Kin fillers

Een kin filler behandeling is de perfecte uitkomst voor het mooier naar voren brengen van je kin en het in balans brengen van je gezicht. Wellicht stoor je je aan een kleine kin, korte kin of is er sprake van een vervorming van de kin die gecorrigeerd moet worden zoals een teruggetrokken kin. Met kin fillers kies je voor een filler behandeling zonder dat daarvoor een operatie of plastisch chirurg voor nodig is!

Wil jij graag je kin corrigeren en ben je benieuwd wat kin fillers voor jou kunnen betekenen? We geven je graag eerlijk advies over onze behandelingen in een gratis consult.

Prijs

vanaf € 275,-

Afspraakduur

20 minuten

Hersteltijd

< 48 uur

Resultaat

12 – 18 maanden

Waarom kiezen voor Kliniek voor Jou?

Aangesloten bij de NVCG en KNMG gecertificeerd

Best gewaardeerde kliniek in Nijmegen Uden & Deurne (Kliniekervaringen)

Uitsluitend ervaren cosmetisch artsen

Allerkleinste naalden op de markt (invisible needle)

25000+ behandelingen, 10+ jaar ervaring

100% eerlijk advies

Wat is een kin filler?

Een kin filler is een injectie waarmee een correctie aan het gezicht kan worden uitgevoerd. Met kin fillers geven we het gezicht waar nodig extra volume. Omdat een operatie niet nodig is en de fillers volledig natuurlijk zijn, is een dergelijke ingreep niet invasief. Met behulp van deze niet-chirurgische ingreep kan de kin en kaaklijn gecorrigeerd worden en kan de verhouding van je gezicht op natuurlijke wijze verbeterd worden. Wij gebruiken kin fillers op basis van hyaluronzuur, een in het lichaam voorkomende stof. Daardoor is de kin filler behandeling een volledig veilig en natuurlijke manier.

Met kin fillers kunnen we problemen met de kin zeer gericht behandelen. Kleine lijntjes of rimpels kunnen zeer precies worden verholpen en met kin fillers brengen we meer volume en definitie aan in het geval van een kleine of teruggetrokken kin. Zo brengen we de verhouding van jouw gezicht weer terug in balans.

Meer weten over kin fillers?

Lees verder: Hoe het werkt | Na de behandeling | Resultaat duratie | De nazorg | Doen en niet doen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Uitermate tevreden

Arts kijkt mee met je geeft je professioneel advies. Arts kijkt goed naar je gezichtscontouren en adviseert adequaat. Arts stelt je gerust. Mooi en natuurlijk resultaat.

10
Behandeling: Fillers
Datum: 12 december, 2022

Fijne ervaring

Tobias luistert goed naar je wensen en is eerlijk in zijn advies. Een kundige arts die vertrouwen uitstraalt en de tijd neemt. Super blij met het resultaat!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 5 augustus, 2022

Nog mooier dan verwacht!

Super fijn/duidelijk geholpen door Tobias. Resultaat is boven verwachting mooi. Tobias wordt zonder twijfel mijn vaste arts!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 28 april, 2022

Super ervaring

Tobias geeft deskundig èn eerlijk advies. Prettig in omgang. Hij begrijpt precies wat je bedoeld. De resultaten zijn top!

10
Behandeling: Fillers
Datum: 15 juli, 2022

Super ervaring met Tobias

Ik heb na lang wikken en wegen de stap gezet een traangootbehandeling aan te gaan. Super blij dat ik het heb gedaan! Tobias is een erg fijne, eerlijke en kundige behandelaar. Omdat dit de eerste keer was voor mij, vond ik het erg spannend. Hij stelde me goed op mijn gemak. Ik heb geen blauwe plekken en het resultaat is super mooi en natuurlijk. Ik zou zeker aanraden om naar Tobias te gaan voor je behandeling!

9.9
Behandeling: Fillers
Datum: 1 juli, 2022

Erg tevreden!

Fijn consult gesprek en de behandeling is goed verlopen. Kundige arts die weet wat hij doet.

9.3
Behandeling: Fillers
Datum: 12 mei, 2022

Bekijk alle reviews

Kin fillers

Hoe gaat het in zijn werk?

Allereerst zal een vrijblijvend consult plaatsvinden met de cosmetisch arts. Tijdens dit consult bespreekt de cosmetisch arts met je wat je wensen zijn. Samen bespreken jullie een persoonlijk behandelplan waarmee het door jou gewenste resultaat bereikt kan worden. Na dit eerste consult ben jij goed geïnformeerd en weet je precies wat onze kliniek voor je kan betekenen.

Bij de daadwerkelijke behandeling van de kin met kin fillers zal de behandelend arts eerst op je kin een aantal plekken markeren met een stift om zo de juiste locaties voor het aanbrengen van de fillers aan te geven. Eventueel kan op bepaalde plekken verdoving worden aangebracht met behulp van verdovende crème. Vervolgens zal de arts de fillers aanbrengen met het benodigde aantal injecties om jouw kin te voorzien van het gewenste volume en een mooie contour.

Meer weten over een kin filler behandeling?

Kin fillers

Direct na jouw behandeling

Het kan na de behandeling zo zijn dat je gedurende de eerste dagen zal voelen dat de kin fillers je kin aan het veranderen zijn. Wat je nu voelt is de reactie van de geïnjecteerde zones van je huid en je kin op het aanbrengen van de kin fillers. Na twee weken is het effect van de kin fillers volledig zichtbaar. Op dat moment zul je zien dat je kin mooi is uitgelicht en dat eventuele imperfecties netjes zijn bijgewerkt. Twee tot vier weken na jouw behandeling kan indien nodig een controle afspraak worden ingepland indien je toch nog niet helemaal tevreden bent met het resultaat van jouw behandeling.

Twee tot vier weken na jouw behandeling kun je indien nodig een controle afspraak inplannen indien je toch nog niet helemaal tevreden bent over de behandeling van jouw rimpels.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Hoe lang het resultaat van je kincorrectie behandeling zichtbaar zal blijven is afhankelijk van de keuze voor het specifieke type filler dat de cosmetisch arts kiest op basis van de kenmerken van onder andere jouw kin en huid. Bij een keuze voor een filler op basis van hyaluronzuur als kin filler zal het resultaat 6 tot 9 maanden aanhouden. Na deze periode kun je met een herhaalbehandeling weer zorgen voor het optimale resultaat.

Kin fillers

De nazorg

Tenzij de behandelend arts specifieke aanwijzingen voor je heeft meegegeven, kun je na jouw kin correctie behandeling je gezicht in alle rust gewoon gebruiken. Je kan gewoon eten en drinken en lachen! Wel kan het zo zijn dat je op je huid en kin wat zwelling of blauwe plekken kunt gaan zien in het behandelde gebied. In dat geval is het altijd een goed idee om met een koud compres wat verkoeling aan te brengen op desbetreffende plekken op de kin om de zwelling tegen te gaan.

De kleine blauwe plekjes en zwellingen zullen niet langer dan een paar dagen aanhouden. Indien nodig kun je blauwe plekken maskeren met behulp van make-up. Let er wel op dat de gaatjes van het aanbrengen van de injectables dicht zijn. Het is aan te raden niet intensief te sporten tot 48 uur na je behandeling en enkele weken te wachten met het gebruiken van een sauna of zonnebank.

Doen en niet doen na de behandeling

Koel en verzorg de behandelde plekken

Gebruik verzorgende crème of een koude kompres om een zwelling of blauwe plek te behandelen.

tot 14 dagen na behandeling geen zonnebank

We raden af om gebruik te maken van de zonnebank tot twee weken na de filler behandeling.

tot 4 uur na behandeling geen make-up

Het maskeren van lichte zwellingen en blauwe plekken is oké, maar wacht hiermee wel tot 4 uur na de filler behandeling.

tot 14 dagen na behandeling geen sauna

We raden af om gebruik te maken van de sauna tot 2 weken na de filler behandeling.

Ervaringen

Zeer tevreden met het resultaat!

Ik kreeg vaak de opmerking of ik moe was terwijl ik goed geslapen had en me fit voelde. Ik baalde hier enorm van en had zo’n beetje alles al geprobeerd qua crèmes en massages. Helaas zonder succes. Een vriendin raadde me Kliniek voor Jou aan. Na grondige research heb ik de afspraak gemaakt. Ik was erg zenuwachtig voor de behandeling en eventuele pijn. Dit bleek achteraf voor niets te zijn geweest. De behandeling zelf deed helemaal geen pijn en ben echt blij met het resultaat!

– Emma

Behandeling: Emma kreeg een traangoot behandeling gericht op het verminderen van de vermoeide uitstraling. Er is met 1 mL Teosyal Redensity II gewerkt. Een speciaal ontworpen traangoot filler. Middels canule is de filler aangebracht. Een veilige methode waardoor het risico op een blauwe plek geminimaliseerd wordt. Meer weten?

Bekijk traangoot fillers
Het resultaat spreekt voor zich!

Ik was altijd erg onzeker over mijn kin. Met name op foto’s vond ik mijzelf niet mooi uitkomen. Ik heb best wat afspraken bij klinieken gemaakt maar de stap nooit durven nemen. Uiteindelijk kwam ik bij Kliniek voor Jou. Hier voelde het voor mij deskundig en er werd echt de tijd voor me genomen. Het resultaat spreekt voor zich. Ik heb echt vele complimenten mogen ontvangen.

– Romy

Behandeling: Romy’s behandeling was gericht op het perfectioneren van de verhoudingen van de kin in het gelaat. Er is gewerkt met Juvederm Volux. Deze filler is speciaal ontworpen om botstructuren, zoals de kin, te kunnen nabootsen. Meer weten?

Bekijk kin fillers

Afspraak, vraag of opmerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken