimpels tegen te gaan. De effecten van hyaluronzuur blijven doorgaans zes tot negen maanden zichtbaar. Na deze periode kun je indien gewenst een nieuwe afspraak inplannen voor het herhalen van de behandeling van jouw rimpels.

Rokerslijntjes

De nazorg

Na de behandeling kan het zo zijn dat je wat lichte blauwe plekjes en gevoeligheid of lichte pijn ervaart in het behandelde gebied. Probeer de huid rondom de behandelde rimpels niet teveel aan te raken. Verder kun je je gezicht en lippen wel gewoon bewegen alhoewel de beweeglijkheid van de spieren rondom de onder- en bovenlip wel minder zal zijn. Het is aan te raden een dagje te wachten met sporten.

Doen en niet doen na de behandeling

Koel en verzorg de behandelde plekken

Gebruik verzorgende crème of een koude kompres om een zwelling of blauwe plek te behandelen.

tot 14 dagen na behandeling geen zonnebank

We raden af om gebruik te maken van de zonnebank tot twee weken na de filler behandeling.

tot 4 uur na behandeling geen make-up

Het maskeren van lichte zwellingen en blauwe plekken is oké, maar wacht hiermee wel tot 4 uur na de filler behandeling.

tot 14 dagen na behandeling geen sauna

We raden af om gebruik te maken van de sauna tot 2 weken na de filler behandeling.

Ervaringen

Zeer tevreden met het resultaat!

Ik kreeg vaak de opmerking of ik moe was terwijl ik goed geslapen had en me fit voelde. Ik baalde hier enorm van en had zo’n beetje alles al geprobeerd qua crèmes en massages. Helaas zonder succes. Een vriendin raadde me Kliniek voor Jou aan. Na grondige research heb ik de afspraak gemaakt. Ik was erg zenuwachtig voor de behandeling en eventuele pijn. Dit bleek achteraf voor niets te zijn geweest. De behandeling zelf deed helemaal geen pijn en ben echt blij met het resultaat!

– Emma

Behandeling: Emma kreeg een traangoot behandeling gericht op het verminderen van de vermoeide uitstraling. Er is met 1 mL Teosyal Redensity II gewerkt. Een speciaal ontworpen traangoot filler. Middels canule is de filler aangebracht. Een veilige methode waardoor het risico op een blauwe plek geminimaliseerd wordt. Meer weten?

Bekijk traangoot fillers
Het resultaat spreekt voor zich!

Ik was altijd erg onzeker over mijn kin. Met name op foto’s vond ik mijzelf niet mooi uitkomen. Ik heb best wat afspraken bij klinieken gemaakt maar de stap nooit durven nemen. Uiteindelijk kwam ik bij Kliniek voor Jou. Hier voelde het voor mij deskundig en er werd echt de tijd voor me genomen. Het resultaat spreekt voor zich. Ik heb echt vele complimenten mogen ontvangen.

– Romy

Behandeling: Romy’s behandeling was gericht op het perfectioneren van de verhoudingen van de kin in het gelaat. Er is gewerkt met Juvederm Volux. Deze filler is speciaal ontworpen om botstructuren, zoals de kin, te kunnen nabootsen. Meer weten?

Bekijk kin fillers

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken