Lipfillers

Lippen spelen een grote rol bij de uitdrukking van je gezicht. Mooie, volle lippen hebben een jeugdige, sensuele, en gezonde uitstraling. Heb jij van nature dunne lippen, of zijn jouw lippen met de jaren dunner of smaller geworden en wens je weer vollere lippen te hebben? Met de beste lipfiller-behandeling en deskundig advies zijn wij er voor jou! Tegenwoordig zijn lipfillers steeds populairder, zowel bij vrouwen als bij mannen. Lippen zijn dan ook een belangrijk deel van het gezicht en zorgen voor de juiste uitstraling.

Benieuwd naar wat een lipfiller behandeling voor jou inhoudt?

Prijs

vanaf € 275,-

Afspraakduur

20 minuten

Hersteltijd

< 48 uur

Resultaat

12 maanden

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Wat is een lipfiller behandeling?

Lipfillers zijn een tijdelijke filler en werken na de eerste behandeling zo’n 6 tot 9 maanden. Lipfillers worden vanzelf door het lichaam weer afgebroken. Als de lipfillers door je lichaam zijn afgebroken, kunnen je lippen gewoon weer opnieuw gevuld worden.

Een lipvergroting of lipfiller behandeling is een kleine cosmetische ingreep waarbij we de vorm van de lippen aanpassen met een aantal microspuitjes. Een lipfiller behandeling kan gebruikt worden voor lippen opvullen, het corrigeren van asymmetrische lippen of het wegwerken van oneffenheden. Afhankelijk van de originele vorm van je lippen kijken wij samen hoeveel filler tijdens de behandeling ingespoten gaat en kan worden. Onze artsen zullen hierover eerlijk advies geven en jouw lippen op de juiste en gewenste manier opvullen.

Met je behandelend arts bespreek je in een eerste consult welk resultaat je wenst. We zullen ons uiterste best doen om dat te bereiken. In het eerste consult kijken we samen naar de mogelijkheden en leggen we alles uit over de behandeling en de nabehandeling.

Lees verder: Hoe het werkt | Na de behandeling | Resultaat duratie | De nazorg | Doen en niet doen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Uitermate tevreden

Arts kijkt mee met je geeft je professioneel advies. Arts kijkt goed naar je gezichtscontouren en adviseert adequaat. Arts stelt je gerust. Mooi en natuurlijk resultaat.

10
Behandeling: Fillers
Datum: 12 december, 2022

Fijne ervaring

Tobias luistert goed naar je wensen en is eerlijk in zijn advies. Een kundige arts die vertrouwen uitstraalt en de tijd neemt. Super blij met het resultaat!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 5 augustus, 2022

Nog mooier dan verwacht!

Super fijn/duidelijk geholpen door Tobias. Resultaat is boven verwachting mooi. Tobias wordt zonder twijfel mijn vaste arts!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 28 april, 2022

Super ervaring

Tobias geeft deskundig èn eerlijk advies. Prettig in omgang. Hij begrijpt precies wat je bedoeld. De resultaten zijn top!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 15 juli, 2022

Super ervaring met Tobias

Ik heb na lang wikken en wegen de stap gezet een traangootbehandeling aan te gaan. Super blij dat ik het heb gedaan! Tobias is een erg fijne, eerlijke en kundige behandelaar. Omdat dit de eerste keer was voor mij, vond ik het erg spannend. Hij stelde me goed op mijn gemak. Ik heb geen blauwe plekken en het resultaat is super mooi en natuurlijk. Ik zou zeker aanraden om naar Tobias te gaan voor je behandeling!

9.9
Behandeling: Fillers
Datum: 1 juli, 2022

Erg tevreden!

Fijn consult gesprek en de behandeling is goed verlopen. Kundige arts die weet wat hij doet.

9.3
Behandeling: Fillers
Datum: 12 mei, 2022

Bekijk alle reviews

Lipfillers

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens een eerste intake kijkt onze cosmetisch arts naar jouw lippen en je mond. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden en naar wat jouw wensen zijn. Elk paar lippen is anders dus wordt er een plan speciaal voor jou gemaakt. Na de intake wordt een afspraak ingepland waarop je direct behandeld kan worden. Vooraf aan de behandeling wordt het gezicht altijd gedesinfecteerd om infecties te voorkomen. Hierna wordt het te behandelen gebied verdoofd met een verdovende crème om het zo pijnloos mogelijk te laten verlopen. Nu kan de behandeling beginnen. Er wordt bij injectables gebruikgemaakt van een canule, dit is een holle micronaald. Dit vermindert de kans op blauwe plekken. Elke injectie wordt nauwkeurig gedoseerd rondom de mond. Zodra de filler is geïnjecteerd in de huid is het resultaat zichtbaar.

Lipfillers

Direct na jouw behandeling

Na de lipfiller behandeling mag je jouw lippen gewoon bewegen. Houd wel rekening met eventuele zwelling. De eerste 24 uur kan de zwelling erger worden, hierna zal de zwelling afnemen.Omdat de huid erg gevoelig kan zijn na de lipfiller-behandeling is het af te raden om de eerste 24 uur na de behandeling te gaan sporten.

Gedurende de eerste twee weken is het beter om geen bezoek te brengen aan de sauna of de zonnebank.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Lipfillers zijn gemaakt van hyaluronzuur, dit is een natuurlijk product dat is nagemaakt in gelvorm. Hyaluronzuur lipfillers zijn tijdelijke fillers. Het zal ongeveer tussen de 6 en 9 maanden duren voordat de filler is opgelost. Na die tijd kun je direct opnieuw fillers laten injecteren.

Lipfillers

De nazorg

Tenzij de behandelend arts specifieke aanwijzingen voor je heeft meegegeven, kun je na de behandeling van jouw lipfillers je gezicht in alle rust gebruiken. Probeer wel te vermijden het behandelde gebied teveel aan te raken of te masseren. Het kan zo zijn dat je op je huid rond je lippen wat zwelling of blauwe plekken gaat zien. In dat geval is het altijd een goed idee om met een koud compres wat verkoeling aan te brengen op desbetreffende plekken. Indien nodig kun je blauwe plekjes maskeren met behulp van make-up. Let er wel op dat de gaatjes van het aanbrengen van de spierontspanners dicht zijn.

Het is aan te raden niet intensief te sporten tot 48 uur na je behandeling en enkele weken te wachten met het gebruiken van een sauna of zonnebank. Na behandeling is de huid gevoeliger dan normaal voor blootstelling aan uv-straling.

Doen en niet doen na de behandeling

Koel en verzorg de behandelde plekken

Gebruik verzorgende crème of een koude kompres om een zwelling of blauwe plek te behandelen.

tot 14 dagen na behandeling geen zonnebank

We raden af om gebruik te maken van de zonnebank tot twee weken na de filler behandeling.

tot 4 uur na behandeling geen make-up

Het maskeren van lichte zwellingen en blauwe plekken is oké, maar wacht hiermee wel tot 4 uur na de filler behandeling.

tot 14 dagen na behandeling geen sauna

We raden af om gebruik te maken van de sauna tot 2 weken na de filler behandeling.

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken