Marionetlijnen

Wanneer je ouder wordt, kunnen lijnen ontstaan die vanaf de mondhoeken naar beneden lopen, de bekende hangende mondhoeken. Deze verticale lijnen worden ook wel marionetlijnen genoemd en zijn vele mensen een doorn in het oog vanwege het verouderde uiterlijk dat je erdoor krijgt. Een behandeling met fillers kan marionetlijnen verminderen en het ontstaan van nieuwe marionetlijnen voorkomen.

Neem contact met ons op voor een gratis eerste consult om te bespreken of een marionetlijnen behandeling geschikt is voor jou!

Prijs

vanaf € 275,-

Afspraakduur

20 minuten

Hersteltijd

< 48 uur

Resultaat

12 maanden

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Wat is een marionetlijnen behandeling?

Door het ouder worden kan de huid slapper worden en kan er volume in ons gezicht verloren gaan. Een bijkomstigheid van dit volumeverlies is dat er lijnen en plooien in de huid kunnen ontstaan. We spreken van marionetlijnen wanneer we het hebben over de lijnen die van de mondhoek naar beneden lopen. Door de behandeling van marionetlijnen met fillers kunnen we op zeer effectieve manier deze lijnen verzachten en de schijn van hangende mondhoeken laten verdwijnen. Doordat gebruik gemaakt wordt van een filler ontstaat een natuurlijk resultaat waarmee de tekenen van veroudering in het gezicht zichtbaar worden tegengegaan.

Ben je benieuwd wat een marionetlijnen behandeling voor jou kan betekenen? We geven je graag eerlijk advies over onze behandelingen in een gratis consult.

Lees verder: Hoe het werkt | Na de behandeling | Resultaat duratie | De nazorg | Doen en niet doen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Uitermate tevreden

Arts kijkt mee met je geeft je professioneel advies. Arts kijkt goed naar je gezichtscontouren en adviseert adequaat. Arts stelt je gerust. Mooi en natuurlijk resultaat.

10
Behandeling: Fillers
Datum: 12 december, 2022

Fijne ervaring

Tobias luistert goed naar je wensen en is eerlijk in zijn advies. Een kundige arts die vertrouwen uitstraalt en de tijd neemt. Super blij met het resultaat!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 5 augustus, 2022

Nog mooier dan verwacht!

Super fijn/duidelijk geholpen door Tobias. Resultaat is boven verwachting mooi. Tobias wordt zonder twijfel mijn vaste arts!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 28 april, 2022

Super ervaring

Tobias geeft deskundig èn eerlijk advies. Prettig in omgang. Hij begrijpt precies wat je bedoeld. De resultaten zijn top!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 15 juli, 2022

Super ervaring met Tobias

Ik heb na lang wikken en wegen de stap gezet een traangootbehandeling aan te gaan. Super blij dat ik het heb gedaan! Tobias is een erg fijne, eerlijke en kundige behandelaar. Omdat dit de eerste keer was voor mij, vond ik het erg spannend. Hij stelde me goed op mijn gemak. Ik heb geen blauwe plekken en het resultaat is super mooi en natuurlijk. Ik zou zeker aanraden om naar Tobias te gaan voor je behandeling!

9.9
Behandeling: Fillers
Datum: 1 juli, 2022

Erg tevreden!

Fijn consult gesprek en de behandeling is goed verlopen. Kundige arts die weet wat hij doet.

9.3
Behandeling: Fillers
Datum: 12 mei, 2022

Bekijk alle reviews

Marionetlijnen

Hoe gaat het in zijn werk?

Allereerst zal een vrijblijvend consult plaatsvinden met een van de cosmetisch artsen van onze kliniek. Tijdens dit consult kun je je wensen bespreken met de cosmetisch arts. Samen bespreken jullie een persoonlijk behandelplan waarmee het door jou gewenste resultaat bereikt kan worden.

Bij de daadwerkelijke behandeling van jouw marionetlijnen zal de arts eerst eventueel de rimpels en lijnen markeren met een stift. Op de gemarkeerde plekken zullen de fillers met een kleine injectie ingebracht worden. In het geval dat een verdoving gewenst is kan deze van tevoren worden aangebracht in de vorm van een verdovende crème. Deze verdoving moet even inwerken waarna de cosmetisch arts over zal gaan tot het inspuiten van de filler in de marionetlijnen.

Meer weten over een filler behandeling voor marionetlijnen?

Marionetlijnen

Direct na jouw behandeling

Meteen na de behandeling van jouw marionetlijnen kan het zijn dat de behandelde huid gevoeliger is dan normaal. De behandeling van jouw marionetlijnen met filler geeft direct resultaat, maar het meest optimale resultaat zal ongeveer na twee weken volledig tot uiting zijn gekomen.

Twee tot vier weken na de behandeling kan indien nodig een controle afspraak worden ingepland indien je toch nog niet helemaal tevreden bent met het uiteindelijke resultaat van jouw behandeling.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Nadat je marionetlijnen behandeld zijn met fillers zullen de effecten na verloop van tijd minder zichtbaar worden. Hoe lang het resultaat van je marionetlijnen opvullen met fillers zichtbaar zal blijven is afhankelijk van de keuze voor de verschillende fillers die de cosmetische artsen kiezen. Deze keuze wordt gemaakt op basis van de kenmerken van onder andere jouw gezicht en huid. Bij een keuze voor hyaluronzuur fillers voor de behandeling van de marionetlijnen zal het resultaat 6 tot 9 maanden aanhouden. Na deze periode kun je opnieuw een marionetlijnen behandeling inplannen om te zorgen voor een vernieuwde frissere uitstraling.

Marionetlijnen

De nazorg

Tenzij de cosmetisch arts specifieke aanwijzingen voor je heeft meegegeven, kun je na de marionetlijnen behandeling je gezicht in alle rust gebruiken voor je dagelijkse bezigheden. Je kan gewoon eten, drinken en lachen! Wel kan het zo zijn dat lichte zwelling of blauwe plekjes ontstaan in het geïnjecteerde gebied. In dat geval is het altijd een goed idee om met een koud compres wat verkoeling aan te brengen op de huid rond de mondhoeken om de zwelling tegen te gaan en de pijn te verzachten. Deze bijwerkingen op de behandelde huid rond de mond zijn volledig normaal en zullen maximaal een paar dagen aanhouden.

Indien nodig kun je make-up gebruiken om blauwe plekken op het gezicht te maskeren. Let er wel op dat de gaatjes van het aanbrengen van de filler dicht zijn. Het is aan te raden niet intensief te sporten tot 48 uur na je behandeling en enkele weken te wachten met het gebruiken van een sauna of zonnebank.

Doen en niet doen na de behandeling

Koel en verzorg de behandelde plekken

Gebruik verzorgende crème of een koude kompres om een zwelling of blauwe plek te behandelen.

tot 14 dagen na behandeling geen zonnebank

We raden af om gebruik te maken van de zonnebank tot twee weken na de filler behandeling.

tot 4 uur na behandeling geen make-up

Het maskeren van lichte zwellingen en blauwe plekken is oké, maar wacht hiermee wel tot 4 uur na de filler behandeling.

tot 14 dagen na behandeling geen sauna

We raden af om gebruik te maken van de sauna tot 2 weken na de filler behandeling.

Ervaringen

Zeer tevreden met het resultaat!

Ik kreeg vaak de opmerking of ik moe was terwijl ik goed geslapen had en me fit voelde. Ik baalde hier enorm van en had zo’n beetje alles al geprobeerd qua crèmes en massages. Helaas zonder succes. Een vriendin raadde me Kliniek voor Jou aan. Na grondige research heb ik de afspraak gemaakt. Ik was erg zenuwachtig voor de behandeling en eventuele pijn. Dit bleek achteraf voor niets te zijn geweest. De behandeling zelf deed helemaal geen pijn en ben echt blij met het resultaat!

– Emma

Behandeling: Emma kreeg een traangoot behandeling gericht op het verminderen van de vermoeide uitstraling. Er is met 1 mL Teosyal Redensity II gewerkt. Een speciaal ontworpen traangoot filler. Middels canule is de filler aangebracht. Een veilige methode waardoor het risico op een blauwe plek geminimaliseerd wordt. Meer weten?

Bekijk traangoot fillers
Het resultaat spreekt voor zich!

Ik was altijd erg onzeker over mijn kin. Met name op foto’s vond ik mijzelf niet mooi uitkomen. Ik heb best wat afspraken bij klinieken gemaakt maar de stap nooit durven nemen. Uiteindelijk kwam ik bij Kliniek voor Jou. Hier voelde het voor mij deskundig en er werd echt de tijd voor me genomen. Het resultaat spreekt voor zich. Ik heb echt vele complimenten mogen ontvangen.

– Romy

Behandeling: Romy’s behandeling was gericht op het perfectioneren van de verhoudingen van de kin in het gelaat. Er is gewerkt met Juvederm Volux. Deze filler is speciaal ontworpen om botstructuren, zoals de kin, te kunnen nabootsen. Meer weten?

Bekijk kin fillers

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken